Serepenthine
wellness za telo, dušo in osebnostno rast

SEREPENTHINE, osebna svetovanja, predavanja, Marjana Korotaj s.p.

Lešnica 14d
2270 Ormož

0 zahval     117 ogledov

Serepenthine je nastala z namenom pomagati spremeniti svet na bolje, ga obsijati s svetlobo. Njene sestavine so vera v dobroto ljudi, ljubezen do ljudi, živali in narave, otroška navdušenost, prijaznost, spoštovanje, toplina in kanček magičnosti. Vsemu temu sem dodala še ure, dneve in leta življenjskih preizkušenj in življenjskih lekcij, ki sem jih  znala pretopiti v modrost.

Serepenthine je sodoben wellness za telo, dušo in osebnostno rast, ki ponuja štiri programe:

"Healing"&Balance  vsebuje različne energijske tehnike ( Reiki, Lemurian Light Healing, angelske readinge, individualne vodene meditacije) s katerimi  boste prišli v popolno ravnovesje na fizičnem, mentalnem, emocionalnem in duhovnem nivoju in se boste spet počutili umirjeni, spočiti, energijsko napolnjeni in popolnoma v stiku s seboj, pripravljeni, da se spet vrnete v zunanji svet.

Spirit&Soul je namenjen ljudem, ki si želijo temeljite preobrazbe v svojem življenju in so pripravljeni resno delati na področju osebnostne rasti. Vsebuje  individualni mentorski program, ki traja od šest mesecev pa do enega leta. Tekom programa se z edinstveno kombinacijo različnih pristopov ( arhetipi, notranji otrok, ženska energija, vodstvo in readingi vaših vodnikov, meditacije...) poglobljeno srečujemo z vašim notranjim svetom, ozaveščamo vzroke zakaj se v življenju ne morete premakniti naprej, jih zdravimo in temeljito delamo na samozavesti, samopodobi, odpravljanju strahov, vračanju moči in opolnomočenju. Program je primeren tudi za pare.

Program Young&Free je namenjen otrokom in mladostnikom, ki so visoko senzitivni, občutljivi, empatični,  preprosto drugačni od večine otrok. V tem svetu se težko znajdejo, ker so preveč dovzetni za energije drugih ljudi in zunanjega sveta, težje se znajdejo med vrstniki in v šoli, so radi sami, zanimajo jih drugačne stvari, velikokrat kljub mladosti delujejo kot odrasli. So preprosto "stare duše". Njihovi starši  so velikokrat v skrbeh za njih, ker velikokrat postanejo brezvoljni, utrujeni, se ne želijo družiti z vrstniki, se izogibajo stiku z zunanjim svetom, postanejo odvisni od hrane, se zatekaj v svoj svet, ne morejo spati in velikokrat vidijo in čutijo stvari, ki so staršem nevidne in nerazumljive.

Program Angels  Touch je  program podpore starostnikom in ljudem z demenco, Alzheimerjevo boleznijo, hudo bolnim in umirajočim ter njihovim svojcem. V času hude bolezni, terminalne faze bolezni in umiranja se ti velikokrat srečajo s težkimi preizkušnjami in bolečino, velikokrat se smrti bojijo, saj je smrt pri nas še vedno tabu. Kot diplomirana medicinska sestra se že leta srečujem z starejšimi, hudo bolnimi in umirajočimi in tako sem svojemu znanju in izkušnjam dodala še poseben energetski tretma. Program vsebuje tudi podporo svojcem v obliki pogovora in energetske podpore.

V dodatni ponudbi sta na voljo tudi readingi z vašimi vodniki in Usui in Kundalini reiki tečaji.

 

Vsi programi se izvajajo v Ormožu in Mariboru, program Angels Touch pa tudi na domu, na daljavo in po dogovoru na drugih lokacijah.

Še na kratko o meni :

že od majhnega sem na nek način drugačna od ostalih ljudi, saj sem bila vedno zelo empatična, oboževala sem naravo in živali in si najbolj na svetu želela, da bi vsi živeli v miru in sožitju. Zanimalo me je vesolje, oboževala sem zvezde in globoko v sebi vedela, da obstaja še nekaj, tam nekje daleč. V sebi sem vedela, da obstaja še neki drugi svet, neka druga dimenzija, nekdo, ki me na tem svetu varuje in da je v mojih prsih poleg fizičnega srca še nekaj več. Tekom življenja, ki mi ni prizanašalo, saj sem šla skozi težke preizkušnje zanikanja same sebe, težke bolezni, odvisniških partnerstev, ločitve in borbe za vsakdanje preživetje kot mati samohranilka, sem spoznala samo sebe, svoje globine in se dvignila kot feniks iz pepela bogatejša za ogromno življenjskih modrosti. Prišla sem v stik s samo seboj, začutila svojo dušo in pričela hoditi po poti svojega življenjskega poslanstva. Sem diplomirana medicinska sestra, mama, poslovna ženska in partnerica, toda najbolj srečna sem, ko lahko pomagam drugim, jih navdihujem s svojo življenjsko zgodbo in jim z svojimi izkušenjami in pridobljenimi znanji pomagam, da tudi oni najdejo sebe, se dvignejo iz pepela in zažarijo v vsej svoji svetlobi.

Sem:

- certificirana angelska terapevtka (Teja Wood )

- certificirana duhovna terapevtka in učiteljica (Teja Wood)

- Reiki in Kundalini reiki mojstrica in učiteljica

- Lemurian Light Healing terapevtka v pridobivanju certifikata (Teja Wood)

- arhetipska svetovalka v pridobivanju certifikata (Teja Wood )

 

 

 

Mi boste pomagali spremeniti svet na bolje s tem, da boste pričarali še boljšo verzijo sebe? Skupaj ga lahko naredimo prijaznega, ljubečega in spoštljivega do vsega kar nas obdaja.

Z ljubeznijo,

Serepenthine

Naš notranji vrt

Naš notranji vrt

Serepenthine
Izzivi življenja

Izzivi življenja

Serepenthine
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  SEREPENTHINE, osebna svetovanja, predavanja, Marjana Korotaj s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...