7
december

Delavnica "V objemu zvoka in tišine"

Organizira: Dance Of Truth
Kdaj: 7. decembra ob 9:00 do
7. decembra 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:66€
Organizira:Dance Of Truth
Kontakt:info@danceoftruth.net

48 ogledov

Vsak trenutek je prežet z nešteto zvoki. Prihajajo od vsepovsod, in na mnoge se tako navadimo, da jih sploh ne zaznamo več. Četudi nismo na vse zvoke pozorni, imajo na nas izjemen vpliv. Določene frekvence nosijo neverjetno moč preobrazbe. S svojo vibracijo nas lahko energetsko podprejo, dvignejo, lahko pa nekatere našo energijo potlačijo in prikličejo neprijetna, težka čustva, zato je pomembno, da se nanje ustrezno odzovemo in jih pozdravimo. Poslušati sebe, svoj notranji glas je v takih trenutkih ključnega pomena. A šele ko utihne zunanji svet, se odpremo svetu notranje tišine. Takrat spregovori naša intuicija, osvobojena vpliva naših misli, premlevanj, sodb. Svoje doživljanje zaznavamo na globljih ravneh, in v tej globini se rodi pot do razumevanja samega sebe, pot do notranjega ravnovesja.

Na delavnici bomo s pozornostjo na zvoke in tišino krepili moč polnega zavedanja. Skozi gib bomo spoznavali odziv telesa na različne vrste glasbe in se s pomočjo coachinga učili obvladovanja neprijetnih čustev in misli.

Zaupaj in dovoli si izkusiti magičnost bivanja v sedanjem trenutku.

Več info in prijave: www.danceoftruth.net 

ORODJA, ki jih bomo na delavnici uporabljali:

GLASBA IN PLES

Glasba ima neverjetne zdravilne učinke na naše telo. Ko jo povežemo s prostim gibanjem/plesom, začne v nas prebujati razne občutke, čustva, praspomine, ki so že dolgo zapisani v našem telesu, v naših celicah. Z intuitivnim plesom pustimo telesu, da se izrazi, da spregovori na sebi lasten način. S plesom se počasi pomikamo onkraj vseh omejitev, in s tem dosežemo energetsko pretočnost in ravnovesje.

ČUJEČNOST

Čuječnost je nekaj, s čimer se rodimo. Je v vsakemu od nas, žal pa skozi odraščanje nanjo pozabimo. A je tu, vsakič, ko se nanjo spomnimo. Ne potrebujemo posebnih priprav ali priročnika z navodili. Je naša sposobnost biti polno navzoč/a v sedanjem trenutku. Vodi na pot samozavedanja. Odstira bolj jasen in radosten pogled na svet. Brez iluzij o jutrišnjem, brez navezanosti na preteklo. Uči nas živeti tukaj in zdaj.

COACHING

Coaching je pomemben element in pristop za razumevanje, uravnavanje in podporo povezavi telesa, uma in duha. Skozi zavestno gibanje, občutenje in mentalni proces prebudimo in okrepimo našo sposobnost, da prepoznamo in se naučimo razumeti jezik, informacijo in modrost telesa. To nam daje informacijo in znanje, kako se poslušati in slišati, ter kako uravnavati zdrav odnos med povezavo telesa, uma in duha.

CENA DELAVNICE:

Cena celodnevne delavnice je 66€ – plačilo na TRR najkasneje dan pred delavnico.

Podatki za nakazilo:
TRR SI56 0510 0801 0243 580
Organizator:
Mateja Štefančič s.p.
Beblerjeva ulica 2a
6000 Koper

Cena vključuje:
- organizacijo in vodenje delavnice,
- zvočni posnetek meditacije,
- izročke z napotki za »domačo« prakso,

Število udeležencev delavnice je v želji po vzpostavitvi večjega zaupanja in povezanosti skupine omejeno na 12 oseb.

PRIJAVA poteka do vključno 5.decembra 2019 oziroma do zapolnitve mest, na timjan.mateja@gmail.com (+386 41 468 951) ali z izpolnitvijo PRIJAVNEGA OBRAZCA na www.danceoftruth.net
Urejeno plačilo je pogoj za udeležbo na delavnici.

www.danceoftruth.net 

Napovednik naslednjih delavnic:
07.12.2019 Ljubljana 9h-18h
01.02.2020 Ljubljana 9h-18h
28.03.2020 Ljubljana 9h-18h
09.05.2020 Izola 9h-18h
12.06. do 14.6.2020 Vikend delavnice

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

»Dance of Truth« je intuitivno gibanje/ples, ki nam pomaga izraziti in prepoznati pravo resnico o nas samih. Nauči nas izraziti svoje občutke skozi nam lastno govorico telesa.

  |  danceoftruth.net/

Nalagam...