19
april

Kako postati Avatar, mednarodna zoom delavnica

Organizira: Avatar
Kdaj: 19. aprila ob 16:00 do
19. aprila 2021 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Avatar
Kontakt:miam.avatar@gmail.com

13 ogledov

 Znanje tehnik Avatarja posamezniku omogoča pričeti upravljati z lastnim življenjem. Tečaj prinaša orodja za vpogled v svet prepričanj, ki jih nosi vsak od nas, a so skrita in jih je potrebno odkriti.  Orodja s katerimi lahkotneje ločiš svojo iskreno misel in akcijo in tiste, ki je reakcija na nekaj ali nekoga, preprosta orodja za določanje prioritet in orodja za doseganje miru in koncentracije, ko smo utrujeni, izčrpani, pod čustvenim stresom. Tečaj v nadaljevanju prinaša tehnike za poseganje v globino uma in spreminjanje lastnih prepričanj in zapisov v podzavesti.

Tečaj se izvaja individualno, saj se vsak postopek izvede na osebnih primerih in zagotavlja, da bo vsak znanje prejel po svojih potrebah in v svojem temupu. 

Tokratni dogodek bo prva izkušnja mednarodnega srečanja ljudi, ki s spreminjanjem sebe želijo spremeniti svet. Dobimo se na Zoomu (potrebne prijave). Lahko se dogovorimo za prevajanje, izberite pa tudi jezik (anleščina, nemščina, italjanščina, francoščina, portugalščina, nizozemščina). In pripravite vsa vprašanja, radovedna, initimna, provokativna. Danes smo z izzivi soočeni vsak dan.

ALi se tudi v teh situacijah lahko doseže mir, zadovoljstvo in pa motivacija za korak naprej in razvoj svojih potencialov? Vredno je poizkusiti.

Kdo

Kaj so rekli

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...


Nalagam...