Osebna meditacija

Ponudnik: Duhovno vodstvo
Prispevek:88 €
Izvaja:Duhovno vodstvo
Kontakt:031 359 922, mojca@duhovnoVodstvo.com (Mojca Gotlib)
Kje: Preko spleta

8 ogledov

OSEBNA MEDITACIJA

Osebna meditacija je namenjeno tvojemu osebnemu izzivu (problemu, težavi) in področju v življenju, kjer želiš TRAJNE POZITIVNE SPREMEMBE.

Te željene spremembe se zgodijo s pomočjo samo zate posnete meditacije, kjer prejmeš osebne napotke in zdravljenje na energijskem nivoju, kjer je izvor bolezni in težav.

V prvem koraku se osvobodiš skrbi in bremen ter se počutiš veliko bolje in lahkotneje.

V naslednjem koraku pa začneš s pomočjo terapije in osebnih usmeritev spreminjati svoje vzorce delovanja in osvajati nove, ki te vodijo v pozitivne spremembe in bolj svobodno življenje.

Prejmeš posnetek meditacije z zdravilnim učinkom, ki ti vsak dan pomaga, da zdraviš in deluješ na svoj izvor težav.


Osebna meditacija ti pomaga do:

  • željenih trajnih pozitivnih sprememb v življenju,
  • obilja in osebne svobode,
  • občutenja notranje moči in samozavesti,
  • življenja, kakršnega si že dolgo želiš.

"Draga Mojca! Še enkrat hvala za terapijo, za sporočila, bilo je čarobno! Še nikoli do sedaj nisem tako zelo čutila energije v različnih stanjih naenkrat. Valovanje, pojenjanje in naraščanje energije in na koncu tisto ravnovesje, ko se duša počuti tako lahko, svobodno, prijetno. Res izjemen občutek. Zdaj vsak dan poslušam sporočila in zavestno delam na tem, da svoje življenje, energijo postavim v ravnovesje. In deluje. Počutim se odlično! Hvala za to izkušnjo!

" Ajda, prejemnica osebne meditacije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Hvala za čudovite energije. Resnično delujejo zdravilno in so vir iz katerega lahko črpam in gradim naprej." Tina, prejemnica osebne meditacije

Tvoja željena sprememba se bo začela tisti trenutek, ko boš zmogel/-a prijavo na mail mojca@duhovnoVodstvo.com ali na telefon 031 359 922.

PONUDNIK

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...