Igor Strucelj
celostni terapevt, bodywork, Dearmouring, tantra

0 zahval     588 ogledov

Lifessence – Esenca življenja predstavlja moje delo, raziskovanje in odkrivanje človeka, življenja, zavesti in Univerzuma. Prav tako gostujem veliko učiteljev iz tujine iz področja osebne rasti, ezoterike, domorodnih modrosti in novodobnih odkritij.

Celotno življenje so me zanimale skrite stvari; tisto, kar je skrito, nepoznano, skrivnostno in mistično. V otroštvu me je povsem potegnilo v raziskovanje drugih svetov, bitij in paranormalnega. Od srednje šole naprej sem se začel ukvarjati z meditacijami, kristali in osnovami splošnega duhovnega znanja. Od dvajsetega leta naprej pa sem se izobraževal na področjih svete geometrije, ezoterike starega Egipta, gnostike, domorodnih modrosti in obredov, mnogih terapevtskih pristopov, psihologije človeka, vzhodnih tradicij in raziskovanj mnogih aspektov človeka in zavesti.

Življenje in človeka dojemam holografsko, kot zavest in inteligenco vseh nivojev bivanja; od najbolj fizičnih in človeških, do najvišjih zvezdnih in božanskih nivojev. Vsi nivoji so celota za sebe, pa vendar neločljivo povezani med seboj. V ozadju vsega stoji t.i. »božanska matrica«; izvorni zapis vsega življenja, ki se manifestira v mnogoterih oblikah, barvah in načinih.
Pri svojem delu uporabljam mnoga različna znanja in vedenja, ki sem se jih ali naučil od različnih učiteljev, šamanov in terapevtov, večina pa prihaja iz lastnih vedenj, znanj, ki jih nosim v sebi kot notranje vedenje in niso vezana na tehnike in določene pristope.

Najbolj me v življenju in pri delu vodi moja notranja povezanost s svetlobo življenja in Višjim jazom, kar je tudi glavni namen in cilj mojega dela (pri delu z ljudmi); ljudi povezati z njihovo lastno svetlobo, dušo, bistvom in Višjim jazom.

V svojem življenju in pri delu z ljudmi se trudim delovati na čim večjih nivojih, aspektih in ravneh – holistično in holografsko.

Na moji spletni strani www.lifessence.si  boste našli opis osebnih tretmajev, delavnic, obiska učiteljev iz tujine in pa mnogo člankov.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Dejavnosti:

Pošlji sporočilo  |  igor strucelj

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...