12
junij

Komunikacija s seboj kot orodje za osebnostno rast

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 12. junija ob 17:00 do
12. junija 2024 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Brezpla─Źno
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com; 051650180

13 ogledov

Imate ┼żelje, s katerimi ┼że dalj ─Źasa odla┼íate?

 

─îe se tega zavedate, vas vabim, da pridete na predavanje v Kranj, kjer boste dobili znanje, kako se osvoboditi strahu, dvoma in miselnih ovir, kajti ti so pogosti razlogi, zaradi katerih mnogi ljudje opu┼í─Źamo svoje ┼żelje, namesto da bi jih do┼żiveli kot svojo edinstveno ┼żivljenjsko izku┼ínjo.

Na predavanju boste spoznali enostavno, vendar izjemno u─Źinkovito tehniko komunikacije s seboj, ki jo sama uporabljam, kadar ┼żelim dose─Źi kateri koli cilj.┬áKako ┼żeljo spremenim v jasen cilj?┬áKako izdelam na─Źrt?┬áKaj naredim, ─Źe se pojavi strah, dvom ali kak┼ína druga blokada?┬áKako vse to uporabim, da la┼żje in hitreje uresni─Źim svoj cilj?

Dobimo se 12. junija 2024 ob 17.00 uri v Kranju.

Najprej bo predavanje, kjer vas bom nau─Źila nekaj enostavnih tehnik. Po predavanju bo skupinsko svetovanje, kjer boste dobili bolj podroben odgovor za va┼í primer.

Vabljeni, da se pridru┼żite temu neprecenljivemu dogodku, ki vas bo popeljal na novo pot do globljega stika s seboj, ve─Źje notranje svobode, skladnosti in duhovne mo─Źi.

Predavanje in skupinsko svetovanje sta za udele┼żence brezpla─Źna.

Ve─Ź informacij in prijave┬á e-mail naslov:kliknite tu

Ostalo:

  1. FB SKUPINA: ─îe vas zanimajo teme iz podro─Źja osebnostne in duhovne rasti, se lahko pridru┼żite FB skupini: Skupina za osebnostno in duhovno rast skozi odnose┬á
  2. DARILO: Priro─Źnik za uporabo ┼ítevilskih nizov po u─Źenju dr. Gregorija Grabovoja

 

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo zdru┼żenja je spodbujanje, ozave┼í─Źanje, izobra┼żevanje, svetovanje in pomo─Ź pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Va┼í napredek je na┼íe zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...