31
maj

Delavnica Samohipnoze

Kdaj: 31. maja ob 17:00 do
31. maja 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:Redna cena: 49 evrov; Predprodaja: 39 evrov (velja do 18.5.2019)
Organizira:Holistični Inštitut Harmonija
Kontakt:gustinpetra@institutharmonija.org

39 ogledov

 

Želite izobljšati finančno blagostanje, a vam denar vedno nekako skopni takoj, ko je prišel?

Si želite uspeha pri študiju, a nikakor ne morete zbrati dovolj volje, da bi se pripravili na izpite?

Si želite poslovnega uspeha, a vam zmeraj spodleti ravno takrat, ko je že kazalo, da boste uspešni?

Bi radi izboljšali svoje odnose z drugimi, a se znova zapletate v prepire in nesoglasja?

To je mogoče spremeniti! Prisluhnite zgodbi kolegice iz ameriškega inštituta Hypnosis Motivation Institute: Že od otroštva jo je spremljala huda oblika ADHD, zaradi katere je zelo težko osredotočala svojo pozornost in hkrati občutila nemir. Nekako ji je uspelo končati srednjo šolo, a so ji starši in učitelji odsvetovali, da bi šla še naprej in so ji priporočili, naj si kar najde neko lahko zaposlitev. A ona se ni dala – začela je obiskovati šolo za hipnoterapiste in v sklopu svojega študija je uporabljala tudi samohipnozo. To je bil zanjo preporod. Vsak dan si je dajala sugestijo, da se z lahkoto uči in da uspešno diplomira. Tako je končala svoje šolanje kot ena najboljših študentk. To pa še ni bilo vse – uspeh jo je tako spodbudil, da je nadaljevala svoje izobraževanje vse do doktorata in je sedaj ena izmed zelo uglednih psihoterapevtov in hipnoteprapevtov v ZDA.  V nedavnem pogovoru za članek je izjavila, da se ima za to zahvaliti samohipnozi, saj si je vsak dan dajala sugestije in vizualizirala samo sebe kot doktorico.

Kako je to mogoče?
Njena zgodba je le ena izmed zgodb ljudi, ki so s spomočjo samohipnoze spremenili svoje življenje in dosegli stvari, ki so jim bile prej nedosegljive. Dejstvo je, da je naš um programiran, oziroma pogojen v skladu z miselnostjo in dosežki, ki smo jih imeli do sedaj. Zato zavrača nov način življenja in celo veliki dosežki so “boleči” za podzavestni um, preprosto zato, ker tega ne pozna. S pomočjo samohipnoze pa učinkovito spremenimo to programiranost podzavestenega uma in mu damo vtis, da se ti uspehi že dogajajo. Tako odpor oziroma sabotaža odpade, in mi lahko začnemo okušati uspehe, o katerih se nam prej ni še niti sanjalo.

V tej  delavnici, ki traja tri ure boste dobili vse, kar potrebujete, da lahko upešno izvajate samohipnozo doma vsak dan in dosežete svoje željene cilje.

S samohipnozo lahko:

izboljšate svoje zdravje in počutje
povečate svojo samozavest in samospoštovanje
izboljšate svoje finančno blagostanje
povečate svoj uspeh v karieri
izboljšate odnose z drugimi
dosežete svoje zadane cilje na različnih življenjskih področjih


Samohipnoza je enostavna in se jo boste hitro naučili.  V tej delavnici si boste pod vodstvom najprej določili tri ključe, ki bodo odklenili stanje sproščenosti, v katerem je podzavestni um dovzeten za pozitivne sugestije. Občutili boste stanje globoke sproščenosti. V tem dovzetnem stanju si boste dali sugestije za dosego vaših specifičnih ciljev, jih vizualizirali in tudi občutili, kako se počutite, ko ste že uspešni. Na koncu pa se boste povrnili nazaj v navadno budno stanje.

Ko se enkrat naučite, kako vstopiti v stanje samohipnoze s pomočjo svojih osebnih ključev, boste lahko ta proces ponovili znova doma, vsak dan, kar vam bo vzelo samo nekaj minut. Na ta način boste korak za korakom spreminjali program vašega podzavestnega uma in zelo hitro občutili spremembe v vašem obnašanju. Če boste vztrajali, bodo spremembe trajne in  dosegli boste življenjske cilje, za katere si že dolgo prizadevate.

Vsi udeleženi prejmejo tudi posnetek predavanja in zapiske iz prezentacije.

Delavnica traja 3 ure. V prvem delu je predavanje, sledi vodena samohipnoza.

Redna cena: 49 evrov
Predprodaja : 39 evrov (velja do 18.5.2019)

 Delavnico vodi Guštin Petra, certificirana hipnoterapevtka. Več o njej si preberite tukaj:
http://institutharmonija.org/o-nas/

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Naša misija je obujanje naše prave narave, dvig zavesti in prizadevanje za dosego harmonije na telesnem, umskem in spiritualnem nivoju. Hkrati spodbujamo harmonijo v odnosu do drugih živih...


Nalagam...