24
marec

Kako me lahko podprejo arhetipi?

Organizira: Angelja
Kdaj: 24. marca ob 19:00 do
24. marca 2022 ob 20:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Angelja
Kontakt:info@angelja.si

64 ogledov

Pogovor o arhetipih preko spleta v četrtek, 24. 3. 2022, od 19:00 do 20:30 ure.

Vas zanima, 

·  kako nas lahko podprejo arhetipi?      

·  kako se učimo iz polarnosti (sončni, senčni aspekti arhetipov)?

·  kako pri sebi gledamo arhetipe?

Želite kaj vprašati o arhetipih?

Morda o notranjem otroku, žrtvi, zapeljivki, prostitutki, reševalki, mirovnici, upornici, bojevnici, kraljici, usodni ženski …

ARHETIPI - Ja, se strinjam. Ni ravno prijetna tale beseda – arhetipi. Tudi sama sem se ji dolgo upirala in je nisem želela uporabljati.

Le kdo bi si mislil, da mi bodo na koncu življenjske izzive pomagali razrešiti prav arhetipi.

Zakaj?

·         Ker sem na svoje vedenjske vzorce lahko pogledala kot na celoto. Kje sem v sončni in kje v senčni strani arhetipa. Seveda sem to lahko naredila s pomočjo arhetipske knjižnice, t.j. zbirke arhetipov, ki vključuje različna možna vedenja ljudi.

·         Ker sem odložila cel kup zaščit, potlačenih čustev, prepričanj, pogojenosti … Vsakič, ko sem se poglobila v en arhetip, sem marsikaj ozavestila in spustila. S tem pa sem postala vedno bolj lahkotna. Več oblog, ko sem odložila, bolj sem čutila, kako se preko mene pretaka energija.

·         Ker sem postala veliko bolj nereaktivna na vedenje ljudi v okolici. Ko se enkrat poglobiš v svoj notranji svet, ga vedno bolj spoznavaš. Če si odkrit do sebe, opaziš, da v življenju narediš marsikaj dobrega, a tudi kaj slabega (ker si drugače ne upaš; ker je splet okoliščin; ker te zapelje ego …). In, ko to prepoznaš pri sebi, te pri drugih ljudeh veliko manj moti. Torej, ker to energijo – vedenjski vzorec – prepoznaš in razmagnetiš, se nanj veliko manj odzivaš. 

·         Ko poznaš načine, na katere se vedeš, lahko svoje vedenje zavestno obrneš. Pogledaš tudi, katera družinska vedenja prevzemajo različni družinski člani. Tudi te se da ozavestiti in stransformirati. Kar naredimo zdaj, ne pustimo potomcem. Vedno bolj znamo upravljati svoje energije – postajamo mojstri.

·         Arhetipi niso neka čudežna in instant rešitev … Zahtevajo svoj čas. Prinesejo pa temeljito ozaveščanje ljudem, ki vztrajajo in so na tej poti odkriti do sebe.

 

Posnetke o nekaterih arhetipih lahko poslušate na mojem You Tube kanalu Angelja na povezavi

https://www.youtube.com/channel/UCU9f4gb34QIJOCYV6CRDILg/videos

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Razmišljanja o arhetipih, ki so podana na delavnicah, v nobenem primeru niso striktna navodila za postopanje v določenih življenjskih situacijah oziroma na nadomeščajo uradnega medicinskega pristopa.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem Angelja Kjara Surca in sem neutrudna raziskovalka narave in življenja. Delujem kot arhetipska svetovalka, svoja znanja sem pridobivala pri različnih domačih in tujih učiteljih. Izdala sem knjigi...

  |  www.angelja.si

Nalagam...