3
avgust

Kako izboljšati svoj partnerski odnos - individualno svetovanje

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 3. avgusta ob 17:00 do
3. avgusta 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:0,00
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com, 051650180

55 ogledov

Ste v partnerskem odnosu, ki vas ne izpopolnjuje?

  • Imate občutek, da že dalj časa več dajete kot prejmete?
  • Se počutite pogosto neslišani in nemočni?
  • Se vam zdi, da bolj ko se trudite, slabše se počutite?
  • Ste zamrznili svoje srce in se odrekli sreči za ceno miru?
  • Ste naredili/predlagali vse, kar ste mislili, da je prav in dobro, pa želenega rezultata ni oz. ugotavljate celo nasprotno?
  • Se pogosto počutite v odnosu osamljeni in nemočni? 

Partnerski odnosi so pot naše najglobje osebnostne in duhovne rasti. Vsak je edinstven in kot tak izziv in priložnost za rast dveh, vendar kaj storiti, ko je osebi na drugi strani v redu tako, kot je? To se v zadnjem času sprašuje čedalje več žensk. Ste med njimi tudi vi? 

Vse se spreminja in kar zastane v rasti, začne najprej stagnirati in potem počasi življenje v tem ugaša.  Enako je z vejo na drevesu. Ko se življenjski sokovi v njej prenehajo pretakati, se posuši. Si želite, da bi bil vajin odnos bolj živ in pristen?

 Če ste na večino zgornjih vprašanj odgovorili z DA in se pripravljeni učiti in narediti potrebne spremembe pri sebi in iz sebe v odnosu, potem vam poklonim svoj čas in znanje, da se pogovotiva in skupaj ugotoviva, kaj lahko naredite sami in kje rabite nekaj pomoči.

 Trajanje: 30 minut.

Izvaja: dr. Kristina Knific,  partnerka, mati, učenka Življenja in tudi: Certified Past Life Regression Therapist, Certified Hypnotherapist, Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske in spiritualne tehnologije,

Cena: brezplačno darilo.

Pogoj: ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.

Preberi tudi: splošni pogoji in obvestila

Prijava in več informacij: zdruzenjeza@gmail.com ali 051650180. Da bo srečanje imelo za vas večjo korist, mi ob prijavi na kratko opišite, kakšno je vaše trenutno stanje v odnosu, kaj ste že poskusili, kaj vam je uspelo, kje se zatika ter kaj si namesto tega, kar je, želite. Prijava je potrjena z odgovorom. Ob prijavi se dogovorimo za uro srečanja.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...