6
november

Napredni Theta MED® Seminar - Enotno polje zavesti

Organizira: Dejan Jarič
Kdaj: 6. novembra ob 9:00 do
7. novembra 2021 ob 19:00
Kje:
Prispevek:369€
Organizira:Dejan Jarič
Kontakt:070/ 638 442 ali info@drdejanjaric.com 

322 ogledov

V soboto in nedeljo  6. in 7. novembra 2021 se bo v Ljubljani odvijal NAPREDNI THETA MED®  SEMINAR​​​​​​​ ENOTNO POLJE ZAVESTI!

Povežite se z Enotnim poljem in prejemajte informacije direktno iz vesolja!

Pozdravljeni dragi prijatelji/ce in praktikanti/ke osebnega in duhovnega razvoja!

Na seminarju bomo poglabljali znanje in se naučili veliko novega. Nove tehnike, novi pristopi učinkovite uporabe Enotnega polja za vaš poglobljen, realen in trajen napredek v vsakdanjem življenju.

Theta MED® je sistem medicinsko-psihološkega svetovanja, ki omogoča, seveda v skladu z odprtostjo človeka in pripravljenostjo na soočanje s pravimi vzroki za težave, izjemen napredek na vseh področjih vašega življenja.

Če se res iskreno, iz Srca odločite za spremembo v vašem življenju lahko, v kolikor redno obiskujete seanse psihoterapije in seminarje izjemno hitro osebnostno in duhovno napredujete v vašem vsakodnevnem življenju.

Napredek s takim sistemom je v primerjavi s klasičnimi pristopi izjemno hiter, temeljit in povsem varen.

Vzrok za 95% vseh naših težav, bolezni in nezadovoljstva v življenju je negativna percepcija

Kot je dokazal napredni ameriški celični biolog, akademik in profesor Dr. Bruce H. Lipton, je vzrok za 95% vseh naših težav, bolezni in nezadovoljstvo v življenju negativna percepcija oz. omejujoča podzavestna prepričanja in čustvena stanja.

Prav preseganju mentalno-čustvenih omejitev, ki vas ovirajo iz nezavednega je namenjen celoten sistem Theta MED ® . Napredni seminar vam lahko res ogromno doprinese k napredku na vseh področjih vašega življenja (finance, družinski, prijateljski in partnerski odnosi, partnerstvo, posel,…).

Nadaljevalni Theta MED® seminar je malo zahtevnejši, a se ga lahko udeleži vsakdo, ki je uspešno opravil Osnovni Theta seminar pri meni ali pri kateremkoli drugem učitelju.

Na seminarju se bomo naučili in spoznali:

 •   Stik z Izvorom/Absolutom/Enotnim poljem v srcu
 •   Ravni obstoja (podrobnejša razdelitev)
 •   Epigenetika – podrobnejša razlaga in ogled filma »Ghost in your genes«
 •   Napredno delo na mentalnih prepričanjih in čustvih
 •   Drame, vloga žrtve, ozaveščanje in čiščenje problemov v vsakdanjem življenju
 •   Delo v parih (diadah)
 •   Zakon Akcije-Reakcije in štirje tipi karme, osvobajanje od karme
 •   Mental in astral (mentalno in čustveno telo)
 •   Komunikacija z astralnimi in mentalnimi bitji
 •   Stik z višjim Jazom
 •   Kanaliziranje in stik z osvobojenimi posamezniki (Mojstri)
 •   Zdravljenje strte duše
 •   Manipulacija časa
 •   Napredno kreiranje čustev, znanj, razumevanj in veščin po želji in izbiri (preko 1200)
 •   Napredno kreiranje znanja, razumevanja in veščin direktno v zavest (višji Jaz)
 •   Prejšnji obstoji (življenjsko delo Dr. Iana Stevensona-znanstveni dokaz za reinkarnacijo) in ozaveščanje in čiščenje prejšnjih obstojev
 •  čiščenje prenatalnega časa, trenutka rojstva in zgodnje mladosti
 •   Odstranjevanje vpliva drugih bitij in okolja
 •   Čiščenje nepremičnin, avtomobilov, hrane, pijače, zdravil itd.
 •   Odstranjevanje posledic kome, nesreče, travm vojne, izgube zavesti zaradi alkohola, drog in posledic medicinskih operacij
 •   Intuitivno branje mentalno-čustvenega stanja osebe (napredno in hitro branje v diadah)
 •   Postopno prevzemanje odgovornosti za svoje življenje
 •   Kako obvladati stres v vsakodnevnem življenju.
 •  Faze duhovnega razvoja človeka po Kenu Wilberju.

https://ntm.dejanjaric.com/ 

Čaka nas torej veliko zanimivega dela na sebi in odkrivanja skritih potencialov

Veliko bomo delali praktično v parih na realnih problemih iz življenja. Veliko bom govoril o svojih izkušnjah na poti spoznavanja Sebe in kakšne so lahko pasti dela na sebi (npr. beg v New age duhovnost, sex, droge, alkohol, neprizemljenost).

Vsa podpora vam bo seveda na voljo, tudi po seminarju

Po mojih izkušnjah je tako znanje, ki ga pridobite na seminarju  neprecenljivo in vredno udeležbe za vaš trajen razvoj in napredek.

