KRONA PLUS
CWP akupunktura brez igel za lastno uporabo

KRONA PLUS - CWP akupunktura brez igel za lastno uporabo

Tržaška cesta 2
1000 Ljubljana

2 zahval     376 ogledov

Ukvarjamo se z predstavitvijo, delavnicami s terapijo, s samo terapijo in prodajo medicinskega pripomočka CHI WELL POINTER. Ljudje poskušamo ozavestiti glede bolj zdravega načina odpravljanja bolezenskih stanj na temelju tradicionalne kitajske medicine oziroma akupunkture.

Medicinski pripomoček CHI WELL POINTER je končno združil staro vzhodnjaško znanje akupunkture in znanstvena dognanja zahoda. S številnimi zlatimi nagradami nagrajeni pripomoček zelo hitro in učinkovito odstrani bolečine (v hrbtu, vratu, kolenu, karpalni kanal...), prav tako pa tudi druge vrste (zobobol, glavobol....). Kot tudi  akupunktura pomaga pri raznovrstnih drugih boleznih, obenem pa razstruplja telo in krepi imunski sistem. Zelo dobrodošlo je, da ga lahko uporabljamo sami kjerkoli in kadarkoli, saj je majhen in priročen. Ne potrebuje baterij ali elektrike in je trajen. 
V Sloveniji ga uporabljajo številni fizioterapevti in maserji pri (vrhunskih) športnikih, starostnikih in ostalih osebah z bolezenskimi stanji.

Redno prirejamo DELAVNICE S TERAPIJO
Na delavnici predstavimo osnove delovanja CWP in osnove akupunkture. Večji del pa posvetimo terapiji, ki jo prejme vsak tečajnik, zato delamo v majhni skupini, v kateri je max. 6 udeležencev. Po delavnici je udeleženec usposobljen, da zna uporabljati CWP.

Občasno organiziramo tudi DELAVNICE ZA NADALJNJE IZOBRAŽEVANJE

Tema delavnic je predvsem akupunktura in "magične točke". Razložimo osnove delovanja akupunkture, vplive delovanja posameznih točk na določene bolezni.
Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima akupunktura, v osnovi pa fizioterapevtom in maserjem, ki želijo poglobiti svoje znanje pri uporabi medicinskega pripomočka CWP.

Nudimo tudi TERAPIJE Z MEDICINSKIM PRIPOMOČKOM CWP.

Terapija traja od 60 - 90 minut. Glede na obsežnost in dolgotrajnost problema določimo število terapij. Termin določimo po predhodnem dogovoru.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  KRONA PLUS - CWP akupunktura brez igel za lastno uporabo

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...