Biserna šamanska zvočna kopel
zvočne terapije, meditacije, rebirthing

Biserna šamanska zvočna kopel, zvočne terapije, meditacije, rebirthing

Tacenska 121
1000 Ljubljana

0 zahval     58 ogledov

Vsaj 1x mesečno izvajamo obrede, ki vas popeljejo v najgloblji kotiček vaše biti in v vas sproži proces samozavedanja ter vam posledično omogočajo hitrejše doseganje notranjega miru, ki ga v današnjem času še kako potrebujemo.

Kot je znano zvok ustvarja spremenjeno stanje zavesti zaradi česar se začnemo bolje in hitreje zavedati omejitev in jih s pomočjo zvoka sprostiti. Izvajamo tehniko priklica energij luči, miru in ljubezni, ki se uporablja v amazonskih skupnostih za širjenje zavesti od koder tudi sami črpamo znanje in imamo že veliko izkušenj za seboj. Že več kot 15 let let se učimo šamanizma ter vsako leto potujemo v Brazilijo na izpopolnjevanje na področju samozavedanja in notranjega miru. Bistvo našega dela ni samo sproščanje ampak tudi stabiliziranje posameznika, da se lahko lažje spopade z današnjim načinom življenja, ki od nas terja ogromno zaupanja in poguma. Po potrebi uporabimo še dodatne tehnike sproščanja za vaše boljše počutje in stabilnost. Za udeležbo je potrebna predhodna rezervacija. V primeru odpovedi vas prosimo, da nas nemudoma obvestite, da lahko dobi druga oseba vaše mesto, ker je število mest omejeno.

REZERVACIJA: Vsak dan na e-mail: bisernazvocnakopel@gmail.com 

KAJ POTREBUJETE: 1. Nekaj mehkega za ležanje 2. Odejo ali spalno vrečo, da vam bo prijetno 3. Steklenico z vodo 4. Priporočamo svetlejša oblačila, po možnosti bela

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Biserna šamanska zvočna kopel, zvočne terapije, meditacije, rebirthing

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...