8
avgust

Kako do več denarja

Organizira: Mojca Gotlib
Kdaj: 8. avgusta ob 10:00 do
8. avgusta 2021 ob 18:00
Kje:
Prispevek:127 €
Organizira:Mojca Gotlib
Kontakt:mojca@mojcagotlib.com, 031 359 922

198 ogledov

KAKO DO VEČ DENARJA

Celodnevna delavnica, ki ti jasno pokaže način, kako priti do več denarja

Rezultat, ki ga boš imela po tej delavnici je več denarja v tvoji denarnici in na tvojem bančnem računu. 

Če si našla to delavnico, potem po vsej verjetnosti želiš imeti več denarja kot ga imaš sedaj, ne želiš več skrbeti ali bo dovolj denarja za cel mesec, želiš si večjo samozavest, ki pride skupaj z denarjem, želiš si mirno življenje brez stresa in stiskanja v prsih zaradi finančne krize, ne želiš več, da je tvoja največja skrb denar.

Sama ne vidiš in ne najdeš rešitve. Kakorkoli obrneš nimaš dovolj denarja za vse. Vrtiš se v začaranem krogu in nič ne moreš spremeniti. Izčrpana si od vsega in izgubljaš tla pod nogami z vsakdanjim tuhtanjem in analiziranje, kako popraviti svoje finančno stanje. 

Sram te je! Počutiš se izigrana, izgubljena, izmučena!  Počutiš se polna bremen! Si nemočna in brez volje do akcije! Si zamorjena, tišči te v prsih, napeta si in nesproščena!

Dobro poznam vse te občutke! Bila sem tam!

Rada bi se počutila svobodno, razigrano, spontano, notranje mirno. Rada bi dobila nazaj svojo kreativnost, želje, motivacijo, pogum. Rada bi bila zopet nasmejana, radostna, polna energije z večjo voljo do dela. Rada bi si kdaj pa kdaj kaj privoščila. 

Prav zate je ustvarjena ta celodnevna delavnica!

Vem, da  si že razmišljala o možnih rešitvah in poteh do več denarja in morda si jo našla v dodatnih urah dela ali honorarnem delu. 

Pri tej rešitvi samo zamenjuješ svoj čas za denar, izgubljaš svoj prosti čas, nimaš več časa zase, za druženje in vse, kar rada počneš, se utrujaš in delaš do onemoglosti, vendar ti kljub temu ne uspe zaslužiti dovolj za vse, kar želiš zase.

S to delavnico ti želim pokazati drugo, lažjo in bolj učinkovito pot. Pot, ki ti brez dodatnega dela prinese VEČ denarja. 

Ta pot je prinesla meni življenje, da sem iz velikega pomanjkanja denarja prišla do točke, ko se ne sprašujem ali nekaj lahko kupim ali ne, ali lahko investiram vase ali ne, ampak to lahko v vsakem trenutku storim. To je svoboda, ki sem si jo vedno želela.

Tako svobodo želim tudi zate! Sedaj si na vrsti ti!

Najhitrejše rezultate do finančne svobode in več denarja daje individualno delo in osebno mentorstvo, vendar vem, da ti je  to težko dostopno. Odločila sem se ustvariti nekaj, kar ti bo omogočilo individualni pristop in je izjemno dostopno. 

Ta učinkovit osebni pristop je dogodek v živo za majhno skupino, kjer je velik del časa posvečen tebi.

S tem ti omogočim, da prejmeš izjemno ugodno moje dragoceno mentorstvo in prideš do korakov, usmeritev in rešitev, ki te vodi v boljše finančno stanje in do več denarja.

Cena za osebno mentorstvo je 1.267 €, cena te celodnevne delavnice, ki ti omogoča osebni pristop in več denarja pa je samo 127 €.  Možno je plačilo v dveh obrokih po 65 €.

Delavnica poteka v nedeljo. 8. avgusta od 10h do 18h v živo na lokaciji v Beli krajini, v Vinici. Točen naslov in vse napotke izveš po prijavi in vplačilu.

V ceno delavnico sta vključena tudi dva bonusa.

Prvi bonus je posnetek delavnice, ki ti je doživljenjsko na voljo. Omogoča ti, da delavnici ponovno prisluhneš doma kadarkoli želiš.

Drugi bonus je moje mentorstvo in spremljanje tvoje poti do denarja še dva meseca po delavnici. 

Končno ti je na voljo siguren način, da prideš do več denarja!

Tvoja investicija v delavnico se ti kmalu povrne! Upam si trditi, da zelo hitro, vendar najkasneje v roku 45 dni. V kolikor se to ne bo zgodilo v tem času ti povrnem denar za delavnico v celoti, njen posnetek pa obdržiš. 

Število mest na delavnici je zaradi osebnega pristopa omejeno na osem žensk. Prostih je samo še pet mest. Pohiti s prijavo na mail mojca@mojcagotlib.com!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

VSE JE MOGOČE ZATE! Sem Mojca Gotlib in stojim za zgornjimi besedami. Sem mentorica za manifestacijo in s svojim delom inspiriram, vodim in pomagam ženskam uresničiti njihove želje...

  |  mojcagotlib.com/

Teme:
Nalagam...