24
november

Izkustveni vikend umik: POIŠČI SEBE V SEBI

Organizira: Ekvilibrium
Kdaj: 24. novembra ob 17:00 do
26. novembra 2023 ob 18:00
Kje:
Prispevek:460 € za prijavo do 3. 11.
Organizira:Ekvilibrium
Kontakt:urska.henigman@ekvilibrium.si

19 ogledov

Vikend umik »Poišči sebe v sebi« vas pelje v izkušnjo sebe, na katero se ne morete pripraviti. Lahko razmišljate, kaj se bo zgodilo, lahko si želite, kaj naj bi se zgodilo, ampak v tem vikend umiku krmilo prevzame vaše nezavedno in vas pelje direktno tja, kjer vas kaj še drži v vaših notranjih ujetostih, slepih pegah ali notranjih odporih. Zdaj pa, manj kot se upirate, več se odpre. In ko se odpre, se začne premikati … najprej znotraj, potem tudi navzven.

Pri tem uporabljamo tri glavna orodja: energijsko transmisijo, art terapijo in intuitivni ples/gib. Sproti pa vključimo tudi vse ostalo, kar znamo, vemo ali začutimo. Vse, s čimer vas lahko pripeljemo še bližje k sebi.

Izkustveni vikend umik »Poišči sebe v sebi« je butičen, namenjen majhnim skupinam, tako da ima vsak udeleženec možnost za svoj preboj in vso podporo, ki jo potrebuje. Ves čas, v vsem, kar se dogaja, vam energijski prostor držimo tri so-voditeljice. In ta prostor je po besedah bivših udeleženk varen, sočuten in avtentičen. V tem prostoru ste sprejeti takšni kot ste, z vsem, kar prinesete sabo.

Danes me kar razganja od prebujene življenjske energije. Telo je sicer utrujeno, ampak ne morem še počivati. Čutila sem vaše veselje z menoj ob moji razigrani punčki in to je tako močan prepis izkušnje, da mi ga nihče ne more vzeti. Občutila sem sprejetost mene, ki jo iščem že vse življenje, da se ni potrebno več tlačiti v “predpisane okvirje” sodobne družbe. Hvala še enkrat! (L., ena od udeleženk zadnjega vikend umika)

Če hočete živeti polno, morate dopustiti, da se vas življenje dotakne. To pomeni, da si dovolite čutiti vse, kar priplava iz vaše notranjosti, tisto, kar vam je všeč in tisto, kar vam je všeč malo manj. Namesto, da se svojih čustev bojite, jih presojate ali jih skušate nadzorovati, se je vredno naučiti, kako jih lahko opazujete in ugotovite, kaj vam kažejo, česa vas učijo in kam vas želijo premakniti. Samo tako lahko polno začutite tudi sebe, prepoznate, kateri notranji deli vas so morda še zatrti, spregledani, ranjeni, neizživeti ali vam celo popolnoma nepoznani in jih v sebi počasi postavite na svojo mesto.

To bomo počeli tudi na izkustvenem vikend umiku. Posvetili se bomo tistim delom vas, ki trenutno najbolj potrebujejo vašo pozornost, tistim, ki jih najbolj pogrešate in tistim, ki se jih najbolj otepate. Več delov sebe kot prepoznate, prečistite in jih sprejmete na zdrav način, bolj ste celostni in bolj izpolnjeno začnete živeti.

Šli boste na globoko potovanje v sebe, onkraj razuma in vsega, kar že veste, ali mislite, da veste. Odvrgli boste svoje maske, svoje okove, svoje verige in si dovolili spoznati in izživeti pravega sebe. Si upate?

ZAKAJ SE UDELEŽITI VIKEND UMIKA?
• Ker boste (bolj) jasno prepoznali, kaj vas v tem trenutku najbolj ovira, da ne živite tako, kot si želite.

• Ker boste uvideli, kaj vse lahko priplava iz vašega nezavednega, ko ste prepričani, da že vse veste.

• Ker se boste naučili biti prisotni v trenutku tukaj in zdaj.

• Ker boste izkusili, kaj vse vam lahko povejo vaši občutki v telesu in se naučili, kako to vedenje lahko uporabite tudi v vsakodnevnem življenju.

• Ker boste dobili močno energijsko podporo, da boste lažje preobrazili, kar je treba preobraziti in da boste lažje naredili vse potrebne nadaljnje korake ter začeli kreirati življenje, kot ga želite.

• Ker boste v varnem prostoru, sprejeti in objeti z ljubečo energijo, ne glede na to, kaj se (vam) bo dogajalo.

• Ker vas bomo ves čas podpirale tri voditeljice, ki vas do nezavednega vodimo skozi različne metode. Kar pomeni, da vas bomo »videle« skozi različne zorne kote in vam zato zagotovo odstrle še kakšen nov uvid vas samih.

• Ker boste dobili posebno DARILO - avdio posnetek e-transmisije, ki ga boste lahko doma uporabljali za dodatno podporo, globoko sproščanje in regeneracijo.

KAJ BOMO DELALI?
• poglobljene energijske transmisije
• s pomočjo umetnosti pogledali v nezavedno (intermodalna ekspresivna terapija)
• intuitivni ples brez forme
• različne refleksivne vaje (v parih ali v skupini)
• jogijske vaje
• vaje čuječnosti

VODENJE & PODPORA:
Urška Henigman, Judita Ledić in Andreja Cepuš

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVA:

POSEBNO DARILO: Vsi udeleženci vikend umika boste dobili tudi avdio posnetek e-transmisije! 

CENA:
460 € za prijavo do 3.11.
(Za prijavo do 10. 10. je možno plačilo v dveh obrokih. 50% avans ob prijavi, 50% do 10.11.)

520 € za prijavo po 3.11.

(Plačilo s prijavnico po predračunu.)

Cena vključuje:
• vodenje in podporo treh voditeljic (24 ur intenzivnega programa)
• avdio posnetek e-transmisije
• potreben material
• 2 nočitvi v dvoposteljni sobi**
• 2 x zajtrk, 2 x kosilo, 1 x večerja
• kava, čaj, sadje med odmori

Lokacija vikend umika bo znana ob prijavi.

**Nočitev v enoposteljni sobi je možna z doplačilom, če bo to lokacija dopuščala.

PRIJAVA do 14. 11.  (oziroma do zapolnitve mest):

Skupina je omejena na največ 15 ljudi.

(op. Delavnica ni primerna za psihično nestabilne osebe, osebe, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, za osebe, nagnjenim k zavračanju realnosti ter za odvisnike.)

DODATNE INFORMACIJE:
urska.henigman@ekvilibrium.si
GSM 041 282 002

PRIJAVA NA E-NOVIČNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mesečno objavljam napovednik dogodkov tekočega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

ORGANIZATOR

Delam skupinske in individualne energijske terapije. Sem avtorica več programov za osebno in duhovno rast, ter avtorica e-transmisije. Z uporabo visoko vibracijske kozmične energije vas podpiram, da pridete...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...