18
september

Meditativni vikend oddih na morju – Slovenska obala

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 18. septembra ob 16:00 do
20. septembra 2020 ob 16:00
Kje:
Prispevek:222 € za prijave do 14. 9. 2020 in vključuje (redna cena 277 €) nastanitev v hotelu 3*/4*, polpenzion in celotni program. Možno je plačilo na dva ali tri obroke. Dodatni 10% popust za vse tiste, ki ste že obiskujete dogodke in če potujeta dva.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena); več informacij na spletni strani www.tempelj-harmonije.com

130 ogledov

Meditativni vikend oddih ob morju je namenjen prav vsem, tako posameznikom, parom, skupinam in tudi otrokom. Predznanja niso potrebna.

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu, ob osrčju jadranskega morja, meditirali, izvajali terapevtsko jogo ter se predajali zvočni kopeli. Poskrbljeno bo tudi za gurmansko razvajanje naši burbončič. Tako, kot se za Kraljice in Kralje "spodobi". Tri dni v naši družbi, tri dni temeljitega dela na sebi, tri dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem mestu, na čarobni lokaciji. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, bo takrat je pravi ČAS za postavljanje meja, upadanje aktivnosti in pomik v svojo notranjost.

To bo resnično Kraljevsko in tudi cenovno dostopno vsem. Podarite si nekaj lepega. Vikend tretma bo namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti ter čarobni pripravi na Jese . Na voljo je termin v mesecu septembru in sicer od petka, 18. 9. – nedelje, 20. 9. 2020. 

Na oddihu se bomo seznanili s terapevtskimi orodji in aktivirali svojo intuicijo skozi meditacijo in druge terapevtske tehnike. Seznanili se bomo z različnimi orodji za prebujanje naših intuitivnih darov in zaznav.

V položajih terapevtske joge ob zvokih šamanskega bobna se nam resnično odprejo in pokažejo vsi naši aspekti, tako tisti zaželeni kot tisti, kateri niso ravno dobrodošli in nas na poti ljubezni in sreče le ovirajo. Prav je, da dovolimo vsem tem oviram in izzivom, da zapustijo naše življenje.

Oddih na morju bo potekal v sodelovanju s Šolo zavestnega življenja. Vsebinski del bo vodil Jani in Irena.

Največkrat se ujamemo v kolektivno zavest skozi katero poizkušamo slediti nekim tujim željam in hotenjem, zato je tako zelo pomembno, da se osredotočamo nase in na naše lastne predstave o tem kdo in kaj smo. Zato je naša intuicija orodje s katerim se povežemo pravzaprav s seboj. Naše tihe želje iz »ozadja« so pravzaprav božanski šepet naše duše, ki nam na vsakem koraku, tudi skozi zunanje znake kaže pravo pot.

Prihaja jesen, ki se povezujejo s kovinsko energetsko fazo (kovina je hladna in težka). Jesen je čas sušenja in propada, listje odpada in vse življenje se počasi umirja. To je čas, ko je potrebno odvreči neuporabno in ohraniti le tisto potrebno za prihajajočo zimo. Ker je človek del narave, je smiselno to aktivnost posnemati. Običajna jesenska opravila, ki jih opravljamo (priprava ozimnice) moramo tudi “opraviti” z našim telesom. Tak proces se odvija tudi znotraj nas in nanj se moramo ustrezno pripraviti tudi mi (uskladiti svoje fizično, čustveno in mentalno telo). Odlično se bomo počutili, če bomo svojo energijo začeli shranjevati in se izogibati nepotrebnemu trošenju.

Zato se bomo na oddihu predvsem posvečali razvoju naših intuitivnih zaznav, skozi duhovne prakse bomo zasejali seme, katero bomo potem tudi doma skrbno negovali, da se razcveti v čudovit cvet, naša duhovna pot pa se bo z vsakim dnem dvigala na višji nivo.

Investicija vase (za tri dni) 222 € za prijave do 14. 9. 2020 in vključuje (redna cena za kasnejše prijave 277 €):

  • namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*/4* (možno doplačilo za enoposteljno sobo);
  • prehrana (polpenzion);
    celoten program (terapevtska joga, zvočne kopeli, meditacije), skratka vse, kar bomo tisti ta trenutek najbolj potrebovali.

Možno je plačilo na dva ali tri obroke po dogovoru.
Dodaten popust za vse tiste, ki že obiskujete naše dogodke ali storitve ter v primeru, da s sabo povabite še koga obema priznamo 10 % popust.

MOŽNO JE TUDI KORIŠČENJE VAVČARJEV - BONOV ZA NOČITEV Z ZAJTRKOM. V tem primeru je potrebno doplačati večerjo in celotni program.

Prijave in več informacij info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Vabim vas, da se nam pridružite na čudoviti lokaciji v osrčju jadranskega morja na prav posebni oddih. To bo vikend, kjer bomo prebujali svojo intuicijo, spoznavali terapevtska orodja ter se seznanili s praktično uporabo le-teh.

Več si lahko preberete na spletni strani www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...