Individualne seanse Kvantnega celjenja biopolja

Ponudnik: Pure vibration
Prispevek:pošljite povpraševanje
Izvaja:Pure vibration
Kontakt:info@pure-vibration.com, 040 416 022
Kje: Preko spleta

433 ogledov

Individualne seanse Kvantnega celjenja biopolja

Seanse Kvantnega celjenja biopolja so izjemno močne energijske seanse širokega spektra visokih vibracij. Individualna seansa je prilagojena samo vam, tako da samo v vašem biopolju ustvarjava ravnovesje, predramiva zastale energije, da se ponovno vzpostavi pretok.

Biopolje je energijsko, informacijsko in svetlobno polje okoli vsakega živega bitja (uradna znanstvena definicija), kjer se vse shranjuje in kjer so vtisnjeni vsi vzroki za težave, ki se pojavijo na našem psiho-fizičnem nivoju. Kar se ustvari v biopolju, se sčasoma preslika na naše psiho-fizično telo kot simptom, bolečina, bolezen itd., če je v biopolju neravnovesje.

Delujemo celostno

S seansami ustvarjamo harmoničnost v biopolju, direktno tam, kjer so vtisnjeni vzroki za težave. Torej, delujemo v biopolju, da se vzroki težav razrešijo. To ravnovesje se nato preslika na naše telo (fizično, umsko, čustveno, duhovno). Delujemo celostno na vseh naših nivojih, ne samo na telesnem.

Vsak prejemnik teh visokih frekvenc prejme točno to, kar potrebuje in kar je zmožen predelati. Nič več, nič manj. Prejema samo vibracije čiste ljubezni, zato vse ostalo, kar ni v sozvočju s temi vibracijami, tudi odpade. Ali smo v vibraciji ljubezni ali v vibraciji strahu. Ko prejmemo seanso, se nam viša vibracija ljubezni in vse, kar se ne sklada s to vibracijo, odpade. Ljubezen nikoli ne škodi, zato so seanse primerne za vse.

Ker delujeva na vseh nivojih, se med in po seansi lahko pojavi marsikaj, se lahko razrešuje ogromno zastalih energij, ki so v nas zablokirane. Lahko čutimo, kako:

  • fizično prihaja do sprememb v telesu, ko se uravnovešajo vsi sistemi (ni več bolečin, simptomov, bolezni, imamo več energije, vitalnosti, odpornosti ...)
  • umsko, misli se umirjajo in postajajo drugačne, jasne, pozitivne; razrešujejo se omejujoči vzorci, ki jih ne potrebujemo več; na naraven način spuščamo travmatične spomine in posledice, ki smo jih pripravljeni spustiti
  • čustveno smo umirjeni, brez stresa sprejemamo in se odzivamo na zunanje okoliščine, nič nas ne vrže iz našega centra, pridobimo nazaj svojo moč in notranji mir
  • duhovno, ko se nam s seansami viša zavest, rastemo v duhu in se razvijamo skladno z našim poslanstvom, se odpirajo naše zaznave (intuicija in vsi drugi naši darovi ...)

Kdaj, kje, koliko časa?

Individualna seansa traja 1h, in sicer:

  • poveževa se prek Zoom-a, tako se ne rabite nikamor odpraviti, ste doma in sva na vezi prek video-klica
  • se pogovoriva in opraviva individualno, personalizirano seanso (med katero ležite doma in lahko ostanete tudi dlje v tej energiji, če vam ustreza)
  • po seansi pa predelava vse, kar pride na plano (skupaj razrešujeva vse, kar je treba predelati)

Načeloma je treba opraviti 4 seanse, da se energije visokih vibracij tudi integrirajo in ustalijo. Vendar je vsak od nas individuum in nekateri potrebujemo več. Najboljše, če je med eno in drugo seanso teden dni razlike, vendar se tudi to lahko prilagodi glede na potrebe.

Med seansami smo ves čas v stiku, da sem vam v podporo pri vsem, kar se dogaja in da sproti razrešujeva, če je potrebno.

Na voljo paketi 4 Individualnih seans po izjemno ugodni ceni.

