4
julij

Naj bo letošnje poletje drugačno, priljubljena poletna delavnica

Kdaj: 4. julij ob 18:00 do
25. julij 2018 ob 20:15
Kje:
Prispevek:33 eur za posamezno delavnico, če plačate celoten sklop je 10% ceneje. V ceni je vštet astrološki priročnik.
Organizira:Mojca Gregorčič in center M
Kontakt:041 639 408, mojca.gregorcic@gmail.com

146 ogledov

NAJ BO LETOŠNJE POLETJE DRUGAČNO, odpravite se na najbolj oddaljeno popotovanje, na potovanje v globine lastne duše. Priljubljena poletna delavnica, ki je že tretja po vrsti.

Kako ? S pomočjo astrološke karte. Za vas sem pripravila sklop štirih astroloških delavnic, kjer se boste spoznavali s svojimi rojstnimi kartami, s svojimi potenciali, pa tudi osebnimi slabostmi. Pa saj veste, prepoznavanje in ozaveščanje je prvi korak na poti sprememb in uspeha.

Lahko ste popolni začetniki ali pa že imate nekaj znanja. V pomoč pri odstiranju tančič lastne karte vam bo moj astrološki priročnik z naslovom – Z razumevanjem astrologije, do polnega uresničevanja lastnih potencialov.

Kdaj ? Srečevali se bomo ob sredah zvečer, začnemo 4. julija. Vsakič začenjamo ob 18.00 uri in končamo ob 20.15.uri.

Kje ? V Ljubljani, v centru M

Koliko ? 33 evrov za posamično delavnico, ob plačilu celotnega sklopa imate 10 % popust.

Kaj vse je v ceni ? Odlična predavanja, teorija in praktično delo na vaših kartah, astrološka gradiva in priročnik, vsi izrisi astroloških kart, klimatizirani prostori, osvežilne pijače.

Prijave in vsa dodatna pojasnila na 041 639 408 ali na mojca.gregorcic@gmail.com

Zagotavljam vam, da bo letošnje poletje drugačno in zanimivo, predvsem pa koristno, ko se boste potapljali v globine lastne duše. Vabljeni, da skupaj ustvarimo nepozabno poletje. Mojca in center M

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delo z ljudmi in za ljudi mi je v veliko veselje. Pri svojem delu uporabljam astrologijo, hipnozo in Bachove cvetne esence.


Nalagam...