25
oktober

Meditacija: Aktivacija Zavesti v 1. Zemeljni čarki - Mt. Shasti

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 25. oktobra ob 19:00 do
25. oktobra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:20 €, študentje 10 €
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

36 ogledov

Tokrat se bomo s SVETLOBNO LADJO in SVETLOBNIMI VODNIKI iz najvišjih ENERGIJSKIH NIVOJEV popeljali v 1. ZEMLJINO ČAKRO - v samo goro SHASTA, kjer bomo aktivirali veličastna orodja za dvig svojega zavedanja na višjo vibracijo. To nam prinaša novo dojemanje realnosti, večjo umirjenost, srečo in povezavo s svojim duhovnim srcem, kot tudi globjo povezanost z JAZ SEM prisotnostjo. Mt. SHASTA je St. GERMAINOV dragulj vseh draguljev. Veličastno nam bo ponudil vso svojo pomoč, vodenje, čiščenje in regeneriranje telesa na vseh nivojih.

V posebnem SVETLOBNEM ENERGIJSKEM KROGU se bomo pripravljali na VELIKE SPREMEMBE NA PLANETU, ki nas čakajo v kratkem. Da jih bomo razumeli, začutili in sprejeli v skladu s POSLANSTVOM SVOJE DUŠE, zato toplo vabljeni!

 

AKTIVACIJA ZAVESTI V 1. ZEMLJINI ČAKRI - Mt. SHASTI

Vodena kvantna meditacija - multidimenzijsko zdravljenje in čudoviti duhovni wellness

~ Vabljeni da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam SVETLOBNA BITJA pomagajo ( odpravljanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin... ), pri katerih željah, usmeritvah in ciljih naj vas podpre. NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU. ~

 

KAJ TO ČUDOVITO DOŽIVETJE PRINAŠA:

- potovanje s SVETLOBNO LADJO v globine 1. zemljine čakre v gori SHASTA – v St. GERMAINOV dragulj vseh draguljev

- občutenje ZDRAVILNIH MOČI in VPLIVOV  svetih plamenov in žarkov St. Geremaina, Nadangelov Mihaela in Rafaela, Svete Matere in Kristusove zavesti

- nega fizičnega in energijskih teles s tisočerimi ZLATIMI SVETLOBNIMI LUČKAMI

- za AKTIVIRANJE in POSPEŠITEV dviga vibracije življenja, telesa, misli in zavedanja so nam na voljo ELEKTRONSKI POSPEŠEVALNIK, velika moč KRISTALA AMETISTA, ZLATA in še marsikaj

- sprejemanje SVETEGA PLAMENA ZAVESTI iz src 4. vnebovzetih mojstrov

- ČIŠČENJE MISLI in MOŽGANOV z modrim svetlobnim žarkom

- ODPIRANJE 3. OČESA in drugih izventelesnih ZAZNAV z vijolično – indigo žarkom

- ponovna povezava z JAZ SEM KI SEM Prisotnostjom, svojim SRCEM in svojo DUŠO

- v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU še vrhunsko MULTIDIMENZIJSKO zdravljenje SEBE, NAJDRAŽJIH in ŽIVALI, podprto od mogočnih SVETLOBNIH ZDRAVILCEV iz najvišjih vibracijskih nivojev ( stres, strahovi, jeza, žalost, nesamozavest, zaprto srce, poslovna neuspešnost... ).

 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodim kot mednarodna certificirana Kvantna hipno-regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih kvantnih meditacij, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma ).

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com  

~ Kvantne meditacije se izvajajo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, toplo ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI.

~ V prostor zaradi oseb, ki se že umirjajo, VSTOPAMO TIHO. Telefoni so POPOLNOMA izklopljeni.


Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje - naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

Veseli bomo, če povabite ali obvestilo POSREDUJETE ŠE KOMU, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

Lokacija PODUTIŠKA 92, Lj - Koseze ( avtobusa št. 5 – Podutik in 22 - Kamna Gorica; postaja Koseze):


Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani, za vstop POZVONITE na skrajni spodnji MODRI zvonec.

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko in nato prvo levo na Ul. Franca Mlakarja. V tem primeru je VHOD iz DESNE bočne strani.


~ OPOZORILO: Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko duhovno zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...