Serepenthine
tečaji in delavnice za empate in zvezdne ljudi

SEREPENTHINE, osebna svetovanja, predavanja, Marjana Korotaj s.p.

Lešnica 14d
2270 Ormož

25454 zahval     1849 ogledov

Vabljeni na čudovita in globoka meditativna potovanja po vesolju, na Galaktične večere, delavnice za Zvezdne ljudi, na individualno in skupinsko  branje duše ter vpoglede v akaške zapise.

Pri meni se lahko naučite Usui, kundalini , angel in zvezdni reiki in si z njim pomagate sami ali pa preprosto uživate v nežnem in istočasno zelo močnem in transformativnem Pleadian Healing & Balance tretmaju.

Že od majhnega sem na nek način drugačna od ostalih ljudi, saj sem bila vedno zelo empatična, oboževala sem naravo in živali in si najbolj na svetu želela, da bi vsi živeli v miru in sožitju. Zanimalo me je vesolje, oboževala sem zvezde in globoko v sebi vedela, da obstaja še nekaj, tam nekje daleč. V sebi sem vedela, da obstaja še neki drugi svet, neka druga dimenzija, nekdo, ki me na tem svetu varuje in da je v mojih prsih poleg fizičnega srca še nekaj več. Tekom življenja, ki mi ni prizanašalo, saj sem šla skozi težke preizkušnje zanikanja same sebe, težke bolezni, odvisniških partnerstev, ločitve in borbe za vsakdanje preživetje kot mati samohranilka, sem spoznala samo sebe, svoje globine in se dvignila kot feniks iz pepela bogatejša za ogromno življenjskih modrosti. Prišla sem v stik s samo seboj, začutila svojo dušo in pričela hoditi po poti svojega življenjskega poslanstva. Sem diplomirana medicinska sestra, mama, poslovna ženska in partnerica, toda najbolj srečna sem, ko lahko pomagam drugim, jih navdihujem s svojo življenjsko zgodbo in jim z svojimi izkušenjami in pridobljenimi znanji pomagam, da tudi oni najdejo sebe, se dvignejo iz pepela in zažarijo v vsej svoji svetlobi.

MOJA ZNANJA IN IZKUŠNJE:

Sem Usui in Kundalini reiki mojstrica in učiteljica, Lemurian Light Healing terapevtka, duhovna učiteljica in terapevtka ter intuitivna svetovalka s certifikatom Šole intuicije. Opravljen imam tečaj branja duše in vpogleda v Akaške zapise.

Učim Usui, Angel in Kundalini reiki, izvajam individualne in skupinske vodene meditacije, individualne mentorske programe, branje duše in vpoglede v akaške zapise. Zelo rada pridobivam nova znanja, da jih lahko z velikim veseljem in srčnostjo delim naprej. Zavedam pa se, da vsa pridobljena znanja ne morejo nadomestiti moje življenjske poti in izkušenj, ki sem jih pridobila tekom Življenja. Prav te izkušnje mi omogočajo, da točno vem, kako se človek pred menoj počuti, kako mu je in kakšna pot je potrebna, da bo postal to, kar si želi postati.

Serepenthinine modrosti za vsak dan

Serepenthinine modrosti za vsak dan

67 inspiracij   25451 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Jolanda
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala.
Heidi
  komentiral 1 leto nazaj
Zelo zanimiv članek in oseba, kot taka. :)
Janja
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Bogdana
  komentiral 4 leto nazaj
Hvala

Pošlji sporočilo  |  SEREPENTHINE, osebna svetovanja, predavanja, Marjana Korotaj s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...