8
maj

Kakovostni Reiki tečaj USUI2 + gratis mentorstvo, diagnostika

Organizira: Začuti Reiki
Kdaj: 8. maja ob 8:00 do
8. maja 2021 ob 16:00
Kje:
Prispevek:130€
Organizira:Začuti Reiki
Kontakt:041-905-704, zacutireiki@gmail.com

63 ogledov

KAKOVOSTNI NADALJEVALNI REIKI TEČAJ - USUI2 + mentorstvo, diagnostika

Spoštovani reikist/ka!

Vabljen/a na kvalitetni reiki USUI2, odlična razlaga izkušene učiteljice.

Ta stopnja deluje na bistvo bolezni, na vzroke težav, osvobodite se negativnih čustvenih nabojev. Preobrazite jih v ljubezen.  Deluje na podzavest, na mentalni ravni - vplivamo na misli, čustva, občutke, razčiščujemo travme, strahove. Dobili boste tehniko, ki vam bo negativno pomagala transformirati ljubezen.

Naučimo vas vsaj 5 načinov pošiljanja energij na daljavo, ga usmerjali v cilje v prihodnost,  v naše želje.Razčiščevali preteklosti in delovali boste na vzroke težav. Čistili čustva, misli in ustvarjali prostor za ljubezen. Deluje na podzavest. Reiki boste lahko uporabljali zase, se naučili istočasnega izvajanja terapijo za skupini ljudi

Osnovni podatki o tečaju

KAJ: Kakovostni Reiki nadaljevalni tečaj (Usui 2 stopnja)+gratis mentorstvo+diagnostika

KJE: Za tečaje v živo Parmova 41, 1000 Ljubljana. Zagotovljeno brezplačno parkiranje tik pred vhodom. 

PRIJAVNICA: obvezna do roka prijave oz. zapolnitve mest na povezavi ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com. Če to prebirate tik pred začetkom, me pokličite 041 905 704. Po prijavi dobite vse info na mail - maila niste prejeli? Pokličite me.

UČITELJICA: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini, Green Tara Reiki mojstrica in učiteljica). Več…

Izvajam terapije in vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije in zeliščarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč. Sem zeliščarka v praksi, Bachova cvetna terapevtka www.bachovekapljice.si Šolala sem se v programu šole za bioterapevte. Sem pomočnica svetovnega zdravilca Braca.

TRAJANJE: v živo približno 7-8h, preko spleta 5h

CILJNA SKUPINA: Za vsakogar, ki že ima opravljeno Usui1 stopnjo (ne glede na to kje in kdaj je bila opravljena). Tudi re-iniciacije in ponovitvene tečaje, v kolikor imate šibko moč ali znanje. Je nadgradnja Usui 1 stopnje (Je še nimate - pišite mi.

CENA: Redna cena (v živo približno do 8h, preko spleta 5h), trajajočega nadaljevalnega reiki tečaja je 130€.  Za spletne tečaje je vstopnica poravnan predračun. 


PRIDOBITEV:

To je več kot le običajni reiki tečaj, saj so vanj vključena poglobljena znanja šole za bioterapevte, radiastezije, predvsem pa PRAKTIČNA znanja za vsakdanjo uporabo. Prisegam na osebni pristop, v ceno vključena osebna diagnostika (sicer v vrednosti 60€) za več jasnosti, v okviru tečaja pa za vas brezplačno.

√ kakovostno podajanje vsebin (več kot le reiki tečaj)

√ iniciacija (posvetitev v reiki),

√ praktično delo,

√ certifikat,

√ obširna slikovna skripta,

√ mentorstvo po tečaju,

√ Možnost nadaljevanja in usposabljanja na področju reikija.

Pogoj za udeležbo: Vabljeni vsi z Usui1 stopnjo opravljeno kjerkoli in kadarkoli, da se nam pridružite ali na re-iniciacije (tisti s šibko močjo in šibkim znanjem). (Je še nimate - pišite mi.)

Novost
Reiki in odpiranje. Na tečaju lahko vadite kolikor časa želite. GRATIS! Ali ne veste, če je reiki pravi za vas? Pridružite se nam na reiki predstavitvi! Vstopnico in parkiranje vam podarimo!

 

♥ možnost izbire termina (tudi dopoldne), ure in individualnega poučevanja. Pišite mi zacutireiki@gmail.com!

 

PROGRAM in  VEČ INFO: www.zacutireiki.com (končnica COM)

 

www.bachovekapljice.si

www.trnovskazelisca.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Napredno poučevanje reikija za začetnike, mojstre in učitelje reikija. Reiki srečanja, reiki svetovanja. Iskanje in ozaveščanje vzrokov blokad. Transformacija negativnih podzavestnih vzorcev. Terapije za živali. Vodene meditacije.Zeliščarstvo. Čakre.

  |  www.zacutreiki.com

Nalagam...