Duhovno vodstvo, dušno mentorstvo, programi za osebno rast, Šola luči

Duhovno vodstvo
dušno mentorstvo, programi za osebno rast, Šola luči

10323 zahval     3578 ogledov

Mojca Gotlib je mag. ek. in posl. ved, certificiran NLP praktik, energijska terapevtka, osebna dušna mentorica in raziskovalka življenja in njegove duhovne dimenzije, a hkrati pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in izkušnjami pomaga ljudem da ponovno najdejo stik s sabo in svojo NOTRANJO MOČ in SAMOZAVEST.

Deluje tako, da vodi meditacije in različne programe za osebni razvoj, izvaja energijske terapije in osebno dušno mentorstvo, svoje znanje in izkušnje pa predaja naprej v svoji ŠOLI LUČI.

ŠOLA LUČI je namenjena TEBI, ki želiš odkriti duhovno dimenzijo življenja in spoznati svoje bistvo, svoje talente in darove in jih začeti deliti v svet. Na tem svetu si z razlogom in ta se skriva v tvojem osebnem poslanstvu in če čutiš, da je čas, da ga najdeš in zaživiš, se pridruži ŠOLI LUČI.

OSEBNO DUŠNO MENTORSTVO je krona njenega dela., Posveti se tvojemu osebnemu izzivu in področju v življenju, kjer želiš napredek in preboj. Ta se zgodi s pomočjo osebne meditacije z energijsko terapijo, kjer prejmeš osebne napotke in usmeritve in zdravljenje na energijskem nivoju.. V prvem koraku se osvobodiš skrbi in bremen ter se počutiš veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa začneš s pomočjo terapije, osebnega pristopa in dnevne podpore spreminjati svoje vzorce delovanja in osvajati nove, ki te vodijo v bolj samozavestno življenje. Osebno dušno mentorstvo vodi do TRAJNIH pozitivnih sprememb v življenju, do notranje moči in osebne svobode.

V njenem duhovnem templju vodi redne skupinske vodene MEDITACIJE in ŽENSKA DRUŽENJA. Meditacija je prilagojena vsem trenutno prisotnim in njihovim potrebam. Prisotni prejmejo terapijo oziroma zdravljenje in vodstvo v obliki napotkov, usmeritev, resnic in globokih uvidov.

V DELAVNICAH in PROGRAMIH ZA OSEBNI RAZVOJ Mojca predaja naprej svoje izkušnje, ki so njej pomagale,  da je našla svojo notranjo moč, samozavest in osebno svobodo. Udeleženci potrjujejo, da dosežejo izjemen napredek v kratkem času in da so delavnice in programi presežek pričakovanega.

 

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA  

 
Delavnica za doseganje ciljev

Delavnica za doseganje ciljev

27. junija 2018, Novo mesto
To poletje je čas za obilje

To poletje je čas za obilje

13. julij 2018, Novo mesto
Duhovno vodstvo

Duhovno vodstvo

50 inspiracij   10298 zahval

Pošlji sporočilo ponudniku | Mojca Gotlib s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Novi trg 10, Novo mesto


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (velja le za tvoj prvi komentar)!
Gabrijela
  komentiral 1 teden nazaj
V izražanju hvaležnosti prihajajo darovi še in še... zaznam jih in sem radostno hvaležna.

Hvala za porojen nasmeh - pošiljam vam ga v hvaležnosti.

Facebook komentarji