3
avgust

Meditacija: Portal Levja vrata - nove svetlobne kode

Organizira: Eva Pavlin
Kdaj: 3. avgusta ob 18:45 do
3. avgusta 2020 ob 20:45
Kje:
Prispevek:20 €, študentje 10€
Organizira:Eva Pavlin
Kontakt:eva.pavlin.inquantum@gmail.com

12 ogledov

OPOZORILO: PRIJAVE / ODJAVE za LESCE najkasneje na dan meditacije, do 13.00 ure. Za kasneje vprašajte. Pred vstopom si razkužimo roke in nadenemo masko. Dvorana je dovolj velika za varno razdaljo med udeleženci.

Od 26. julija do 12. avgusta smo deležni VALOV ENERGIJE PREOBLIKOVANJA, ki odpirajo t.i. PORTAL LEVJA VRATA. Je čas naraščajoče kozmične energije, ki teče med fizično in duhovno realnostjo. V svoja telesa in kristalno mrežo Novega planeta Zemlja bomo vgrajevali nove predloge svetlobnih SMARAGDNO ZELENIH, DIAMANTNIH, ROŽNATIH in TURKIZNIH SVETLOBNIH KOD.

Ta globoka božanska meditacija nas bo popeljala skozi varne roke vodilnih SVETLOBNIH BITIJ. Pomagali nam bodo LAJŠATI TELESNE in ČUSTVENE TEGOBE PREHODA na 5. DIMENZIJO, ČISTITI in OBNAVLJATI ENERGIJO ter DVIGNITI VIBRACIJO na višjo stopnjo, da bomo kar se da sposobni dobro vgraditi te kode, ki so v tem času za vsakega posameznika ZELO pomembne.

Toplo vabljeni tako začetniki, kot vajeni meditacij!

PORTAL "LEVJA VRATA" - NOVE SVETLOBNE KODE 

Vodena kvantna meditacija - multidimenzijsko zdravljenje in čudoviti duhovni wellness

 

~ Vabljeni da napišete 3 - 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ODPRAVLJATI travme, blokade, čustvene bolečine ali usmeritve in vodenje, ali pri katerih željah, projektih in ciljih naj vas podpre. ŽE NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem ZDRAVILNEM ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~ 

 

KAJ TA BOŽANSKA MEDITACIJA NUDI?

- Za predpripravo na vgradnjo teh KOD bomo uporabili posebno KOZMIČNO MANTRO za priklic delovanja MODREGA PLAMENA za OSEBNO INICIACIJO s SVETLOBNIMI BITJI.

 -  S pomočjo MODREGA PLAMENA bodo izvedli ČIŠČENJE TELESA NEGATIVNIH ENERGIJ in VIBRACIJ in poskrbeli za novo, posebno ENERGIJSKO NEGO za DVIG VIBRACIJE.

 -  To bo pripomoglo k intenzivnemu UMIRJANJU ŽIVČNEGA SISTEM, RAZBREMENJEVNJU STRESA in vnašanja MIRU in UMIRJENOST v živčni sistem, celotno fizično in energijska telesa.

 -  Svetlobna bitja bodo poskrbela tudi za POSPEŠENO OBNAVLJANJE naše ENERGIJE, kar nas bo VIBRACIJSKO pomaknilo še VIŠJE, v stanje LAHKOSTI in RAZBREMENJENOSTI.

 - Sledila bo pomembna PODELITEV SMARAGDNIH in DIAMANTNIH KOD in VGRADNJA DIAMANTNIH ŽARKOV v telo.

 - Brilijantne SMARAGDNO ZELENE KODE nam bodo poslane iz Galaktičnega središča, da popolnoma integriramo in izkusimo blagoslovljeni dar življenja samega na biološkem svetu, kjer ustvarjamo in soustvarjamo v materialnem svetu.

 - Istočasno bomo deležni še transmisije ROŽNATIH in TURKIZNIH svetlobnih kod za uravnotežanje MOŠKIH in ŽENSKIH energij v sebi.

 - SMARAGDNO ZELENE KODE in ponovna povezava s svojo DUŠO in NARAVO nas bodo povedle na ples ČAROBNOSTI in SENZUALNOSTI in ponovno povezale z našim planetom, fizičnim bitjem in našo zapuščino nas kot SVETLOBNIH BITIJ v človeški obliki.

 - Dovolili si bomo občutiti vstop SMARAGDNO ZELENIH KOD v svoje SVETLOBNO in FIZIČNO TELO, da na globokem celičnem nivoju obudimo spomine življenja v RAJSKEM VRTU LJUBEZNI, HARMONIJE in KREATIVNOSTI, za obujanje RADOSTI, HARMONIJE in SREČE v sebi.

 - DIAMANTNE KODE in DIAMANTNA SVETLOBA pa bodo z nami v podporo za PONOVNO POVEZAVO s svojim GALAKTIČNIM JAZOM ter za obuditev razumevanja svojega GALAKTIČNEGA IZVORA in povezave z zvezdnimi nacijami.

 - V posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU se bo odvijalo še vrhunsko multidimenzijsko zdravljenje SEBE in SVOJIH NAJDRAŽJIH, izvedeno z mogočnimi ZDRAVILCI iz najvišjih vibracijskih nivojev ( glede osebnih želja, dodatnega dvig vibracije, zavedanja, zaupanja, ljubezni do sebe, jačanja notranje moči, vere vase in v vse okrog sebe... ). 

 

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno-regreso terapevtka in voditeljica kanaliziranih Kvantnih meditacij EVA PAVLIN, je primerna tudi za starejšo mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) 

 ~ Trajanje: 2 uri

~ Energijska izmenjava: 20 €, študentje 10 €

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato s seboj OBVEZNO PRINESITE debelejšo PODLOGO, ODEJO in VZGLAVNIK.

~ Zaradi omejenega števila so OBVEZNE PREDHODNE PRIJAVE na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI.

 

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi. Veseli nas, če POVABITE ŠE KOGA, ki si želi spremeniti življenje NA BOLJE. Hvala.

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

 

 ~ LOKACIJA LESCE: ( nasproti Merkurja ). Smo v I. nadstropju, v Dvorani. Parkiranje pred stavbo ali Merkurjem.

 

~ OPOZORILO: Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko duhovno zdravljenje in pripomoček k duhovni in osebni rasti.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Eva Pavlin, mednarodna certificirana Intuitivna Kvantna Karmično-Regresijska svetovalka Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Acad. in Certificirana voditeljica kvantnih meditacij dr. Kenjija Kumarja: razbremeniti se in zaživeti srečno življenje


Nalagam...