25
november

Kristalna zvočna kopel

Organizira: Ananadajoga center
Kdaj: 25. novembra ob 19:00 do
25. novembra 2022 ob 19:00
Kje:
Prispevek:15 evrov
Organizira:Ananadajoga center
Kontakt:anandajogacenter@gmail.com

3 ogledov

S Tomažem vas prisrčno vabiva na zvočno kopel s kristalnimi posodami, kristalno harfo in šamanskim bobnom 
v petek, 25. 11. 2022 ob 19h! 

Tokratna kristalna kopel bo potekala v času mlade lune, zato bo posvečena notranji umiritvi in ustvarjanju ravnovesja. Mlaj je odlično obdobje za začetek česarkoli novega, saj tudi Luna začenja svoj nov ciklus po nebu. Je idealen čas, da opustimo vse tisto, kar ni dobro za nas – odvečno težo, slabe navade in negativne psihično-čustvene vzorce. 

Glasbila ustvarjajo vibracije miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. V telo vnese harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.

Kristali predstavljajo čistost, frekvence kristalnih posod nas negujejo in višajo našo zavest. Zvok kristalov je poseben, mnogi po končanem dogodku rečejo, da je božanski. Terapevtski instrumenti tibetanske sklede, kristalne posode, kristalna harfa, COD boben, uglašeni na energijske centre v telesu (čakre) ter šamanski boben, zvončki in ostali instrumenti sprožijo vibriranje vsake celice v telesu. Naše telo vsebuje med 70% do 85% vode, ki prepoznava in sprejema te vibracije. Instrumenti proizvajajo zvok OM – kozmični zvok, ki ga sestavljajo najvišje in najčistejše vibracije. Je vibracija miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. V telo vnese harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.

Vibracije in zvok instrumentov med zvočno kopeljo omogočijo:
· globoko sprostitev in umirjanje misli
· počitek in notranji navdih
· razbijanje določenih vzorcev in iskanje odgovorov
· zdravljenje telesa, uma in duha
· ublažitev ali odprava bolečin
· spodbujanje spanja
· pomladitev telesa
· samoregulacijo
· sprostitev blokad, stresa, čustev, napetosti in posledično olajšanje
· vzpostavitev ravnovesja v telesu in ustvarjanje harmonije
· spajanje z višjim jazom
· kar v danem trenutku najbolj potrebujemo 

Kristalna zvočna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, kar v danem trenutku najbolj potrebuje. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni. Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.
S pomočjo kristalne harfe lahko dobimo odgovore pri raziskovanju naše človeške globine, občutimo čustveno, globoko segajoče, skrivnostno, sanjsko povezavo z naravo in prebudimo notranjega otroka ter pomirimo dušo. 

Kristalna zvočna kopel poteka v sproščenem in varnem vzdušju, ki prinaša globoko sprostitev uma in telesa.

Na dan zvočne terapije in še naslednji dan popijte veliko vode! Odsvetujem pitje alkohola in kave na dan dogodka. Potrebna oprema: odeja, blazina in po potrebi toplejša oblačila (copati).

Srečanje bomo imeli v moderni, prostorni in akustični dvorani Centra aktivnosti na Fužinah, da omogočimo udeležencem dovolj prostora in še boljšo zvočno vibracijo.


Dobrodošli!


Obvezna prijava:
Saša Miklič 041 928-327
www.anandajoga.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Anandajoga center je namenjen širjenju joge, spodbujanju zdravega načina življenja in harmonije v medosebnih odnosih.


Dogodki organizatorja

Nalagam...