7
maj

Katero leto me/me ne podpira pri selitvi/potovanju?

Organizira: Pure vibration
Kdaj: 7. maja ob 18:00 do
7. maja 2021 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:48 €
Organizira:Pure vibration
Kontakt:info@pure-vibration.com, 040 416 022

72 ogledov

DELAVNICA: Katero leto me oz. me ne podpira pri selitvi, potovanju?  

 
Po metodi TKM, ki se je razvijala tisoče let, imenovani 9 star KI, se bomo 7. 5. podali v napredno znanje računanja energije leta točno zate.
 
Naravni cikel se spreminja na 9 let, vsako leto pa nosi s seboj določeno vrsto energije, ki nas podpira, istočasno pa nas določena energija zaustavlja na naši poti.
 
In ko točno vemo, v katerem letu smo se znašli in katere energije nas to leto podpirajo, katere pa nas zaustavljajo, imamo NEPRECENLJIVO ORODJE, ki nas vodi po svoji poti lahkotno in srečno. 
 
Kljub temu, da je to znanje na visoki stopnji, sem ga tako oblikovala, da ga boš osvojil čisto enostavno!  
 
Ti ne bi bilo super, ko bi vedel:

 • katero leto je priporočljivo, da se seliš,potuje?
 • katero leto pa je tisto, ki te podpira samo, če si lepo doma, v varnem zavetju svojega doma?  
 • sploh pa, kam se seliti, potovati, da te bo leto najbolj podprlo? 

Kdaj in kaj?

Na tej 3-urni delavnici, ki bo potekala v petek, 7. 5. ob 18h (na voljo bo tudi posnetek), pri kateri te srčno vabim, da si v ŽIVO zraven, bomo izvedeli:

 • katere so energije vseh 9 let in v katerem letu se nahajaš v tem letu točno ti
 • kako ugotovimo, v katerem letu se nahajamo (prejeli boste posebne tabele za izračun)
 • vseh 6 glavnih smernic glede selitve/potovanj, ki nam bodo jasno pokazale, kam se NE premikamo in tudi ZAKAJ NE ... kaj se lahko zgodi, če se vseeno moramo odseliti, potovati - kaj lahko pričakujemo v takem letu
 • in tudi, če se to zgodi, da se moramo premakniti dalje, kako se lahko pripravimo na to, da bodo te energije leta, ki nas odvračajo od selitve/potovanja, naredili čim manj škode  
   

In še dodatno:

 • BONUS 1: prejmeš tudi smernice za naslednjih 5 let! Da boš točno vedel, v katerem letu se nahajaš vsakega od naslednjih 5 let in kam je priporočljivo, da se seliš/potuješ  
 • BONUS 2: vsakemu, ki se prijavi, seveda brezplačno izračunam svoje leto, kot BONUS pa izračunam še za 3 osebe po tvojem izboru, da si boste kot družina lažje organizirali skozi življenje


To je znanje, ki se je razvijalo tisočletja in kot takšnega ga ne dobiš v nobeni knjigi! To znanje je res napredno poznavanje energij narave, ki nas vedno podpira, če se držimo njenih načel.
 
Če pa gremo proti naravi, nas lahko z marsičem izziva, meče polena pod noge ... no, v bistvu si to naredimo sami, če ne sledimo toku naravnih ciklov. 
 

Koliko in do kdaj?

Energijska izmenjava za tako napredno znanje, ki ti bo v pomoč celo življenje, je 97 €!
Zate, ki si član portala Svetloba.si in če se prijaviš do srede, 5. 5., pa ti ga ponujam izjemoma za 48 €!   
 

 • Bi se rad izognil raznim nevšečnostim na potovanjih, npr.: izguba potnega lista, zamude vlakov, letal, kraja, naravne katastrofe, težave z branjem drobnega tiska, slabi odnosi na poti ... v glavnem, vse možne frčkarije, ki ti lahko zagrenijo potovanje?
 • Verjetno si tudi ne želiš skritih napak v novem stanovanju, hiši, plesni, ki se pokaže čez čas, slabim sosedskim odnosom, težavam pri selitvi vseh vrst, osamljenosti na novi lokaciji ....?


No, vsemu temu se lahko ogneš, če upoštevaš, katero leto te pri tem podpira in kam se je priporočljivo premakniti v tem letu, da steče vse lahkotno in brez težav. 
 

Prijava:

Na delavnico se lahko prijaviš do srede, 5. 5. , izmenjava zate je le 48 € (namesto 97 €), prejmeš pa znanje, ki ga lahko unovčiš kadarkoli v svojem življenju!
 
Prijave zbiram na:


Toplo vabljeni!  
 
Brigita

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vsak od nas je celostno bitje. Ko se v telesu pojavi neravnovesje, to vpliva na nas kot celoto. Zato pri vsaki obravnavi upoštevam tebe, popolno bitje, ki je...


Nalagam...