Alkimija Ženske Energije
skupina opolnomočenih žensk na poglobljenem potovanju do sebe

6 zahval     1023 ogledov

Pridružite se skupini opolnomočenih žensk,  na poglobljenem potovanju do osebne sreče, svobode in predvsem ljubezni do sebe.

Žensk, ki so se odločile igrati svojo igro v življenju, odličile za svojo pot opolnomeočenja, pot celostnega zdravljenja in čutne svobode ženske energije, ki so pripravljene odkleniti pot starega sistema, družbenih in kulturnih prepričanj ter norm.. Žensk, ki so pripravljene negativna čustva zamenjat za svojo prvinsko polnomočno žensko energijo in svobodo.

Na naši poti se bomo dotikale fizičnih in duhovnih nivojev, opolnomočile svojo duhovno pot. Delale bomo na odpravljanju fizičnih blokad fizičnega telesa, ki bi se kasneje lahko razvile v razne oblike boležni. Odkrivale bomo nove poti in užitke, ki smo jih do sedaj zatirale v sebi.

Na skupni poti bomo priče globoki preobrazbi sebe in drugih okoli nas.

Bodimo učiteljice, sopotnice in zaveznice na naši skupni poti pri odkrivanju Alkimije Ženske Energije.

Skupina je namenjena vsem ženskam, ki želijo zaživeti polno življenje, zaživeti svoj potencial, ki želijo iztopiti iz matrice in slediti svojemu srcu. Skupina bo tudi strokovno podprta in vodena. Organizirana bodo tudi srečanja in druženja v naravi, meditacije, pogovori in podpora, humanitarne dejavnosti in brezpogojna medsebojna pomoč med članicami skupine. Skupaj veliko znamo
, veliko imamo in veliko lahko damo! V vseh letih mojega delovanja sem spoznala, da je največje zdravilo za vse pogovor, podpora in razumevanje!

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Zahvaljujem se da sem lahko del te skupine da z skupnimi močmi zmoremo bolje

Pošlji sporočilo  |  Alkimija ženske Energije

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...