12
maj

Zavest obilja in 5 .dimenzija

Organizira: Laluna
Kdaj: 12. maja ob 19:00 do
12. maja 2021 ob 20:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:30
Organizira:Laluna
Kontakt:051 305 224

176 ogledov

Življenje na Zemlji nikakor ni naključno. Naša življenja delujejo v skladu z univerzalnimi duhovnimi zakoni, ki veljajo za življenje na Zemlji. Če smo v harmoniji z njimi, življenje teče, če nismo, se zatika ali izkušamo pomanjkanje vseh vrst in nezadovoljstvo. Tokrat bomo govorili o univerzalnih duhovnih zakonih, ki nas peljejo po poti obilja.

Približujemo se (zgodovinskemu) obdobju, ko bo na preizkušnji relacija pomanjkanje – obilje, zato je še toliko bolj pomembno, da se naravnamo na zavest obilja.

Sta obilje in uspeh res samo za nekatere, peščico? Ali pa smo samo „pozabili“ na znanje in vedenje, ki ga nosimo v svojem DNK zapisu? Odklenimo, davno globoko zapečateno znanje, ki ga nosimo v svojem DNK in sprostimo energijo …

Z ustrezno naravnanostjo in osvoboditvijo energijskih blokad, je pretok obilja seveda možno odpreti. O tem bomo govorili na srečanju.

Vabljeni v obuditev starodavnega znanja o delovanju naše Mati Zemlje. Na srečanju bomo spoznavali zakone, ki so povezani z obiljem in uspehom.

Govorili bomo torej o svetih skrivnostih našega Univerzuma vezanih na obilje. Delali bomo zabavne stvari in meditirali ter se povezali tudi z Nadangelom Rafaelom.

Cena udeležbe: 30 eur

Prijave tudi TUKAJ

IZVAJA:

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Eternal Light ®Healer

info@mojcakoprivnikar.si/ 051 305 224

ORGANIZATOR

Raziščite svoje notranje potenciale in darove. Stopite na pot srca in spoznajte, kdo zares ste. Programi osebne in duhovne rasti, programi za samopomoč, meditacije, delavnice, angelski tretmaji, angelske...

  |  mojcakoprivnikar.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...