26
september

Galaktični večer

Organizira: Serepenthine
Kdaj: 26. septembra ob 18:00 do
26. septembra 2020 ob 21:00
Kje:
Prispevek:30
Organizira:Serepenthine
Kontakt:serepenthine@gmail.com

26 ogledov

Vabljeni na Galaktični večer s svetlobno dušno družino in Zvezdnimi Mojstri. Čaka nas močno meditativno potovanje globoko v vesolje, kjer se bomo srečali s svojo svetlobno dušno družino in Zvezdnimi mojstri. Vabljeni na čudovito pot, na pot nazaj domov, k svoji dušni družini tam nekje v vesolju.

Naša galaktična družina je družina svetlobnih bitij, ki nam bolj kot kadarkoli prej želi pomagati pri našem prebujenju, osebni rasti in pri tem, da se spomnimo kdo dejansko smo. Da smo božansko bitje in del vesolja, katerega del je tudi naš planet, na katerem smo se inkarnirali v tem življenju.

Zvezdni ljudje ne prihajamo na Zemljo zato, da bi bili izolirani od svoje zvezdne družine, ampak da bi z njo sodelovali v tem času, ko se začasno nahajamo kot bitja v človeškem telesu. Zato je prav v tem času, ko se na Zemlji nahajamo v pomembnem času čiščenja, rušenju starega in sočasno vzpostavljanju novega sveta na višjih dimenzijah izrednega pomena, da se odzovemo na njihovo željo, da nam pomagajo in nas vodijo po poti osebnega prebujenja in prebujenja človeštva samega.
Pred meditacijo bo predano tudi krajše kanalizirano sporočilo Zvezdnih Mojstrov in po meditaciji osebno sporočilo dušne družine. 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Serepenthine je sodobni studio za osebno rast, sproščanje in pridobivanje novih znanj. Njegovi nosilni znamki sta Empat Si in Moč Ženske, ki ponujata individualne programe, delavnice, meditacije in...


Nalagam...