16
april

Galaktični vikend intenziv - zdravljenje in samozdravljenje

Organizira: Serepenthine
Kdaj: 16. aprila ob 11:00 do
17. aprila 2021 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:144
Organizira:Serepenthine
Kontakt:serepenthine@gmail.com

5 ogledov

Lepo vabljeni na zdravilen Galatični vikend intenziv, tokrat namenjen odpiranju zdravilnih kanalov zdravljenja in samozdravljenja z vnebovzetima mojstroma Hilarionom in Jezusom.


Mogočna znanost alkimije je tudi znanost božanskega zdravljenja.

V tem času v katerem se nahajamo in v času, ki prihaja, ko zdravstveni sistem, kakršnega smo poznali do sedaj neomajno propada, bo še kako pomembno, da se še bolj kot do sedaj zavedamo, kako veliko sposobnost zdravljenja in predvsem samozdravljenja ima vsak izmed nas v sebi. Naše fizično telo je neverjetno dodelano in sposobno samo vzpostaviti zdravje in vitalnost, če mu le to dovolimo. Primarno je naše telo zdravo, sprogramirano je za zdravje in ravnovesje, mi pa potem s svojimi mislimi, občutki, prepričanji in nezdravimi življenjskimi navadami povzročimo, da se prične naše telo starati, pešati in da se pojavijo različne bolezni.

V delavnici, ki bo namenjena prav temu, odpiranju zdravilnih kanalov zdravljenja in predvsem samozdravljenja, bomo prejemali kanalizirana sporočila in vodstvo dveh vnebovzetih mojstrov , mojstra Hilariona in mojstra Jezusa. Predala nam bosta sporočila o tem, kako lahko s pomočjo energij sami poskrbimo za to, da bomo še dolgo zdravi in vitalni, torej, kako lahko delamo preventivno in kako se lahko pozdravimo sami in pomagamo drugim, ko je naše zdravje že načeto.

Velik  del delavnice bo namenjen tudi etiki v zdravljenju drugih, kdaj pomagati drugim in kdaj ne, kakšna  je moč namere pri zdravljenju drugih in sebe, kako pomagati drugim, da se ne bomo vpletali v njegovo voljo in karmo in kako se zaščiti pri zdravljenju drugih.

Cel čas delavnice bomo intenzivno delali z zelenim žarkom, z žarkom zdravljenja. 

Smaragdno zeleni žarek je žarek precipitacije, to je fizičnega ustvarjanja stvari.
Je žarek glasbe in harmonij zvoka, je ključ za znanost izgovorjene besede.
Z njegovo pomočjo si zdravimo in odpiramo tretje oko, odstranjujemo analitično razmišljanje in presojanje, spoznavamo, da čemur dajemo pozornost to dobivamo, spreminjamo svoje miselne programe, v  svojem umu lažje opustimo obsojanja in vidimo resnico.

Spoznali bomo različne načine zdravljenja in samozdravljenja, predane nam bodo različne možnosti uporabe energij v ta namen, istočasno pa se bo dogajalo ves čas delavnice, še posebno pa v meditacijah, nežno zdravljenje vsega kar ne potrebujemo več, vzpostavitev harmonije v telesu samem ter  zdravljenje blokad in odpiranje tretjega očesa.

Vsak udeleženec bo dobil tudi osebni reading svojih vodnikov ter Hilariona in Jezusa.


Delavnica bo potekala 16.4. od 17h do 21h in 17.4. od 10h do 19h preko Zoom učilnice, prispevek 144 eur, možnost plačila v dveh obrokih.

Prijave na serepenthine@gmail.com. 

Spletna stran: Serepenthine

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Serepenthine je sodobni studio za osebno rast, sproščanje in pridobivanje novih znanj. Njegovi nosilni znamki sta Empat Si in Moč Ženske, ki ponujata individualne programe, delavnice, meditacije in...


Nalagam...