Duhovno vodstvo, Šola luči, terapije, meditacije

Duhovno vodstvo
Šola luči, terapije, meditacije

5581 zahval     2386 ogledov

Mojca Gotlib je duhovna učiteljica in energijska terapevtka, ki ima za sabo že veliko ur skupinskega in osebnega dela z ljudmi, ki si želijo spremembe in nekaj več v svojem življenju. Ljudem pomaga z osebnimi srečanji oziroma energijskimi terapijami, baby terapijami, meditacijami in delavnicami, svoje znanje pa predaja naprej v ŠOLI LUČI.

ŠOLA LUČI je namenjena vsem, ki želite najti pot do sebe, svojih darov, svojih zakladov.  Mojca vas popelje do vaših čudovitih notranjih biserov, do vašega notranjega vira zadovoljstva, ki ne bo nikoli usahnil, do vašega srečnega in zadovoljnega življenja. Ko dosežete to, potem močno zasijete, iz svoje notranjosti. To je tisto, ko rečejo, da kar žariš. S tem žarom potem osvetljujete pot tudi drugim, in jim pomagate, da zasijejo tudi oni. Postanete novi nosilec luči.

OSEBNA ENERGIJSKO ZDRAVILNA TERAPIJA je kombinacija energijske terapije in življenjskih napotkov, kjer se posveti vašemu osebnemu izzivu in področju v vašem življenju, kjer želite napredek oziroma spremembo. Za hitrejšo transformacijo prejmete zdravilno meditacijo ter osebne napotke. V prvem koraku boste odvrgli vse, kar vas teži, bremena in skrbi in se boste počutili veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa boste začeli s pomočjo terapije spreminjati svoje vzorce delovanja, da si boste lahko sami ustvarili vsak dan posebej bolj lahkoten in srečen. Samo s spremembo načina delovanja lahko dosežete trajne pozitivne spremembe in s tem boljše počutje, srečno in zadovoljno življenje.

V njenem duhovnem templju ste dobrodošli na redne skupinske vodene MEDITACIJE in druženja. Meditacija je prilagojena vsem trenutno prisotnim in njihovim potrebam. Prisotni prejmejo terapijo oziroma zdravljenje in vodstvo v obliki napotkov, usmeritev, resnic in globokih uvidov.

V DELAVNICAH Mojca predaja naprej svoje izkušnje, ki so njej pomagale delati velike korake naprej v njenem življenju. Teme so različne in vedno preizkušene v praksi, zato so delavnice  zelo prakrične in v njih izhaja iz omejitev prisotnih. Njeni tečajniki potrjujejo, da dosežejo izjemen napredek v kratkem času in da so delavnice presežek pričakovanega.

BABY TERAPIJA je namenjena tebi, ki se že nekaj časa trudiš z zanositvijo, vendar ti ne uspe zanositi ali donositi.  V prvem koraku boš odvrgla vso težo, bremena in skrbi  v zvezi z zanositvijo in otrokom in se boš počutila veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa boš začela s pomočjo terapije spreminjati svoje vzorce delovanja, da boš lahko sama ustvarila ustrezne pogoje, ki bodo lahko na koncu pripeljali do otroškega joka v tvojem domu. 

Baby terapija je namenjena tudi tebi, ki si izgubila otroka ali si doživela splav. Sama sem doživela izgubo otroka, zato vem, kako potrebno in pomembno je zdravljenje tega dela sebe. Tebi draga ženska, terapijo podarim.

 
Vrata odpira ŠOLA LUČI

Vrata odpira ŠOLA LUČI

21. september 2017, Novo mesto
Duhovno vodstvo

Duhovno vodstvo

50 inspiracij   5568 zahval

Pošlji sporočilo ponudniku | Mojca Gotlib s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Novi trg 10, Novo mesto


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji