3
december

Meditativna zvočna kopel z uravnovešanjem čaker

Organizira: Renata Damiš
Kdaj: 3. decembra ob 18:00 do
3. decembra 2023 ob 19:30
Kje:
Prispevek:20 EUR
Organizira:Renata Damiš
Kontakt:beyond144tarot@gmail.com

188 ogledov

Najverjetneje zadnja meditativna zvočna kopel v letošnjem letu za uravnovešanje čaker. 

Vrnila sem iz Indije. Obogatena z novimi znanji sem ponovno pričela z MEDITATIVNIMI ZVOČNIMI SPROŠČANJI za manjšo skupino udeležencev, na katerih se bomo v družbi zdravilnih zvokov in vibracij holističnih glasbil globinsko sproščali, uravnovešali naše energijske centre ter z zdravilnimi vibracijami zdravili naše celice.

Poudarek bo na vsakem individualno udeleženem posamezniku, da bo zvočna izkušnja še bolj intenzivna.

Kdaj in kje?

Zvočno sproščanje bo potekalo V NEDELJO 3.12.2023 ob 18.00 uri v prostorih KS Malečnik,  Maribor.

Vse informacije prejmete na mail dan pred dogodkom.

Kaj je zvočna kopel?

Z energijskega vidika smo kot bitja skupek vibracij različnih valovnih dolžin, zato je vsak izmed nas kot glasbilo, ki ga je z zdravilnim zvokom možno redno uglaševati.

Ker je naše telo sestavljeno iz več kot 70% vode, zvok tibetanskih posod in ostalih holističnih glasbil potuje skozi naše telo in neuravnotežene, neuglašene frekvence ponovno uglaša na naše lastne, prvotne, harmonične frekvence, ki so za vsakega posameznika tako edinstvene, kot je edinstven naš prstni odtis.

Z meditativno zvočno kopeljo se bomo globinsko sprostili, saj zvok tibetanskih posod dokazano v nas prebuja meditativno alfa možgansko stanje, prečistili naše telo, uravnovesili naš energijski sistem, se osvobajali morebitnih blokad, ki so lahko vzrok različnih bolezenskih stanj ter se ponovno uglasili na naše lastne prvotne frekvence ter stikom s samimi sabo, kar je pa osnova vsakega zdravilnega procesa.

Kaj lahko pričakujete?

V ca. 1 do 2 urni trajajoči zvočni kopeli bomo najprej aktivirali in uravnovesili vse naše energijske centre oz. čakre s kratko ca. 20-minutno meditacijo, nato se bomo prepustili zvokom tibetanskih posod s katerimi bo vsak izmed udeležencev skozi barvito paleto zelo različnih zvokov deležen mini zvočne masaže, zvokom koshi zvončkov, afriškega kostanja, oceanskega bobna, oreščkov, šamanskega bobna in deževnika, s katerimi se bomo sprostili in naše čakre še dodatno prečistili in uravnovesili.


Tako meditacija in dihanje kot tibetanske posode oz. ostala holistična glasbila so eno izmed odličnih orodij, s katerimi lahko vse ob rednem izvajanju dostopate do višjih ravni zavesti, čistite in uravnovešate svoje energijske centre oz. čakre, zvišujete svojo energijsko pretočnost ter svoje telo in svoje notranje organe uglašate na vaše lastne zdrave, harmonične frekvence.


Meditativno zvočno kopel z uravnovešanjem čaker izvajam zgolj v manjši skupini do maksimalno 8 udeležencev, saj se posvetim vsakemu izmed vas, tako da ste res deležni intenzivne zvočne izkušnje in domov odidete res sproščeni, prečiščeni in pretočni, zato je predhodna prijava obvezna.


Prijave sprejemam do zapolnitve mest, potem skupino zaprem.


V kolikor ob morebitni predhodni prijavi že veste, da se kopeli ne boste mogle udeležiti, prosim, da najkasneje en dan prej to sporočite, da mesto v tem primeru odstopimo drugemu udeležencu.

Kaj potrebujete?

Oblečeni pridete v lahkotna oblačila, zgornji deli obvezno brez nakita in zadrg, seboj si prinesete vse podloge, deke in blazine za čim večje udobje. Vse potrebne informacije vam pošljem ob prijavi na mail dan pred dogodkom.


Vaša edina naloga je, da se čim bolj sprostite in uživate.


Vzemite si čas zase in pridite!


OMEJENO ŠTEVILO UDELEŽENCEV, OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA NA:
- beyond144tarot@gmail.com 
- GSM: 040 270 996


Prispevek za uro do dve zvočnega sproščanja: 20 EUR
Upokojenci, brezposelni, študentje: 15 EUR


PRISRČNO VABLJENI!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Intuitivna svetovanja in vpogledi v karte, skupinske meditativne zvočne kopeli in individualne zvočne masaže s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili, kundalini yoga, meditacija, dihalne tehnike


Nalagam...