19
junij

Metamorfoza vitalnosti v 21 dneh z dr. Tino Prodnik in gosti

Kdaj: 19. junija ob 8:00 do
19. junija 2024 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:177 € - 10% popust s kodo VIBRANTNI369 (redna cena 503€)
Organizira:Inštitut Vibrant longevity
Kontakt:+386 31 588 792 ali info@vibrantlongevity.com

216 ogledov

Znanstveno podprt program, ki vam pomaga pri hujšanju, obnovi telesa in energije, da lahko zaživite bolj vitalno življenje.

Ni prepozno, da pred poletjem naredite nekaj zase!

Zdaj je pravi čas, da svoje telo in energijo dodatno podprete ter vstopite v poletje bolj vitalni.
S preverjenimi, znanstvenimi, učinkovitimi praktičnimi pristopi, podprtimi z integrativno in funkcionalno medicino.

 • Podpora mitohondrijem
  Akivacija mitofagije, zmanjšanje poškodb in optimizacija delovanja mitohondrijev.
 • Razstrupljanje
  Podpora metabolnemu razstrupljanju, razbremenitev jeter in celotnega organizma.
 • Celična regeneracija
  Aktivacija avtofagije, matičnih celic in s tem celostna pomladitev ter regeneracija.

Vrnite svoje telo v homeostazo in pripeljite v življenje več:

 • Energije in dobrega počutja,
 • vitkosti,
 • metabolne učinkovitosti,
 • hormonskega ravnovesja,
 • sijoče kože,
 • jasnih misli, fokusa in storilnosti,
 • vitalne dolgoživosti,
 • regenerativnega spanca.

Ni potrebno, da je hujšanje in transformacija naporna in dolgočasna – z nami je lahko enostavno, lahkotno in zabavno.

21 dnevni program 3v1: METAMORFOZA VITALNOSTI

1. PROGRAM: Revitalizacija metabolizma energije in zdravje mitohondrijev

Po 35. letu se metabolizem upočasni, poveča se vnetje in hormonsko neravnovesje ter zmanjša energija, kar vpliva na naše splošno zdravje in vitalnost. Vse to lahko spremenimo in izboljšamo. 

Naš e-program ponuja prilagojene strategije za izboljšanje učinkovitosti vašega metabolizma in mitohondrijev, kar prinaša več energije, manj vnetij, izgubo odvečne maščobe …

2. PROGRAM: Metamorfoza celičnega zdravja

Inovativni petdnevni program je ustvarila dr. Tina Prodnik in temelji na 20-letnih prelomnih raziskavah priznanih univerz in raziskovalnih inštitutov.

Ta program vam omogoča uživanje polnih obrokov, medtem ko dosegate vse prednosti vodnega postenja, vključno z izgubo telesne teže, izboljšano energijo, uravnoteženim krvnim sladkorjem, ravnovesjem hormonov …

3. METAMORFOZA VITALNOSTI V 21 DNEH:

Letos ob lansiranju v živo od 29.05. do 19.06.2024
Vemo, da je za učinkovito doseganje ciljev strokovna podpora izredno pomembna. Hkrati se je pokazalo, da je skupinska energija tista, ki resnično pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev in boljših rezultatov.

Program bo hibridnega formata v novi spletni učilnici, ki vam omogoča, da mu sledite kadarkoli (brez stresa), kadarkoli sledite v udobju svojega doma. Drugi interaktiven del programa bo potekal v zaprti FB skupini. 

Vodja programa dr. Tina Prodnik, DNM, MS 

Dr. Tina Prodnik, priznana strokovnjakinja na področju integrativne in funkcionalne medicine z več kot 20 leti izkušenj, deluje med Švico, ZDA in Slovenijo.

V 20 letih dela je vložila ogromno truda in sredstev v izobraževanje in je prisostvovala na različnih svetovnih kongresih iz področja preprečevanja bolezni in staranja.

Vsa ta znanja in praktično delo s posamezniki ter skupinam so ji pomagali pri ugotovitvah, kaj resnično deluje na področju zdravja in dolgoživosti.

