3
april

Individualno čiščenje karmičnih programov in povezav

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 3. aprila ob 17:00 do
3. aprila 2020 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:40,00 EUR/h
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com, 051650180

36 ogledov

Verjetno že veste, da karma ni kazen, je le lekcija, ki jo rabimo osvojiti in iz nje zrasti v resničnejšo podobo sebe. Osnovna sestavina aktivne karme je delujoč karmični program, ki je zapisan v našem telesno -energijskem sistemu in drži ujeto našo energijo in zavest znotraj podoživljanja enih in istih situacij, vse dokler lekcije ne osvojimo in jo presežemo.  S tega vidika ta program služi kot pripomoček za izkustvo oz. za naše samospoznanje, razvoj in rast. 

Namen individualne terapijo je, da sprostimo program, lekcijo lažje osvojimo in jo potem lažje tudi na fizičnem nivoju presežemo. V primeru potrebe se očistijo tudi povezave in morebitne pripete tuje energije ali nasprotujoči si aspekti ter integrirajo izgubljeni dušni deli.

Potek:  pogovor o težavi (10 - 15 min); izvedba energijsko-spiritualna terapije/terapij (40 -75 min) in  načrt za spremembo v fizičnih okoliščinah (10 - 30 min).

V pogovoru skupaj ugotovimo, kaj je vzrok vašega aktualnega problema. Energijsko-spiritualna terapija ali njih kombinacija pomaga odpraviti  karmične zapise, ki so pogosto posledica travmatičnih dogodkov iz nezdravih odnosov. Skozi terapijo se blokada ostrani ter integrira izgubljene dele (identitete/duše). Terapija v primeru potrebe lahko zajema tudi čiščenje energijskih povezav, odstranitev entitet, transformacijo sence,….

Trajanje: 60 do 120 minut, odvisno od obsega. Če je problem globlji in obsežnejši, se v primeru možnosti za pomoč in zadovoljstva s storitvijo, lahko dogovorimo za več srečanj.

Izvaja dr. Kristina Knific,  Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske in spiritualne tehnologije.

Cena: 40,00 EUR/h

Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.

Prijava in več informacij: zdruzenjeza@gmail.com ali 051650180. Prijava je potrjena z odgovorom. Ob prijavi se dogovorimo za uro srečanja.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...