Mojca Gregorčič in center M, center za osebno rast in večjo kakovost življenja

Mojca Gregorčič in center M
center za osebno rast in večjo kakovost življenja

2 zahval     481 ogledov

Sem Mojca Gregorčič in delujem v okviru Centra M − centra za osebno rast in večjo kakovost življenja ter skupnosti Večerne urice za dušo, kjer ponujamo različne storitve ter organiziramo delavnice, srečanja in izobraževanja s področij, kot so hipnoza, astrologija in Bachove cvetne esence.

Že znani psihoanalitik in zdravnik dr. C. G. Jung je spoznal, da s pomočjo astrologije hitro in preprosto prepoznavamo svoje prednosti in slabosti na različnih življenjskih področjih v izbranem trenutku. Ker pa poznamo moč volje in njen kratkotrajni učinek, predvsem pa našo lenobo ter ujetost v vzorce in težave pri zapuščanju območja udobja, sem iskala nova orodja, kako bi neustrezna čustvena stanja, težave in odklone uravnotežila, odpravila ali vsaj omilila, najprej pri sebi, pozneje tudi pri mojih strankah. Odkrila sem moč in uporabnost hipnoze, poglobljene meditacije in Bachovih cvetnih esenc.

Hipnoza je naravno stanje globoke, fizične in mentalne sprostitve telesa in uma, ki nam omogoča najiskrenejši in neokrnjen stik s samim seboj in našo podzavestjo. Je najstarejša metoda samozdravljenja. V vsakdanjem življenju jo uporabljamo na različnih področjih življenja, povsod tam, kjer si želimo sprememb, napredka in izboljšanja.

Bachove cvetne esence delujejo prek informacije, zapisane v cvetovih divjih, samoniklih in nestrupenih rastlin, ki se prenašajo po vodi. Uravnovesijo naše čustveno stanje – izvor vseh naših tegob. Tako sem dobila dodatno orodje – čisto preprosto. Še kako resničen je stari rek –»Za vsako težavo rožica raste«, le vedeti je treba, katero izbrati.

V okviru centra M in Večernih uric prirejamo  klubske večere, meditacije, delavnice in druga izobraževanja z navedenih področij v Ljubljani in po Sloveniji, sodelujem pa tudi na dogodku Mavrična sobota. Nekaj zapisov oziroma člankov imam v reviji Karma plus, na portalu ženska.si in v reviji Lady.

To je le kratka informativna predstavitev mojega dela z ljudmi in za ljudi. Več si lahko preberete na moji spletni strani www.mojca-astrologija.si  ali na FB Mojca Gregorčič, kjer večkrat tedensko kaj objavim.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA  

 

Pošlji sporočilo ponudniku | MOJCA GREGORČIČ - center M

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Zemljemerska ulica 12, Ljubljana


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji