Serepenthine
readingi, individualna svetovanja, meditacije, reiki

SEREPENTHINE, individualna svetovanja, meditacije, reiki, delavnice in tečaji

Lešnica 14d
2270 Ormož

0 zahval     25 ogledov

Serepenthine je nastala z namenom pomagati spremeniti svet na bolje, ga obsijati s svetlobo. Njene sestavine so vera v dobroto ljudi, ljubezen do ljudi, živali in narave, otroška navdušenost, prijaznost, spoštovanje, toplina in kanček magičnosti. Vsemu temu sem dodala še ure, dneve in leta življenjskih preizkušenj in življenjskih lekcij, ki sem jih  znala pretopiti v modrost. Sem certificirana intuitivna svetovalka po metodi Teje Wood, Usui in Kundalini reiki učiteljica in mojstrica, izobražujem se za duhovno terapevtko in učiteljico, certificirano arhetipsko svetovalko in certificirano terapevtko Lemurian Light Healing pri Teji Wood.

Izvajam readinge- prevod sporočil vaših vodnikov, individualni mentorski program Ženska nove dobe, Usui in Kundalini tečaje in iniciacije, terapije, intuitivna svetovanja in predavanja. V teku in v pripravi je tudi veliko tečajev s področja osebne rasti in druženja ob večernih pogovorih o življenju.

Mi boste pomagali spremeniti svet na bolje s tem, da boste pričarali še boljšo verzijo sebe? Skupaj ga lahko naredimo prijaznega, ljubečega in spoštljivega do vsega kar nas obdaja.

Z ljubeznijo,

Serepenthine

Naš notranji vrt

Naš notranji vrt

Serepenthine
Izzivi življenja

Izzivi življenja

Serepenthine
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  SEREPENTHINE, individualna svetovanja, meditacije, reiki, delavnice in tečaji

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...