2
julij

Hitra manifestacija želja s poletnimi mrki preko spleta

Organizira: Mojca Gotlib
Kdaj: 2. julij ob 19:00 do
16. julij 2019 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:29 €
Organizira:Mojca Gotlib
Kontakt:mojca@duhovnoVodstvo.com, 031 359 922

1424 ogledov

Meditacije ob poletnih mrkih za hitro manifestiranje želja

Pred nami je v tem poletju izjemno intenziven čas sončnega mrka (2. julij)  in luninega mrka (16. julij). To je čas izjemnih priložnosti za spremembe in novo rast. Energije v tem poletju so še posebej naklonjene spremembam in velikim premikom na področju URESNIČEVANJA ŽELJA.

Mrki imajo to moč, da osvetljujejo področja v življenju, na katera se je dobro v danem trenutku osredotočiti in skrivajo  velik potencial za osebno rast. V tem času imamo priložnost, da dosežemo tiste najtežje spremembe v svojem življenju in da uresničimo svoje največje želje.

Vpliv mrkov se bo čutil sedaj in vse do naslednjega mrka, ki bo konec leta in kdor bo sedaj dobro izkoristil ta čas, bo ravnal tako kot dober gospodar, ki pripravi najboljše pogoje in izbere pravi čas za sejanje, da je žetev in manifestacija lahko obilna.

Sedaj je čas za velike manifestacije!

Sedaj je čas za tiste tvoje cilje in želje, ki si jih že dolgo želiš uresničiti, pa ti jih nikakor ni in ni uspelo ali pa si jih niti nisi upal/-a začeti uresničevati. 

Sedaj je čas, da se porušijo vse ovire, ki jih imaš na poti do velike manifestacije.

Sedaj je resnično čas, da se vnovčijo vsi asi v rokavu, ki so čakali na pravi trenutek več let. Sedaj je resnično pravi čas za VELIKE manifestacije in VELIKE premike v tvojem življenju.

Sam/-a pri sebi poišči tisto področje, ki je pri tebi najbolj trdovratno, poišči največje ovire v tvojem življenju, pomisli na tisto, na kar že leta čakaš, da se manifestira.

To vse lahko dosežeš, spremeniš, doživiš v tem poletju s pomočjo močnih energij mrkov ter doslednega zavestnega in ciljnega delovanja. Tukaj pa vskočim jaz, da ti pomagam pri takem delovanju.

Sem Mojca Gotlib in sem ravno s pomočjo mrkov v lanskem letu naredila velik premik na najbolj trdovratnem področju svojega življenja. Pridobila sem izjemno veliko osebno moč in samozavest, se postavila zase in dosegla to, kar mi ni uspelo leta in leta nazaj. Obilje v vseh oblikah prihaja do mene. To, kar sem čakala nekaj let, da se manifestira, se je zgodilo. Vse deluje in prihaja do mene, ko sem jaz naredila potrebno spremembo in ravno energija mrkov, meditacije in moje ciljno in dosledno delovanje, mi je to omogočilo. 

Želiš doseči  tudi ti svojo veliko manifestacijo?

Pridruži se mi v tem času neverjetnih možnosti in priložnosti, ki jih nosita s sabo poletna mrka in dosezi to, kar si že tako dolgo želiš. Sedaj je pravi čas! Izkoristi ga!

Pridruži se mi na dveh močnih poletnih spletnih meditacijah ob mrkih. 

Prva spletna meditacija bo v torek, 2.7.2018 ob 19.00, v času sončnega mrka in mlaja. V njej pustiš preteklost za sabo in postaviš svoj cilj.  Ni potrebno, da že sedaj veš, kaj iz preteklosti bo odšlo in kakšen je tvoj cilj. Vse to se ti bo razkrilo v meditaciji, v alfa stanju, v stanju tvoje globoke sproščenosti.

Prejmeš dostop do posnetka meditacije, ki ti bo vsak dan pomagala pri opuščanju preteklosti in jasnosti glede tvojega cilja in njegovega doseganja. S poslušanjem posnetka dosežeš zavestno in ciljno delovanje, ki je ključno za tvoj uspeh.

Druga spletna meditacija bo v torek, 16.7.2018 ob 19.00, na lunin mrk in polno luno. V tej meditaciji odstranjuješ ovire na poti proti temu, kar si želiš doseči. Puliš plevel, ki zatira tvoj cilj in ga ovira v njegovi rasti.  Posnetek meditacije ti bo vsak dan pomagal pri premagovanju ovir in korakanju proti tvojemu cilju. To je pot, ki bo trajala do konca leta in nekje vmes dosežeš svoj cilj. Presežeš svoje največje ovire in manifestiraš to, ki si želiš že dolga leta.

