23
maj

Informativen dan vpis v trileten program šole vedske astrologije

Kdaj: 23. maja ob 11:00 do
23. maja 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Moja joga - Marta Perčič
Kontakt:marta@mojajoga.org; 031 363 138

248 ogledov

Vpisujemo v prenovljen trileten program študija vedske astrologije, ki bo potekal v Krškem in v Celju. Pričetek šolanja v Krškem je sobota, 5. oktober 2019 in poteka dalje vsake 4 tedne. 

Natančen način študija oz termini srečanj bodo predstavljeni na INFORMATIVNEM DNEVU, ki bo potekal v Krškem petek, 17. maja od 13. do 15. ure in v četrtek, 23. maja od 17. do 19. ure, dodaten termin 23. maja od 11. do 13. ure. 

V juniju bo informativen dan tudi v Celju: 14. junij ob 17. uri v prostorih Mladinskega centra Celje.  Vašo prisotnost na info dnevu mi obvezno predhodno potrdite!

Na informativnem dnevu vas seznanim z natančnim potekom in načinom študija. Predstavljena vam bo vsa literatura, ki jo tekom študija prejmete v tiskani in/ali v .pdf obliki. 

Za vse, ki se v študij vpišete do 28. maja (Krško) oz. 23. junija (Celje), velja nižja cena šolnine (popust 50 EUR, obvezno pa je plačilo avansa v višini 300 EUR).

Znanje, ki ga tekom šolanja pridobite, vam služi za izjemno globok vpogled vase, omogoči vam napredovanje v duhovnem in osebnem razvoju, zlasti vam vam daje odlično poslovno priložnost za samostojno delo v obliki svetovanj. Kot učiteljica joge vam znanje prepletam še z jogijsko filozofijo, ki lepo dopolni znanje djotiša oz. svetlobe. 

Kot Vastu svetovalka ter ayurveda svetovalka, obsega del snovi tudi ta dva velika področja vedskega znanja in zlasti povezavo z djotišem oz natalno karto posameznika. Razumevanje karmične kode, ki je zapisana v natalni karti je izjemno pomemben dokument, ki ga imamo, saj tako lažje razumemo sebe, svoje interakcije z ljudmi okoli mene in predvsem, vemo kaj, kdaj in kako spremeniti, da bomo živeli lažje in lepše.  

Več o študiju: http://www.mojajoga.org/izobrazevanja/studij-vedske-astrologije/

Video predstavitev mini šole djotiša:

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Joga ter vedska znanja, izvedba krajših spoznavnih delavnic: Djotiš, Vastu, Ayurveda ter triletni študij Djotiša, Djotiš svetovanja, TLH meditacije za podporo pri odpravljanju karmičnih vzorcev. Lokacija Posavje -...


Nalagam...