Duhovno vodstvo
dušno mentorstvo, programi za osebno rast, Šola sreče

Mojca Gotlib s.p.

Novi trg 10
8000 Novo mesto

13287 zahval     4647 ogledov

Mojca Gotlib je mag. ek. in posl. ved, certificiran NLP praktik, učenka Šole Diane Cooper, energijska terapevtka, osebna dušna mentorica in raziskovalka življenja in njegove duhovne dimenzije, a hkrati pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in izkušnjami pomaga ljudem da ponovno najdejo stik s sabo in svojo NOTRANJO MOČ, SAMOZAVEST in SREČO.

Deluje tako, da vodi meditacije in različne programe za osebni razvoj, izvaja energijske terapije in osebno dušno mentorstvo, svojo pot do sreče pa predaja naprej v svoji ŠOLI SREČE.

ŠOLA SREČE je za vse tiste, ki želijo zaživeti srečno skozi duhovno dimenzijo življenja, skozi spoznavanje svojega bistva, svojih talentov in darov, kajti to je edina pot, ki vodi v srečo, ki traja in traja....

OSEBNO DUŠNO MENTORSTVO je krona njenega dela., Posveti se tvojemu osebnemu izzivu in področju v življenju, kjer želiš napredek in preboj. Ta se zgodi s pomočjo osebne meditacije z energijsko terapijo, kjer prejmeš osebne napotke in usmeritve in zdravljenje na energijskem nivoju. V prvem koraku se osvobodiš skrbi in bremen ter se počutiš veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa začneš s pomočjo terapije, osebnega pristopa in dnevne podpore spreminjati svoje vzorce delovanja in osvajati nove, ki te vodijo v bolj samozavestno življenje. Osebno dušno mentorstvo vodi do TRAJNIH pozitivnih sprememb v življenju, do notranje moči in osebne svobode.

V njenem duhovnem templju vodi redne skupinske vodene MEDITACIJE in ŽENSKA DRUŽENJA. Meditacija je prilagojena vsem trenutno prisotnim in njihovim potrebam. Prisotni prejmejo terapijo oziroma zdravljenje in vodstvo v obliki napotkov, usmeritev, resnic in globokih uvidov.

V DELAVNICAH in PROGRAMIH ZA OSEBNI RAZVOJ Mojca predaja naprej svoje izkušnje, ki so njej pomagale,  da živi bolj srečno, da je našla svojo notranjo moč, samozavest, osebno svobodo in pot do obilja. Udeleženci potrjujejo, da dosežejo izjemen napredek v kratkem času in da so delavnice in programi presežek pričakovanega.

 

Duhovno vodstvo

Duhovno vodstvo

50 inspiracij   13255 zahval

Pošlji sporočilo | Mojca Gotlib s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Novi trg 10, Novo mesto

PRIJAVI SE  

Komentarji (1)

  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (velja le za tvoj prvi komentar)!
Gabrijela
  komentiral 5 mesec nazaj
V izražanju hvaležnosti prihajajo darovi še in še... zaznam jih in sem radostno hvaležna.

Hvala za porojen nasmeh - pošiljam vam ga v hvaležnosti.

Facebook komentarji

Nalagam...