Avatar
tečaji zavestnega ustvarjanja lastnega življenja

Avatar tečaj zavestnega ustvarjanja lastnega življenja

Zgornji DUplek 65 b
2241 Spodnji Duplek

0 zahval     653 ogledov

MOČ BITI VIR ZA USTVARJANJE LASTNE RESNIČNOSTI
Dokaz, da pri nekom delujejo orodja Avatar, je , da le ta sedaj zmore, česar prej ni. Da le ta prej določenih stvari ni mogel ustvariti, spremeniti ali jih ni imel pod nadzorom, ne glede na odločitve in vložen trud. Dosegel in pridobil je večjo sposobnost za življenje v skladu s svojimi odločitvami, postal je večji vir za ustvarjanje lastne resničnosti. Najprej sem seveda novo znanje iskala sama. Znanje, s katerim bi lahko vplivala na svoje žviljenje in se ne počutila več kot nemočna žrtev.

Tudi tisti od nas, ki imamo najboljše namene, oster um, in smo duhovno občutljivi, tudi mi delujemo s pomočjo uma. Ta um je skozi čas in evolucijo uspel razviti zelo zapletene načine kako imeti prav, četudi s tem povzroča tudi škodo. Ustvarja črne pege, skrbi in misli, povzroča izgubo moči in obotavljanje. Z vsem tem, uničujemo lastno življenje, ustvarjamo omejitve in ovire. Cena izgubljenega kreativnega potenciala je velikanska, še posebej, če vemo, da obstaja znanje, da se temu izognemo.

Tečaje vodim po ameriški licenci  Stars Edge Int.  Tečaj se vedno izvaja individualno, zato se za termine dogovarjamo po želji. Z veseljem bom pomagala na poti raziskovanja misli, skozi teste in vaje, kjer boste sami čutili in spoznali svojo resnico, ki ji želite slediti. Pri tem sem vaš vodič.

Kadarkoli se lahko dogovorimo za informativno srečanje, kjer lahko pogledamo kakšna so osebna pričakovanja in kaj lahko tečaj nudi za vsakega posameznika. Možno je tudi srečanje po skypu.

mag Mia Miše, certificirani Avatar Master 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Avatar tečaj zavestnega ustvarjanja lastnega življenja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...