Duhovno vodstvo
dušno mentorstvo, programi za osebno rast, Šola svetlobe

Mojca Gotlib s.p.

Novi trg 10
8000 Novo mesto

16733 zahval     6252 ogledov

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. Mojca je mag. ek. in posl. ved, NLP praktik, učenka Šole Diane Cooper, energijska terapevtka, osebna dušna mentorica in raziskovalka življenja in njegove duhovne dimenzije, a hkrati pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in izkušnjami pomaga ljudem da rešijo svoj problem, da zopet najdejo svojo NOTRANJO MOČ, SAMOZAVEST, SREČO IN POT DO OBILJA.

Deluje tako, da vodi meditacije in različne programe za osebni razvoj, izvaja energijske terapije in osebno dušno mentorstvo, svoje znanje in svetlobo pa predaja naprej v svoji ŠOLI SVETLOBE.

Z veliko mero srčnosti izvaja UNIKATNE OSEBNE ENERGIJSKE TERAPIJE in OSEBNO DUŠNO MENTORSTVO, ki z osebnim pristopom in dnevno podporo vodi do velikih TRAJNIH POZITIVNIH SPREMEMB v življenju.

Vodi MEDITACIJE, ki v alfa stanju pomagajo kreirati novo realnost,

Na osnovi svojih izkušenj oblikuje in vodi 100 % PRAKTIČNO NARAVNANE IN UNIKATNE PROGRAME ZA OSEBNOSTNO RAST, za večjo osebno moč, samozavest, svobodo in pot do obilja.

Vodi svojo ŠOLO SVETLOBE za vse tiste, ki želijo zaživeti srečno skozi duhovno dimenzijo življenja, skozi spoznavanje svojega bistva, svojih talentov in darov,  jih zaživeti in širiti svetlobo v svoj svet in svet okoli sebe.

Želiš Mojco bolje spoznati?

Želiš prejeti njeno BREZPLAČNO darilo?

Piši ji na mail mojca@duhovnoVodstvo.com in ji povej, kaj je tvoj največji izziv v življenju in BREZPLAČNO prejmeš meditacijo, ki ti bo pomagala pri tvojem velikem izzivu. 

Mojca bo vesela, da te bolje spozna :-) 

Duhovno vodstvo

Duhovno vodstvo

50 inspiracij   16695 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Gabrijela
  komentiral 1 leto nazaj
V izražanju hvaležnosti prihajajo darovi še in še... zaznam jih in sem radostno hvaležna.

Hvala za porojen nasmeh - pošiljam vam ga v hvaležnosti.

Pošlji sporočilo  |  Mojca Gotlib s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...