Ekskluzivna ponudba

Za deset udeležencev sem pripravila ekskluzivno ponudbo. Ta ponudba vsebuje  dodatna pomoč pri hitri manifestaciji v obliki osebnega napotka, ki je posnet samo zate in ga prejmeš na svoj elektronski naslov.

V njem prejmeš napotke za tvoje najboljše delovanje, da dosežeš svoje cilje. Poslušanje posnetka ti bo pomagalo veliko lahkotneje in hitreje doseči želeno, saj prejmeš točno tiste osebne napotke, ki jih potrebuješ. 

Ali sta potrebni obe meditaciji?

DA. Za tvojo veliko manifestacijo v življenju je potrebno, da prejmeš obe meditaciji. 

S svojo prisotnostjo na obeh meditacijah najbolje poskrbiš za vse pogoje za svojo bogato letino in obilno žetev v nadaljevanju leta. Meditacije in njeni posnetki ti bodo pomagali v sebi odkrtii potenciale o katerih samo sanjaš in manifestirati želje in uresničiti svoje sanjsko življenje.

Kdo bo vodil meditacije?

Obe meditaciji bom vodila in bom s tabo na tej poti tvoje velike manifestacije, Mojca Gotlib, mag. ekon. in posl. ved, NLP praktik, energijska terapevtka in osebna dušna mentorica, predvsem pa pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober in ima moč, da seže do zvezd.

Pridruži se mi v tem času neverjetnih možnosti in priložnosti, ki jih nosita s sabo poletna mrka in dosezi to, kar si že tako dolgo želiš. Sedaj je pravi čas! Izkoristi ga!

Kako bo vse skupaj potekalo?

Meditacije bodo potekale preko video srečanj v zaprti Facebook skupini. V udobju svojega doma jih lahko spremljaš v živo ali pa si jih ogledaš pozneje, ko imaš čas in ti bo najbolj ustrezalo.

Pred začetkom meditacije bom tudi odgovarjala na vaša morebitna vprašanja, vam predala nekaj napotkov in se malo podružila z vami, zato bo v skupini posebej objavljen dostop samo do posnetka meditacije, ki bo posebej na voljo za poslušanje.

Naše prvo srečanje z meditacijo bo na dan sončnega mrka, v torek, 2. julija ob 19.00. 

Drugo srečanje z meditacijo bo ob luninem mrku, v torek, 16. julija ob 19.00.

Kaj prejmeš s prijavo na meditacije ob poletnih mrkih?

  • Dve srečanji z močno vodeno meditacijo ob poletnih mrkih
  • Dva dostopa do posnetka meditacij v tvojo trajno last
  • Odgovore na tvoja vprašanja
  • Moje trike, ki mi pomagajo hitro in lahkotno manifestirati
  • V sklopu ekskluzivne ponudbe prejmeš tudi osebno sporočilo

Kaj če nimam Facebook profila in ga ne želim ustvariti?

Tudi v tem primeru se lahko prijaviš, saj prejmeš dostop do meditacij na svoj elektronski naslov, prav tako tudi osebno sporočilo, v kolikor se odločiš za ekskluzivno ponudbo.

Kakšna je cena?

Cena obeh spletnih meditacij ob poletnih mrkih je 29 €. Za ceno ene meditacije prejmeš kar dve meditaciji in še dva posnetka v tvojo trajno last.

Deset prijavljenih ima možnost prejeti še osebno sporočilo.  V njem prejmeš osebne napotke za tvoje najboljše delovanje, da hitreje in z večjo lahkoto dosežeš svoje cilje. Cena osebnega sporočila je 49 €.

V kolikor želiš prejeti tudi osebno sporočilo, ob prijavi to napiši in po moji potrditvi, da je še prosto mesto, je skupna cena 78 €. 

 Do kdaj in kam se prijavim?

Mesta za osebno sporočilo so omejena, zato se prijavi čim prej. 

Prijave na meditacije sprejemam do našega začetka, 2 julija, za osebno sporočilo pa do zapolnitve mest.

Prijavi se na spodnji obrazec ali na mail mojca@duhovnoVodstvo.com in TAKOJ izvedi plačilo na TRR. V primeru prijave tudi na osebno sporočilo, počakaj na mojo potrditev pred plačilom.

Po prejemu plačilu prejmeš ostale napotke.

Za dodatna vprašanja in informacije sem ti na voljo na mail mojca@duhovnoVodstvo.com.

 

Podatki za plačilo:

TRR IBAN: SI56 6100 0000 8047 661 odprt pri Delavska hranilnica d.d.

Mojca Gotlib s.p., Novi trg 10, 8000 Novo mesto

Namen plačila: MPM in Ime in priimek

Sklic: SI00 datum plačila.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Mojca Gotlib je srčna mentorica za notranjo moč, samozavesti in čutno žensko energijo. Vodi predvsem ženske, ki so pozabile, kako nujno potrebno je poskrbeti najprej zase.

  |  mojcagotlib.com/

Nalagam...