23
oktober

Meditacija, debatni krog in zvočna kopel

Kdaj: 23. oktobra ob 15:00 do
23. oktobra 2021 ob 20:00
Kje:
Prispevek:Prispevek 25€ oz. 15€ v kolikor s seboj prinesete vegansko jed.
Organizira:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:info@potdozdravja.si / 041/516-058

286 ogledov

V soboto, 23. oktobra se nam lahko pridružite na 5 urnem druženju, ki ga bomo začeli s planetarno meditacijo za mir in razsvetljenje - meditacijo dveh src.

Po meditaciji bomo nadaljevali z druženjem ob veganski hrani ter nadaljevali z debatnim krogom, kjer se bomo poglobili v zlate modrosti Mojstra Choaje Kok Suija. Dan bomo zaključili s čudovito zvočno kopeljo s Tomažem Udvanc. 

Veganska večerja ter ustvarjalni izziv za vsakogar

Vsak izmed vas lahko s seboj prinese svojo vegansko jed, ki bo popestrila naše skupno druženje. Naj vas vodi radovednost in ustvarjalnost pri kuharskih čarovnijah, tudi če še nikoli niste pripravljali veganskih jedi. Izbirate lahko med veganskimi pecivi, solatami in drugimi okusnimi veganskimi jedmi. Če nimate idej za recept, pobrskajte tukaj: www.vegan.si

Tema debatnega kroga

Tokrat se bomo poglobili v človeško izkušnjo in poglavje o svetu in razvoju sveta.

Zvočna kopel in edinstvena, sprostitvena izkušnja.

Terapevtski inštrumenti tibetanske sklede, kristalne posode, COD boben, uglašeni na energijske centre v telesu (čakre) ter gong, šamanski boben, terapevtski zvončki in ostali inštrumenti sprožijo vibriranje vsake celice v telesu. Naše telo vsebuje med 70% do 85%  vode, ki prepoznava in sprejema te vibracije.

Inštrumenti proizvajajo zvok OM – kozmični zvok, ki ga sestavljajo najvišje in najčistejše vibracije. Je vibracija miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. V telo vnese harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.

Preberite več ...

Prispevek za druženje?

Prispevek za 5 urno druženje in zvočno kopel je 25€ oz. 15€ v kolikor s seboj prinesete vegansko jed.

Za potrditev udeležbe izpolnite obrazec ali pošljite sporočilo na 041/516-058.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

Nalagam...