25
maj

Individualne energijske seanse

Organizira: Pure vibration
Kdaj: 25. maja ob 8:00 do
31. maja 2020 ob 8:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:pošljite povpraševanje
Organizira:Pure vibration
Kontakt:info@pure-vibration.com, 040 416 022

22 ogledov

Individualne seanse Kvantnega celjenja biopolja NA DALJAVO

Do konca marca imate možnost prijave na Individualne seanse Kvantnega celjenja biopolja na daljavo, ki potekajo prek avdio ali video klica. Seanso Kvantnega celjenja biopolja opravim le na vas, točno tam, kjer vi potrebujete, da se okrepite na vseh nivojih:

  • telesnem
  • umskem
  • čustvenem
  • duhovnem

Pred in/ali po seansi poteka pogovor, svetovanje. Sproti predelamo vse, kar se pojavi med seanso: čistimo omejujoče vzorce in prepričanja, pridemo do vzrokov težav, čistimo travme in ustvarjamo notranji mir. Seansa traja 1h.

Seanse bodo do konca marca na voljo po izjemno ugodni izmenjavi, da se nas čim več okrepi in se uspešno izognemo vsem zunanjim dejavnikom, ki nas lahko ogrožajo (fizičnim, psihičnim).

Udeleženci pričajo, da seanse pomagajo pri:

  • višanju odpornosti, energije, vitalnosti
  • boljšemu odzivanju na zunanje okoliščine, stres
  • ustvarjanju notranjega miru in radosti v srcu
  • odpravljanju bolečin, simptomov, raznih neravnovesij v telesu
  • odpravljanju zastalih čustev, vzorcev, prepričanj
  • višanju intuicije, senzibilnosti, zavesti

Prijavite se lahko na:

Kaj pravijo udeleženci:

Ogromno se je dogajalo. Od odpiranja glave, srca in področja v predelu maternice (v vseh točkah je bilo ogromno svetlobe), do prikazovanja obrazov (polno obrazov, ki jih poznam ali pa sploh ne) - ti so se potem zbrali v eno črno rožo z bodicami in so se oddaljevali od mene; potem občutek breztežnosti, veselja, radosti, ljubezni. Vmes sem enkrat imela še občutek, da vidim vse živčne signale v mojem telesu in okoli njega, ki utripajo kot lučke in se širijo povsod. Moje splošno počutje je zdaj veliko bolj umirjeno. Težje me karkoli spravi iz tira, ne sekiram se zaradi malenkosti, določene osebe sem prej obsojala in je to kar nekam izpuhtelo,... spanje je boljše, če me ne budi moj mali dvoletni navihanec. (Katarina)

"Včeraj je bilo pa zelo močno. Moje telo je bilo totalno sproščeno, lahko kot peresce. Najprej sem se videla v belih oblačilih na prekrasni zabavi na vrtu, kjer je bil topel in prekrasen dan. Potem sem poletela in letela v svetlobi nad morjem, ob tem pa sem čutila ogromno veselja, sproščenosti, miru, radosti, ljubezni, ... Poletela sem še višje v soju rumene in bele svetlobe vse do konca vesolja, kjer ni bilo nič, samo svetloba. Vmes sem imela sicer ogromno misli, vendar ko sem se nehala vpletati vanje, so izginile. Čutila sem bolečine v spodnjem delu trebuha (v predelu maternice in jajčnikov - ravno imam menstruacijo), ampak ta bolečina je bila odrešilna - čutila sem jo kot eno veliko čiščenje moje maternice, ki se pripravlja na nove stvari, mogoče na novo življenje in ob tem sem čutila neizmerno radost, nežnost. Noro res. Ne morem verjeti, kaj vse prihaja in kako so si terapije različne. Vsaka je drugačna, edinstvena in če že prej nekaj pričakujem, se obrne na čisto drugo stran. Spremembe trenutne so te, da se počutim bolj odprto in situacije probam pogledat iz vseh zornih kotov. Situacije, ki me vržejo iz tira objamem z ljubeznijo in ne čutim več toliko tesnobe, strahu, jeze, ... Tudi glede zdravja so napredki. Obiskala nas je gripa, ampak je bilo prebolevanje veliko hitrejše in ni bila v taki obliki kot pri npr. mojih starših. Presrečna sem, da sem del tega. HVALA ti iz srca." (KP)

 

Zadnja seansa, ki sem jo prejela, je intenzivno vibrirala dve uri in pol, v prvi uri me je malce odneslo, se je kar nisem spomnila, potem pa naenkrat od pol desete do pol enajste je moje telo skakalo na vse strani, na različne načine, kot bi se razstavilo in spet sestavljalo. Ni se mi sicer pokazalo, kaj je bila vsebina energij, ki se je premikala. Se je pa v teh dneh do danes dogajalo, da sem imela kar nekaj močnih čustvenih odklepanj podzavestnih vzorcev. Čutim, da sem na pragu velikih sprememb v življenju, nič ni še očitnega na zunaj, a v sebi to prepoznavam in sem z vsem srcem odprta za to, za življenje v skladu z mojo dušo. (Alenka)

 

"Za seanse sem se odločila, ker sem imela po jemanju antibiotika razne zdravstvene težave, največ preglavic pa so mi povzročale bolečine v žrelu, ki so trajale dobra dva meseca in jih nisem uspela pozdraviti z ničemer. Moram vam povedati, da so se bolečine že po prvi seansi zmanjšale, sedaj pa so čisto izginile. Hvaležna sem za to izkušnjo in definitivno priporočam." (Anja)

 

Za več informacij:

- https://www.facebook.com/Kvantno-celjenje-biopolja-101318267918809/?modal=admin_todo_tour

- https://www.svetloba.si/storitve/individualne-seanse-kvantnega-celjenja-biopolja

- ali pišite na info@pure-vibration.com, da vam pošljem podrobnosti

 

Toplo vabljeni, vsi, tudi otroci, starejši in sploh osebe s kroničnimi težavami!

 

Brigita

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vsak od nas je celostno bitje. Ko se v telesu pojavi neravnovesje, to vpliva na nas kot celoto. Zato pri vsaki obravnavi upoštevam tebe, popolno bitje, ki je...


Nalagam...