15
november

Meditacija - premagovanje jeze in zamer

Kdaj: 15. novembra ob 18:00 do
15. novembra 2019 ob 19:30
Kje:
Prispevek:15 evrov, če pripelješ prijatelja vsak plača 10 evrov za izmenjavo energije.
Organizira:Mojca Gregorčič in center M
Kontakt:041 639 408, mojca.gregorcic@gmail.com, www.center-m.si

155 ogledov

November, čas hladnih dni in  dolgih večerov je najprimernejši čas za notranjo revizijo. Dodatno podporo nam nudijo močne škorpijonske energije, energije sprememb. Da bodo naša osebna, notranja soočanja še močnejša, poskrbi trenutni retrogradni Merkur v znamenju škorpijona, ki je temeljit, osredotočen in pripravljen na čiščenje in izpuščanje vsega kar nam ne služi, tako v  materialnem kot nematerialnem smislu.

Problemi današnjega sveta in nas samih, so nepredelane jeze in zamere, nastale v  preteklosti ali v sedanjosti.  

S to meditacijo lahko končno in dokončno izpustimo in predelamo jezo in zamero, pa naj bo to staro ali pravkar nastalo, zamera do drugih ali do samega sebe. V trenutkih globoke in sproščujoče meditacije, ko imamo močan fokus,  v trenutku, ko se soočimo z izvorom  naše jeze ali zamere, ko se soočamo z vsem, kar je  bistvo naše destrukcije, z vsem kar deluje proti nam. Ta meditacija prinaša globoko sprostitev,  razrešitev in dobro počutje. To je trenutek soočanja in  odpuščanja, ne da bi se počutili izigrane ali prisiljene v dejanje sprave.

ZAKAJ ?Zaslužite si več, kot le životarjenje in nenehno zapletanje v stare vzorce in nepredelane zgodbe.

KAKO ? Če želite, se lahko s pomočjo globoke meditacije osvobodite teh bremen, ko vodeni v notranjem dialogu razrešite nerazrešeno, prvo sami s seboj, nato z drugimi, pa naj bodo živi ali mrtvi.  Ko izraziti svojo bolečino, jezo in zamere, ko dokončno ozavestite izvor težav, ko predelate in izpustite, se osvobodite in pretrgate nevidne niti, ki nas povezujejo med seboj.

KDAJ ? V petek, 15.11.2019 ob 18.00 do 19.30. 

KJE ? V BM studiu v Ljubljani, natančen naslov izveste ob prijavi. 

KOLIKO ? 15 evrov, če pripelješ partnerja, prijatelja ali znanca vsak plača samo 10 evrov. Plačate pred pričetkom dogodka z gotovino.

 OBVEZNE PREDHODNE PRIJAVE

Samo svoboden in osvobojen  človek lahko živi polno in ustvarjalno življenje.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delo z ljudmi in za ljudi mi je v veliko veselje. Pri svojem delu uporabljam astrologijo, hipnozo in Bachove cvetne esence.

  |  www.center-m.si

Nalagam...