11
maj

Alkimija maternice in ženske energije - transformacija čustev

Kdaj: 11. maja ob 13:00 do
28. decembra 2021 ob 0:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:44 EUR MESEČNO
Organizira:Alkimija Ženske Energije
Kontakt:info@alkimijazenske.si

377 ogledov

Z prazno luno, dne 11.5. ob 19.30h pričnemo z novim sklopom online delavnic - Alkimija maternice in ženske energije

Maternica je naš tempelj moči in ponovne povezave s sveto žensko energijo!

TO JE MOČNA , MOGOČNA IN  MAGIČNA DELAVNICA ZA POGUMNE ŽENSKE, KI ŽELIJO STOPATI PO SVOJI POTI.

Namenjena je spiritualnemu prebujanju čudovite ženske duše, njene energije  in umetnosti zdravljenja  sebe in drugih z pomočjo alkimije maternice.

Maternica je skrivnost vseh najskrivnostnejših šol življenja - Njeno odpiranje je  ODPIRANJE ČAROBNIH VRAT k  PRESTOLU BOGINJE


Ženska dimenzija je sveto, čutno, ustvarjalno, slastno, tekoče in ekstatično področje bivanja. Ta frekvenca se kopa v prvinski ustvarjalni energiji ljubezni in čisti življenjski moči. Je tudi področje globokega čustvovanja in intuitivnega spoznanja, svete in zdravilne umetnosti, čarovništva in čaranja, ustvarjanja in manifestacije, povezovanja in pripovedovanja zgodb, neskončne modrosti in neskončnega življenja.

 Prostor maternice je gral ženske energije in intuicije!

S prebujanjem moči, ki je v našem fizičnem telesu, lahko ozdravimo svojo senco, ponovno pridobimo  svojo usodo in dostop do svojih prvinskih darov in modrosti.

 Dosegle bomo svoje najbolje skrite, ranljive prostore, ki resnično hrepenijo po  božanski  ljubezni. Raziskovalie bomo hrepenenje po združiti in zdravili ter sprostile vse fizične in psihične blokade, ki nam stojijo na  naši poti, povezale se bomo s Srcem Stvarstva in prižgale  to Veliko Ljubezen, ki živi v nas.

Vsaka senca ki prebiva v nas, vsako partnerstvo ali napaka, ki smo jo naredile tekom življenja so naši največji učitelji. Na tej skupni poti jih bomo odkrivale, spoznavale, ozavestile, sprejele, se jim zahvalile, dale v srce in jih izpustile.

Le tako bomo lahko stopile na našo pot s vsemi svojimi potenciali in zaživele svoje poslanstvo. Začutile bomo magično moč ljubezni in prebujenja ter  manifestirale in kreirale svoje  polno in bogato življenje!


Delavnice bodo sestavljene iz meditacij, kanaliziranih sporočil, somatskih vaj in pogovorov v skupini.

Delavnice bodo potekale vsak torek od 20.00h do 21.30h. Posnetki in dodatne vsebine bodo na voljo v zaprti FB skupini, kjer bo tudi varen prostor za  komunikacijo in podporo  celotne skupine.

Če katera ne želi ali nima časa delati delavnice v živo, bo vse dostopno s posnetki in zapisi v skupini za individualno delo kadarkoli!

 Z vsemi udeleženkami se lahko  slišimo individualno 1x mesečno po zoomu.

Cena 44 Eur mesečno ( 4 delavnice)

Več informacij in prijave na  info@alkimijazenske.si

Predstavitev delavnice bo potekala v skupni Alkimija Ženske Energije- https://www.facebook.com/groups/alikimijazenskeenergije  v soboto 8. 5. ob 20.30h v obliki mini dogodka.

 

 

ORGANIZATOR

Pridružite se skupini opolnomočenih žensk,  na poglobljenem potovanju do osebne sreče, svobode in predvsem ljubezni do sebe.Bodimo učiteljice, sopotnice in zaveznice na naši skupni poti pri odkrivanju Alkimije...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...