15
oktober

Dokumentarni film JUTRI

Organizira: Igor Strucelj
Kdaj: 15. oktobra ob 18:00 do
15. oktobra 2019 ob 19:45
Kje:
Prispevek:5.6
Organizira:Igor Strucelj
Kontakt:igor_strucelj@yahoo.com

53 ogledov

Danes se včasih počutimo nemočni pred različnimi krizami našega časa.


Danes vemo, da odgovori ležijo v široki mobilizaciji človeške rase. Skozi stoletje so naše sanje o napredku, ki jih običajno imenujemo “ameriške sanje”, bistveno spremenile način življenja in še naprej navdihujejo številne države v razvoju. Zdaj se zavedamo pomanjkljivosti in omejitve takšnih razvojnih politik. Nujno moramo svoja prizadevanja usmeriti v spreminjanje sanj, preden se z našim planetom zgodi nekaj nepopravljivega.


Danes potrebujemo novo smer, cilj … Nove sanje! Dokumentarni film Jutri je namenjen predstavitvi alternativnih in kreativnih načinov gledanja kmetijstva, ekonomije, energetike in izobraževanja. Ponuja konstruktivne rešitve za ukrepanje na lokalni ravni, da se na globalni ravni spremenijo. Do zdaj še noben dokumentarni film ni šel po tako optimistični poti.


TOMORROW ni samo film, ampak je začetek gibanja, ki želi spodbuditi lokalne skupnosti po vsem svetu, da spremenijo svoj način življenja zaradi našega planeta.

Uradna stran filma: https://www.tomorrow-documentary.com/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Lifessence – Esenca življenja predstavlja moje delo, raziskovanje in odkrivanje človeka, življenja, zavesti in Univerzuma. Prav tako gostujem veliko učiteljev iz tujine iz področja osebne rasti, ezoterike, domorodnih...

Nalagam...