20
januar

KakovostniReiki tečaj za začetnike+gratis mentorstvo,diagnostika

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 20. januarja ob 18:00 do
20. januarja 2021 ob 22:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:90€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041905704 zacutireiki@gmail.com

16 ogledov

Kakovostni certificirani Reiki tečaj za začetnike (Usui 1 stopnja) + gratis mentorstvo, osebna diagnostika z izkušeno reiki učiteljico. Veš, kaj te blokira?

Si želite osebne in duhovne rasti? Bi izboljšali kvaliteto bivanja in psiho-fizičnega počutja? Bi radi očistili čakre? Se želite znebiti bolečin? Bi se radi napolnili z energijo, vas zanima kako? Nesproščeni? Kako si pomagati v stresu? Ni radosti? Bi se radi znebili čustvenih bremen? Bolni, nesrečni? Nerazčiščene travme? Bi se radi znebili žalosti, jeze? Brez samozavesti? Ne občutite ljubezni? Se počutite prazno? Naučila vas bom tehnike, ki to zmore in tako boste zmogli tudi vi. Bi želeli postati učitelj/ica reikija, vas vleče, da bi pomagali drugim? 

 

Z reikijem so začeli najboljši slovenski zdravilci. Je po svetu izmed najbolj razširjenih naravnih delujočih tehnik osebne in duhovne rasti. Prednost pred ostalimi energijskimi tehnikami, da z njim lahko pomagate tudi sebi.

Dokazano deluje, je merljiv, enostaven za uporabo in neboleč. Lahko se ga nauči vsak, ne potrebuješ talenta, predznanja,"posebnih sposobnosti".

Vabljeni na kvalitetne izkustvene reiki tečaje z odlično razlago izkušene reiki mojstrice in učiteljice Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini reiki! Z reikijem sem praktično začela že leta 2012, še prej pa, ko so me zdravili reikisti. Imam mnogeučence, ki tudi poučujejo reiki in so terapevti. Veliko lastnih primerov iz vsakdanjega življenja. Izvajalka različnih vrst meditacij, zeliščarka, šolana na šoli za bioterapievte po karmični diagnostiki. Podpre vas z domačimi eko zelišči, Bachovimi cvetnimi esencami. Pomočnica svetovnega zdravilca Braca... več o učiteljici - povezava

 

Osnovni podatki o tečaju (povezava)

Kaj: Reiki tečaj Usui 1 - kakovostni reiki tečaj za začetnike

Kje: V času pandemije pa preko SPLETA (velja do preklica)

Cena tečaja:  90€ je redna cena z DDV (najmanj 6h-7h, po potrebi podaljšamo) trajajočega skupinskega začetnega reiki tečaja v živo, za spletno izvedbo pa 5h. Za individualno poučevanje me pokličite. Za spletne tečaje je tvoja vstopnica poravnana kotizacija.

V ceno je vključeno:

√ kakovostni reiki tečaj z iniciacijo, praktičnimi vajami 

√ 96% udeležencev je ocenilo kakovost tečaja z 9,8 (od 1o) in so bili z njim zelo zadovoljni. 96% tečajnikov bi ga priporočilo tudi svojim prijateljem!

√ certifikat, obširna kvalitetna skripta z odlično razlago, povečali smo število vaj, možnost nadaljevanja na naprednih reiki stopnjah. Po želji video vsebina.

√ po tečaju ostajam vaša mentorica.√ Imate vprašanje? Gratis svetovanje pred vpisom v tečaj.

√ Osebni pristop, brezplačno odkrivanje blokad pri vsakemu tečajniku. Nekomu v skupini podarim osebno diagnostiko po metodi karmične diagnostike z vpogledom v biopolje z odgovori, kaj te najbolj blokira. Pregled tvojih čaker in (pod)zavestnih vzorcev (v vrednosti 50 eur, sicer vključeno v ceno tečaja).

√ meditacija in dodatno odpiranje, harmoniziranje čaker in vas pripravimo na optimalen sprejem reiki energije (velja za tečaje v živo).

√ Po potrebi transformiramo bolečine in vas pripravimo na čaroben sprejem energij in posvetitve (iniciacije).

√ Vključene tudi vaje. Vadimo kolikor časa želite. Tečaj je izkustven, teoretične in praktične narave.

√ Majhne skupine, s tem lahko vzdržujem kakovost in vam nudim maksimalno posvečanje. Oseben pristop.

√ Izkušena učiteljica z večletno prakso poučevanja reikija, z veliko učenci, na katere je izjemno ponosna, saj so med njimi tudi tudi že uspešni terapevti.

 

Prijava na tečaj: Do zapolnitve skupine oz. rok prijave (do) 2 dni pred izvedbo tečaja na povezavi ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com. Zamudili? Pokličite me, še vedno se nam lahko pridružite! Prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!! 

Po prijavi boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, kjer bodo vse podrobnosti. Če maila niste prejeli, me prosim kontaktirajte. Pridite sami ali v družbi. Zaradi omejenih prostorskih kapacitet, obvezna prijava vsakega udeleženca.


(*Dodatni termini na www.zacutireiki.com. ) 

 

 

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica), šolana na šoli za bioterapevte po karmični diagnostiki, Bachova cvetna svetovalka, Bracova pomočnica, z več kot 7 letno prakso aktivnega dela z reikijem, pridelovalka eko zelišč...) Več…

Trajanje: najmanj 6-7 ur, vadite lahko kolikor časa želite, po potrebi podaljšamo. (velja za tečeje v živo), za spletne tečaje pa 5 ur  

Ciljna skupina: Za vsakogar, ki se želi naučiti reikija. Ni potrebno nobeno predznanje, zaupanje ali "talent". Za reikiste Usui1 stopnje, ki imate šibko znanje reikija ali šibko moč na re-iniciacijo ali ponovitveni tečaj po odlični ceni. Ne glede na to kje in kdaj ste opravljali reiki.

Cilj: Na tečaju vas naučim, kako se povezati z reikijem, kako prevajati energijo. Po tečaju ga lahko takoj izvajate na sebi ali na drugih. Po tečaju dobite tudi certifikat.    

Podrobni program: Več o vsebini 1. stopnji USUI reiki.

Imate vprašanje o reikiju? Svetovanje pred vpisom v tečaj, organizirane so reiki predstavitve.

 

Reiki:

je enostaven. Sposoben se ga je naučiti prav vsak.
ni povezan z vero ali intelektualnimi sposobnostmi.
Zanj ni starostnih omejitev.
Uporabljate ga lahko na sebi.
Uporabljate ga lahko na drugih (ljudeh, živalih, rastlinah, kristalih, usmerjate v dogodke, cilje, rezultate…).
Delovanje reikija je dokazano in merljivo.

  

(Za tečaje v živo velja:) Sprejela vas bom v energijsko očiščen in zaščiten prostor, kjer se boste odlično počutili. Pri vsakemu posebej bomo odkrivali blokade in strahove, dovolj bo časa za vsa vaša vprašanja in praktično delo. Na tečaju lahko vadite kolikor časa želite. GRATIS! Mentorstvo GRATIS! 

Še vedno mislite, da ste na to stran prišli po naključju?! Vse je-na-ključ. Reiki je že del vas, bil je bil ustvarjen, da (si) z njim pomagate. Zdaj ste pripravljeni! Če ne bi bili, bi preslišali informacijo.

 

 

Več o vsebini tečaja na: www.zacutireiki.com (končnica COM), 041 905 704

ORGANIZATOR

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...