Podlaga resnih raziskav in znanosti ...

Osnovni del programa temelji na delu vodilnih univerz po svetu, ki se že več kot 30 let aktivno ukvarjajo s staranjem in so v sodelovanju z bolnišnicami klinično potrdili rezultate. V same raziskave je bilo vloženih več deset milijonov evrov.

Sedaj smo to osnovo nadgradili z najnovejšimi raziskavami, praktičnimi izkušnjami in učinkovitimi metodami na področju zdravja mitohondrijev, razstrupljanja in celične regeneracije. Tako je nastal naš 21-dnevni program.
Zakaj garantiramo rezultate ...
 
Znanstvena podlaga: Temelji na znanstvenih in kliničnih raziskavah.

Holističen pristop: Razvit na podlagi interdisciplinarnih študij in praks dr. Tine Prodnik.

Dokazano učinkovit: Nekatere metode v programu so bile testirane in potrjene s krvnimi testi.

Prilagojen sodobnim potrebam: Enostaven za vključitev v vaše življenje.

100 % garancija na zadovoljstvo

Če s programom ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar.
Zato nič ne tvegate in ne zapravljate časa in denarja za nekaj, kar vam ne bo prineslo rezultatov.
Za programom trdno stojimo in ponujamo 100 % garancijo na vašo investicijo. 

Cena:

159,30 €* (Redna cena 503€)

*Ob obletnici delovanja inštitut Vibrant Longevity podarja bralcem 10 % popust ob prijavi na program Metamorfoza vitalnosti. Koda popusta: VIBRANTNI369. 

Program se je začel 29. maja ob 19h, lahko pa se mu pridružite kadarkoli tekom programa do 19. junija 2024!

Prejeli boste:

 • PROGRAM: Revitalizacija Metabolizma - za vedno vaš za (CENA 190 €)
  Učinkovit e-program ponuja znanje in strategije za izboljšanje učinkovitosti vašega metabolizma in mitohondrijev, kar prinaša številne koristi, vključno s preprečevanjem bolezni, upravljanjem telesne teže, povečano energijo, izboljšanimi kognitivnimi funkcijami in zmanjševanjem vnetja ter večje hormonsko ravnovesje.
 • PROGRAM: Metamorfoza celičnega zdravja - za vedno vaš (CENA 140 €)
  Izjemno učinkovit in preizkušen program z aktivacijo avtofagije in matičnih celic. Optimizira telesno težo, podaljšuje življenjsko dobo, preprečuje starostno povezane bolezni, spodbuja obnovo celic, zmanjšuje vnetje ter izboljšuje energijsko raven, mentalno jasnost, krvni sladkor in hormone.
 • PAKET E - GRADIV: Metamorfoza vitalnosti (CENA 177 €)
  Ponuja bogat nabor preverjenih in učinkovitih vsebin, vključno s strokovnimi e-knjigami s celostnimi zapiski in vodniki, vizualnimi karticami z uporabnimi povzetki, delovnimi zvezki za utrjevanje in beleženje uvidov, testi in vprašalniki za redno spremljanje in refleksijo napredka ter recepti in praktični nasveti za podporo vašemu zdravju.

Plus bonusi ob lansiranju:

 • VODENJE V ŽIVO Z DR. TINO PRODNIK: Podpora, motivacija, odgovori na vprašanja (VREDNOST NEPRECENLJIVA)
 • V živo podprto vodenje v zaprti skupini vključuje: dnevno motivacijo, odgovore na vprašanja in vsaj 8 interaktivnih srečanj preko videa z dr. Tino Prodnik od 29.05. do 19.06.2024.
  VODENE VADBE IN ENERGIJSKE VAJE Z GOSTI (VREDNOST NEPRECENLJIVA)
  Holističen pristop za maksimalne rezultate in hitrejše doseganje vašega potenciala.
 • SKUPINSKA PODPORA (VREDNOST NEPRECENLJIVA)
  Moč skupinske energije in dodatna motivacija v zaprti FB skupini.
  ZA VEDNO DOSTOPNO IZOBRAŽEVANJE (VREDNOST NEPRECENLJIVA)
  Neomejen dostop do vsebin tečaja, tako da lahko kadarkoli dostopate do gradiva.
   