 

Glede energijske izmenjave, če imate vprašanja ali se želite prijaviti na seanse:

 

Kaj pravijo udeleženci seans:

Ogromno se je dogajalo. Od odpiranja glave, srca in področja v predelu maternice (v vseh točkah je bilo ogromno svetlobe), do prikazovanja obrazov (polno obrazov, ki jih poznam ali pa sploh ne) - ti so se potem zbrali v eno črno rožo z bodicami in so se oddaljevali od mene; potem občutek breztežnosti, veselja, radosti, ljubezni. Vmes sem enkrat imela še občutek, da vidim vse živčne signale v mojem telesu in okoli njega, ki utripajo kot lučke in se širijo povsod. Moje splošno počutje je zdaj veliko bolj umirjeno. Težje me karkoli spravi iz tira, ne sekiram se zaradi malenkosti, določene osebe sem prej obsojala in je to kar nekam izpuhtelo,... spanje je boljše, če me ne budi moj mali dvoletni navihanec.

(Katarina)

"Včeraj je bilo pa zelo močno. Moje telo je bilo totalno sproščeno, lahko kot peresce. Najprej sem se videla v belih oblačilih na prekrasni zabavi na vrtu, kjer je bil topel in prekrasen dan. Potem sem poletela in letela v svetlobi nad morjem, ob tem pa sem čutila ogromno veselja, sproščenosti, miru, radosti, ljubezni, ... Poletela sem še višje v soju rumene in bele svetlobe vse do konca vesolja, kjer ni bilo nič, samo svetloba. Vmes sem imela sicer ogromno misli, vendar ko sem se nehala vpletati vanje, so izginile. Čutila sem bolečine v spodnjem delu trebuha (v predelu maternice in jajčnikov - ravno imam menstruacijo), ampak ta bolečina je bila odrešilna - čutila sem jo kot eno veliko čiščenje moje maternice, ki se pripravlja na nove stvari, mogoče na novo življenje in ob tem sem čutila neizmerno radost, nežnost.
Noro res. Ne morem verjeti, kaj vse prihaja in kako so si terapije različne. Vsaka je drugačna, edinstvena in če že prej nekaj pričakujem, se obrne na čisto drugo stran.
Spremembe trenutne so te, da se počutim bolj odprto in situacije probam pogledat iz vseh zornih kotov. Situacije, ki me vržejo iz tira objamem z ljubeznijo in ne čutim več toliko tesnobe, strahu, jeze, ... Tudi glede zdravja so napredki. Obiskala nas je gripa, ampak je bilo prebolevanje veliko hitrejše in ni bila v taki obliki kot pri npr. mojih starših. Presrečna sem, da sem del tega. HVALA ti iz srca." (KP)

 Zadnja seansa, ki sem jo prejela, je intenzivno vibrirala dve uri in pol, v prvi uri me je malce odneslo, se je kar nisem spomnila, potem pa naenkrat od pol desete do pol enajste je moje telo skakalo na vse strani, na različne načine, kot bi se razstavilo in spet sestavljalo. Ni se mi sicer pokazalo, kaj je bila vsebina energij, ki se je premikala. Se je pa v teh dneh do danes dogajalo, da sem imela kar nekaj močnih čustvenih odklepanj podzavestnih vzorcev. Čutim, da sem na pragu velikih sprememb v življenju, nič ni še očitnega na zunaj, a v sebi to prepoznavam in sem z vsem srcem odprta za to, za življenje v skladu z mojo dušo. (Alenka)

"Za seanse sem se odločila, ker sem imela po jemanju antibiotika razne zdravstvene težave, največ preglavic pa so mi povzročale bolečine v žrelu, ki so trajale dobra dva meseca in jih nisem uspela pozdraviti z ničemer. Moram vam povedati, da so se bolečine že po prvi seansi zmanjšale, sedaj pa so čisto izginile. Hvaležna sem za to izkušnjo in definitivno priporočam." (Anja)

 

Za več informacij:

- https://www.facebook.com/Kvantno-celjenje-biopolja-101318267918809/?modal=admin_todo_tour

- ali pišite na info@pure-vibration.com, da vam pošljem podrobnosti

 

Toplo vabljeni, vsi, tudi otroci, starejši in sploh osebe s kroničnimi težavami!

 

Brigita

PONUDNIK

Vsak od nas je celostno bitje. Ko se v telesu pojavi neravnovesje, to vpliva na nas kot celoto. Zato pri vsaki obravnavi upoštevam tebe, popolno bitje, ki je...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...