25
junij

Južnoameriške Obredne pesmi in Amazonski Sveti Prah

Kdaj: 25. junija ob 19:00 do
25. junija 2021 ob 21:00
Kje:
Prispevek:25€ na osebo, za tiste, ki pridete v dvoje - skupaj 40€
Organizira:Biserna šamanska zvočna kopel
Kontakt:bisernazvocnakopel@gmail.com

77 ogledov

JUŽNOAMERIŠKE OBREDNE PESMI IN AMAZONSKI SVETI PRAH
Kdaj: 25.6.2021 od 19:00h do 21:00h
Kje: Kranj, točno lokacijo vam sporočimo ob potrditvi prijave
Kdo: obred vodi Neja, ki vodi različne obrede že dolga leta po celem svetu, med drugim tudi v Braziliji, na Baliju in v Avstraliji, Nemčiji, na Finskem...
Prispevek: 25€, za tiste, ki pridete v dvoje- skupaj 40€

Prijave: https://forms.gle/V4o7Qqo1QZrTrZ8s6

Hapey vam ob podpori obredne glasbe ponuja edinstveno priložnost, da se ponovno povežete s svojim višjim jazom in se dotaknete notranjega vrelca energije, miru in volje. Če želite izkusiti rastlinski pripravek hapey v njegovem polnem zdravilnem potencialu, je priporočljivo, da si postavite resnično srčno namero, pri kateri bi želeli, da vam ta pripravek pomaga. Ne glede na to, ali gre za fizično, čustveno ali duševno podporo. Vaša namera še okrepi z energijo povezanosti z osebo, ki vam hapey aplicira. Čista srčna namera je vaše najpomembneše orodje na obredu. 

Amazonski sveti parah ali hepey ali rapé, je je pogosto sestavljen iz skrbno pripravljenaga pepela več amazonskih rastlin in mapacho tobaka. Prah se s posebnim aplikatorjem pihne v vsako od nosnic. Po aplikaciji vam lahko postane malo bolj toplo. Zaradi čiščenja sinusov se lahko izloča sluz več sluzi. Lahko začnete bolj zaznavati svoje srce in okloljske zvoke. Da boste imeli najboljšo izkušnjo je najbolje, da se osredotočite samo na sebe in dihanje. 

KAKO NAM SLUŽI HAPEY
* Pomaga pri osredotočanju in izostritvi uma
* Podpre fizično in duhovno čiščenje
* Očisti tvojo auro nizkih in negativnih energij
* Spodbudi izločanje sluzi, zato je zelo dobrodošel pri težavah kot je medla glava, pomanjkanje orientacije, prazna glava…
* Pomirja čustva in misli

KAKO OBRED POTEKA:
zbor udeležencev 19:00
aplikacija hapey rastlinskega pripravka
obredne pesmi in mantre iz Amazonije
zaključek 21:00

PRIPRAVA NA DOGODEK
Izogibajte se kofeinu na dan dogodka, alkoholu pa vsaj en dan prej.
Jejte lahko hrano, kot je zelenjava in riž. Mesne, ocvrte jedi, starani siri, velike količine hrane, hitra hrana, začinjena hrana (npr. Čili) niso priporočljivi. Zadnji obrok naj bo vsaj 3 ure pred dogodkom.

S seboj prinesite: copate, podlogo za sedenje, kaj za ogrnit/ pokrit, steklenico z vodo, velik paket robčkov ali rolico totaletnega papirja.

JUŽNOAMERIŠKE OBREDNE PESMI IN AMAZONSKI SVETI PRAH
Kje: Kranj, točno lokacijo vam sporočimo ob prijavi
Kdaj: 25.6.2021 ob 19:00h do 21:00h
Kdo: obred vodi Neja, ki vodi različne obrede že dolga leta po celem svetu, med drugim tudi v Braziliji, na Baliju in v Avstraliji, Nemčiji, na Finskem...
Prispevek: 25€, za tiste, ki pridete v dvoje- skupaj 40€

Prijave: https://forms.gle/V4o7Qqo1QZrTrZ8s6

Hapey in aplikatorje boste po dogodku lahko tudi kupili.

Zaradi omejenega števila mest so prijave nujne. Ob prijavi boste dobili navodila za plačilo dogdka. Prijava je potrjena s plačilom. Zaradi omejenega števila mest je potrjena prijave nujna, da lahko računamo na vas, sicer bomo mesto oddali prvemu čakajočemu v vrsti. Dogodek se izvede ob prijavi 10 udeležencev.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...