  REDNA CENA 3V1 PROGRAMA 507 € + BONUSI
  Želimo, da čim več Slovencev izboljša zdravje in vitalnost zato smo za vas pripravili
  posebno predpoletno akcijo.

Trije programi, katerih skupna vrednost znaša 507 € + bonusi, so zdaj v akciji ob lansiranju na voljo
za samo 177 € ! 

Kaj so povedali udeleženci programa?

Včasih si določene osebe zmanifestiram. No tako sem si zmanifestirala Tino Prodnik v katerem programu smo potovali 21 dni in skrbeli za nove, bolj zdrave prehranske navade. Moji rezultati po 21-ih dneh: možgani bolj aktivni, ni več tiste megle ob 17 h, 

napihnjenost okrog trebuha je odšla, ko ne jem glutena,
sredi drugega tedna pa naval energije, moč v telesu, bistre misli v tem času sem splezala v dvorani in v skali 25 m 5c, do zdaj še nikoli, pa res se ne primerjam več, ampak me je tako pozitivno presenetilo, da so me punce na plezanju vprašale: Kaj ješ? Jaz pa vprašanje je…kaj ne jem več,
pojedla pol manj hrane kot običajno, se le 2x razstrupila, 1x s kavnim klistirjem, ki mi ne paše več in 1x s probiotiki, aja, pa shujšala sem 1 kg, kar mi ni bilo pomembno, bolj sem delala na vitalnosti telesa;
Tako da priporočam 21 – dnevni program Vibrant Longevity, predvsem pa priporočam Tino Prodnik in njena znanja, ima močno poslanstvo, dati Sloveniji in Slovenkam kvalitetne prehranske vsebine, … 
 
Brigita Langerholc

 

V mesecu maju sem se pridružila programu dr. Tine Prodnik. 

Ta izziv z njo je bil vsa leta izziv, ki mi je prinesel prave rezultate!

Ne le izguba maščobe okoli pasu, ampak opazno izločanje toksin, ki je bila na začetku izražena v obliki bolečine v ledvicah, vranici, izločanje toksin iz telesa je bilo predvsem na začetku zelo intenzivno. Prehrana brez glutena, selektivno izločanje hrane, ki me ni podpirala in vključevanje hrane, ki je podpirala moj organizem, je prineslo že prvo leto izjemne rezultate, več energije in vitalnosti, volje do življenja in analize krvi so po izzivu pokazale tudi veliko izboljšanje na vseh področjih.

Letos pa, ko je bil izziv podprt s Tininimi dodatki, pa sem poleg izgube maščobe okoli pasu in boljši kondiciji, vitalnosti opazila tudi, da je koža mnogo manj suha in raskava, še posebno na nogah. Sem že v letih, ko je vata moja predominantna doša in se telo izsušuje, kar je bilo zelo opazno, saj telesa nisem mogla navlažiti z nobeno kremo. Po njenem izzivu – diete sem se strogo držala 2 meseca in delala 5-dnevni izziv – pa je prišlo tudi do vidne hidracije kože na nogah in rokah.

Prebava je bila ves čas odlična in telo se je navadilo na zdravo hrano brez sladkorja in kave. Povečala se je vitalnost in zavedanje, da se zmorem odreči vsemu, kar me ne podpira, pa posebna moč, ki me krepi skozi vsakodnevne izzive, s katerimi se vsi srečujemo skozi čas. Moja intenziteta dela pa podobna tisti pri tridesetih letih. Program toplo priporočam vsem, ki si želite okrepiti zdravje ali si ga povrniti. Dragica Čarna
ORGANIZATOR

Inštitut Vibrant logevity je inštitut za optimiziranje človeških potencialov z izobraževanjem, povezovanjem in raziskovanjem.


Nalagam...