24
junij

Kundalini reiki tečaj 1 (ali višje stopnje)+diagnostika

Organizira: Začuti Reiki
Kdaj: 24. junija ob 16:00 do
24. junija 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:60€
Organizira:Začuti Reiki
Kontakt:041 905 704, zacutireiki@gmail.com

38 ogledov

Kundalini reiki tečaj 1 (in iniciacije v Kundalini 2,3 in kundalini boosterje)

Kundalini energija poimenovana tudi kundalini ogenj (angl. Kundalini fire). Energijski kundalini kanal poteka od korenske do kronske čakre. Močna energija, ki transformira, odpira. Odprt Kundalini pomeni popolno in celostno očiščenje vseh čaker, delov telesa in energijskih kanalov.
 

KAJ: Kundalini reiki tečaj 1 (in iniciacije v kundalini 2,3 in kundalini boosterje)

Za iniciacije v kundalini višje stopnje (Kundalini reiki 2, Kundalini reiki 3, Kundalini reiki boosterji) me pokličite 041 905 704. Izvedene so lahko v živo ali na daljavo, cenik na www.zacutireiki.com. Za individualno poučevanje ali iniciacije na daljvo me pokličite.

 

KJE: Parmova 41, 1000 Ljubljana, zagotovljen free parking tik pred vhodom (v času corone preko spleta)

CENA: Tečaj Kundalini reiki 1: cena je iz 70€ znižana na 60€, cenik višjih stopenj www.zacutireiki.com.

PRIJAVE: na tej povezavi . Če to prebirate tik pred izvedbo, prosim za klic na 041-905-704. Zamudili? Pokličite me! Vam termin ne ustreza, želite individualno poučevanje?

VEČ: Kundalini reiki tečaj - podrobno


UČITELJICA: Polonca Čuda, Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini reiki mojstrica in učiteljica. Z reikijem sem se srečala pred 8 leti, z veliko prakse in velikim številom tečajnikov, ki so samostojni terapevti in že poučujejo reiki naprej ali se z tudi profesionalno ukvarjajo. Šolana na šoli za bioterapevte, izdelovalka Bachovih cvetnih esenc, zeliščarka, več info...

 

ZA KOGA: Ker je Kundalini reiki napredna stopnja, je za udeležbo na tečaju kundalini reiki je potrebna najmanj mojstrska stopnja Usui reiki 3 - povezava opravljena kjerkoli in kadarkoli. Še nisi Usui reiki mojster/ica? Pokliči me, posvetim vas v Usui reiki mojstra/ico.

Želiš poučevati reiki?  Povezava za reiki učitelja/ico Usui 4 stopnja. 

Dobrodošli tudi reiki mojstri, ki ste opravili tečaj pri drugih reiki učiteljih ali tisti, ki ste že posvečeni v Kundalini reiki in bi radi znanje obnovili ali reiniciacijo, če opažate slabši pretok.

 

Stopnje Kundalini reiki


Kundalini reiki tečaj ima tri stopnje:

Kundalini 1,
Kundalini  2,
Kundalini 3 in
6 kundalini reiki boosterjev (ojačitev). Kaj so kundalini boosterji? Povezava.
 

Po zaključku celotnega sklopa Kundalini reiki dobite certifikat in reiki lahko reiki uporabljate na sebi in na drugih. Kot reiki učitelj/ica, lahko poučujete in iniciacije izvajate (tudi na daljavo). Veš, kaj te blokira? Vsakemu udeležencu tečaja pripada osebni pogled v biopolje po principu karmične diagnostike (ki sicer stane 60€, tu pa je zajet v ceno tečaja).

 


Na Kudnalini reiki tečaju se učimo:


O čakrah
Kaj je Kundalini reiki, delovanje
Uporaba Kundalini reiki na sebi in drugih ter zdravljenje na daljavo
Postopek izvajanja terapij na ljudeh, živalih, rastlinah in stvareh
Postopek izvajanja terapij na daljavo
Postopek posvetitve v Kundalini reiki
Postopek posvetitve v Kundalini reiki na daljavo
Posvetitev v Kundalini reiki mojstra/učitelja
Postopek posvetitve v Kundalini reiki mojstra/učitelja
Odgovorim na vaša vprašanja...

 

 

Organiziram tudi reiki predstavitev, kjer se lahko še pred udeležbo na tečaju pozanimate ali je reiki pravi za vas in ali vam ustrezam kot reiki učiteljica. Odgovorila bom tudi na vaša vprašanja.

 

NAROČITE INICIACIJO V KUNDALINI REIKI NA DALJAVO na 041 905 704.
 
Za iniciacije na daljavo, je nujno prednakazilo celotnega zneska. Ob prijavi sporočim številko TRR. Račun s certifikatom  prevzamete ob dogovorjenem datumu ali pošljem po pošti. Izbirate uro, dan. Dogovorimo se za točno uro iniciacije. Dobite vse napotke za pripravo na iniciacijo.

Odgovorim na vsa vaša vprašanja. Certifikat lahko pošljem tudi po pošti.

 

ZA PRIJAVO NA INDIVIDUALNI KUNDALINI TEČAJ - povezava

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Napredno poučevanje reikija za začetnike, mojstre in učitelje reikija. Reiki srečanja, reiki svetovanja. Iskanje in ozaveščanje vzrokov blokad. Transformacija negativnih podzavestnih vzorcev. Terapije za živali. Vodene meditacije.Zeliščarstvo. Čakre.

  |  www.zacutreiki.com

Nalagam...