Duhovno vodstvo, Šola luči, terapije, meditacije

Duhovno vodstvo
Šola luči, terapije, meditacije

7756 zahval     2931 ogledov

Mojca Gotlib je duhovna učiteljica in energijska terapevtka, ki ima za sabo že veliko ur skupinskega in osebnega dela z ljudmi, ki si želijo pozitivne spremembe in osebnega preboja. Njena posebnost so unikatne osebne energijske terapije, ki vodijo do pozitivnih sprememb in premium vodstvo, ki z osebnim pristopom in dnevno podporo vodi do osebnih prebojev. Uspešno izvaja baby terapije, vodi meditacije in delavnice, svoje znanje pa predaja naprej v ŠOLI LUČI.

ŠOLA LUČI je namenjena vsem, ki želite najti pot do sebe, svojih darov, svojih zakladov.  Mojca vas popelje do vaših čudovitih notranjih biserov, do vašega notranjega vira zadovoljstva, ki ne bo nikoli usahnil, do vašega srečnega in zadovoljnega življenja. Ko dosežete to, potem močno zasijete, iz svoje notranjosti. To je tisto, ko rečejo, da kar žariš. S tem žarom potem osvetljujete pot tudi drugim, in jim pomagate, da zasijejo tudi oni. Postanete novi nosilec luči.

UNIKATNA OSEBNA ENERGIJSKO ZDRAVILNA TERAPIJA in PREMIUM VODSTVO je kombinacija osebne energijske terapije in življenjskih napotkov, kjer se posveti vašemu osebnemu izzivu in področju v vašem življenju, kjer želite napredek in preboj. Ta se zgodi s pomočjo unikatne zdravilne meditacije ter osebnega pristopa in napotkov ter dnevne podpore. V prvem koraku se osvobodite skrbi in bremen ter se počutite veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa začnete s pomočjo terapije, osebnega pristopa in dnevne podpore spreminjati svoje vzorce delovanja, ki vas omejujejo in naredite osebni in poslovni preboj. 

V njenem duhovnem templju vodi redne skupinske vodene MEDITACIJE in ŽENSKA DRUŽENJA. Meditacija je prilagojena vsem trenutno prisotnim in njihovim potrebam. Prisotni prejmejo terapijo oziroma zdravljenje in vodstvo v obliki napotkov, usmeritev, resnic in globokih uvidov.

V DELAVNICAH Mojca predaja naprej svoje izkušnje, ki so njej pomagale delati velike korake naprej v njenem življenju. Teme so različne in vedno preizkušene v praksi, zato so delavnice  zelo prakrične in v njih izhaja iz omejitev prisotnih. Njeni tečajniki potrjujejo, da dosežejo izjemen napredek v kratkem času in da so delavnice presežek pričakovanega.

BABY TERAPIJA je namenjena tebi, ki se že nekaj časa trudiš z zanositvijo, vendar ti ne uspe zanositi ali donositi.  V prvem koraku boš odvrgla vso težo, bremena in skrbi  v zvezi z zanositvijo in otrokom in se boš počutila veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa boš začela s pomočjo terapije spreminjati svoje vzorce delovanja, da boš lahko sama ustvarila ustrezne pogoje, ki bodo lahko na koncu pripeljali do otroškega joka v tvojem domu. 

Baby terapija je namenjena tudi tebi, ki si izgubila otroka ali si doživela splav. Sama sem doživela izgubo otroka, zato vem, kako potrebno in pomembno je zdravljenje tega dela sebe. Tebi draga ženska, terapijo podarim.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA  

 
Izkoristi oba mrka za obilno žetev!

Izkoristi oba mrka za obilno žetev!

31. januar 2018, Novo mesto
Duhovno vodstvo

Duhovno vodstvo

50 inspiracij   7736 zahval

Pošlji sporočilo ponudniku | Mojca Gotlib s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Novi trg 10, Novo mesto


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji