Moja joga - Marta Perčič
joga, vedska znanja, djotiš, vastu, ajurveda

0 zahval     583 ogledov

Začelo se je že v mojem ranem otroštvu, ko sem vseskozi iskala pravo vsebino v stvareh, ljudeh in zgodbah. Kaj je izza tega, kar se ponuja mojim očem...kako deluje vse okoli mene in kako in zakaj tako delujem sama.

Leta so prinašala spoznanja, pot je bila včasih kar pošteno strma, spolzka, pa tudi mehka in gladka. Hodila sem po kamenčkih, skalah, mehki travi in bodečih ježicah skritih pod mehkim listjem.

Tako sem prispela do JOGE, ki me je začela preobražati, daljnega leta 1992. Z drugačnim pogledom na svet sem iskala še bolj oddaljena znanja, resnice...sledila mnogim učiteljem duhovnih znanj, prebrala preko 200 duhovnih knjig in na poti srečala DJOTIŠ. Po temeljitem pogledu vase, ki mi ga je ponudilo znanje branja natalne karte, sem lažje oblikovala novo pot, utrjevala že uhojene poti in ob poti nabirala nova znanja SHIATSU in AYURVEDA. Dva različna pogleda, eden temelječ na kitajski medicini, drug na znanju iz Stare Indije.

Sledil je VASTU, Zdravljenje po časovni liniji TLH regresija, vse skupaj pa ob podpori in spremljavi JOGE, ki je moja osnovna pot.

Nekje vmes sem končala tudi študij geodezije in ekonomije - oboje mi je dalo širino!

Vse to želim deliti z vami, saj je za mano dolga in uhojena pot, veliko let izkušenj, bogata bera referenc (diplom), zlasti pa želja, da svoje znanje delim, širim in vas učim živeti bolje, lepše in polneje!

In ob tem ostajam trdno prizemljena, z globokimi koreninami, ki mi dajejo stabilnost in veliko krošnjo, ki je zmožna dotakniti se mnogih !

V svoji dejavnosti kombiniram navedena znanja, tako pri vodenju kot, kot in predvsem v znanju, ki ga delim skozi študjoj djotiša in skozi djotiš svetovanja. Za razrešitev karmičnih vzorcev, pa se djotiš svetovanje lahko nadgradi s TLH meditacijo, ki se lahko izvede isti dan kot svetovanje ali pa v ločenem obisku.

Poleg študija djotiša organiziram delavnice: Mini šola djotiša, osnove vastuja, ayurvede ter axurvede posebej za ženske; Trohček vedskih znanj: v paketu dobite djotiš, vastu in ayurvedo; tečaje meditacije.  

Djotiš

joga

vastu

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Moja joga - Marta Parčič

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...