28
november

Glasbena meditacija (Nova Gorica)

Organizira: Shamballa
Kdaj: 28. novembra ob 19:00 do
28. novembra 2023 ob 20:30
Kje:
Prispevek:22€/24€
Organizira:Shamballa
Kontakt:prijava@shamballa.si

5 ogledov

V torek, 28. novembra, vas z velikim veseljem vabimo na GLASBENO – MEDITACIJSKI VEČER.

ZAKAJ NA GLASBENO-MEDITACIJSKI VEČER:
• čudovit in prijeten ambient 
• skupinsko petje
• glasbena meditacija
• družba srčnih ljudi
• …


Informacije & prijave na https://www.shamballa.si/dogodek/nova_gorica_nov/

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

Ker naše meditacije pogosto obiščete v paru ali skupini, smo pripravili popust za vse tiste, ki boste s seboj pripeljali še bližnjega ali bližnje. Obisk glasbene meditacije je lahko tudi lepo darilo za partnerja, prijatelja ali nekoga, ki vam veliko pomeni.

Število mest je omejeno!

Prijave na https://www.shamballa.si/dogodek/nova_gorica_nov/


O Shamballi:
Shamballa je glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram.
Januarja 2016 smo nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. Leto kasneje je izšla naša tretja plošča z naslovom 108.

Več informacij in prijave na dogodek TUKAJ.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Shamballa je skupina, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z Zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.


Nalagam...