25
junij

Delavnica za čudovita telesa

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 25. junija ob 18:00 do
25. junija 2021 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Cena delavnice je 60 €, za otroke do 15. leta je delavnica v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico, brezplačna.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, https://www.mojaizbirakreira.si/events/delavnica-odkleni-telo-2/

29 ogledov

Delavnica bo potekala v petek, 25. 6. 2021 od 18.00 do 21.00 ure

Na moji letošnji prvi 3 Dnevni delavnici za telesa (3DAY Body Class) smo dobili nove priročnike in v njih sta nam Gary Douglas in Dr. Dain Heer spet pripravila kup novih telesnih procesov. Tako bomo v naslednjih mesecih ponovno raziskovali naša telesa.  Na rednih srečanjih ob četrtkih ali ob petkih zvečer bomo na kratkih 3 urnih delavnicah telesnih procesov vsakič izbrali enega od novih procesov. Na kratko se bomo o njem pogovorili, naredili potrebne čistilne procese in se nato vsakega naučili in ga seveda tudi izvedli. Tako bomo odkrivali kje vse in kaj vse zaklepamo v telesa in obenem odkrivali vse čudežne sposobnosti in še neodkrite možnosti, ki nam jih nudijo naša telesa, pa se tega v največji meri sploh ne zavedamo.

Na tokratni delavnici se bomo srečali s procesom: Aktivacija in aktualizacija imunosti na staranje teles. V tem procesu se bomo igrali s telesi in njihovo imunostjo na staranje in odklepali mesta kjer smo dovolili tej resničnosti, da nas prepriča v to da nismo sposobni z našimi čudovitimi telesi živeti dalj časa in bolj kvalitetno.

Izvedli in naučili se bomo uporabljati ta telesni proces in takoj po delavnici ga lahko potem zaganjate drugim in sebi in ga tudi kombinirate s procesi, ki jih že poznate.

https://www.mojaizbirakreira.si/events/ustvarjanje-novih-moznosti-s-telesi/

Investicija v delavnico:

Odrasli
60€

Lahko pa izberete paket:
Paket 5 ih mini delavnic
200€

Otroci do 15 let
Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov


V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat. Za udeležbo na delavnicah ni nikakršnih predpogojev. Delavnica bo potekala v Hočah pri Mariboru in vse napotke in naslov dobite ob prijavi.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, certificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov, sem Maestro SOP, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...