Na seminarju boste lahko doživeli pozitivno spremembo percepcije o sebi in drugih, povečala se bo lahkota vsakdanjega bivanja in življenje bo dobilo nek drugačen in poseben smisel. S pridobljenim znanjem lahko ob vaji in učenju uspešno in kvalitetno pomagate tudi drugim pri raznoraznih boleznih, nesreči, nezadovoljstvu v življenju.
Na seminarju dobite tudi gradivo oz. skripto v slovenščini in Certifikat o udeležbi in uspešnem zaključku.

Podrobnosti in logistične informacije o seminarju:

LOKACIJA SEMINARJA:

Datum in ura seminarja: 6. in 7.11.2021 v Poslovna hiša Slovenčeva, Slovenčeva ulica 22, 1000 Ljubljana. Oba dneva od 9h do 19h.

Seminar je nerezidenčni. Imeli bomo kosilo v restavraciji v bližini. Cena kosila ni všteta v seminar. V ceno so všteti topli napitki (kava, čaj) in voda ter prigrizki ob pavzi. 

INVESTICIJA V VAŠE ZNANJE IN NAPREDEK:

 • 369,00 Eur za vse, ki ste na naprednem seminarju prvič,
 • 50% popust na ceno velja za vse, ki pridejo na seminar ponovno,
 • če na seminar pripeljete še vsaj 2 prijatelja (ki nista dobila mojega osebnega povabila) se vam prizna 30% popust na ceno seminarja.
 • 10% popust velja za študente, upokojence in starše samohranilce.

Možno je tudi plačilo na dva obroka brez obresti. Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. 070/ 638 442 ali pišete na email naslov : info@drdejanjaric.com 

Prijava na NAPREDNI THETA MED®  SEMINAR! >>

S klikom na gumb boste preusmerjeni na novo stran, kjer boste dobili več informacij o rezervaciji vašega mesta na dogodku.

Na voljo sem vse dni v tednu. Pokličete me lahko za kakršnakoli vprašanja v zvezi s seminarjem, lahko se prijavite na individualno seanso ali vprašate karkoli vas zanima. Glede seans psihoterapije sem trenutno zaseden približno mesec dni vnaprej. Občasno se sprosti kakšen prosti termin, predvsem za vikend, pokličite in preverite. Na seminar se prijavite najkasneje do četrtka, 4.11.2021!

Pohitite s prijavo, ker je število mest omejeno!

 Če želite lahko pošljete link te spletne strani vsem ljudem za katere mislite, da bi jim to znanje koristilo in so odprti za tako delo na sebi. Pogoj je, da so uspešno opravili Osnovni Theta seminar.

https://ntm.dejanjaric.com/ 

Seminar vodim Dejan Jarič, dr.med.

V gimnaziji me je mučila huda depresija, glavoboli in kronični gastritis. Opravil sem številne zdravniške preiskave, da bi našel vzroke svojih zdravstvenih tegob, vendar se je izkazalo, da je z mano vse v najlepšem redu...
 
Potem sem se odločil, da odgovornost za svoje zdravje 'vzamem v svoje roke'. Redno sem začel vaditi Transcendentalno meditacijo in ta mi je zelo pomagala. Pozneje sem obiskoval individualne profesionalne seanse kognitivne, humanistične in transpersonalne psihoterapije in hitro zdravstveno in osebnostno ter duhovno napredoval.

Vedel sem, da se vzroki za moje zdravstveno stanje skrivajo v meni, začel sem iskati po sebi in precej hitro presegel prvo stopnjo osebnostnega razvoja (po Kenu Wilberju, avtorju preglednic človekovega duhovnega razvoja), t. i. mentalni ego (ko sem vse delal le za druge, nisem pa imel stika s seboj). Prešel sem na raven t. i. avtentičnega Jaza in začel na prvo mesto postavljati sebe, prevzemati popolno odgovornost za svoje življenje, misli, občutke, dejanja ter predvsem nehal igrati žrtev in obtoževati druge za svoje težave. Prehod ni bil tako preprost ... Brez učinkovite psihoterapije ni šlo. Potrebno je bilo očistiti travme, se spoprijeti s svojimi kompromisi, zanikanji, neuspehi in si priznati boleče stvari ...

Medicino sem študiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Opravil sem pripravništvo, nekaj časa delal na Onkološkem inštitutu, bil prehodno zaposlen na obali in v Bolnišnici Sežana, nato pa dobil specializacijo iz Nefrologije v UKC Ljubljana, kjer sem sedaj tudi redno zaposlen.

Ker me je vedno zanimalo odpravljanje resničnih vzrokov težav sem sam razvil metodo medicinsko-psihološkega svetovanja Theta MED Therapy® (TMT®). Pri tem sem si pomagal z najnovejšimi odkritji epigenetike, kvantne fizike, zahodne medicine, nevrobiologije, nevropsihoimunologije, informacijske tehnologije ter kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije.

V 10 letih sem tudi zaradi obiskovanja teh terapij zelo osebnostno in duhovno napredoval. Pri svojem delu torej vedno izhajam iz lastnih izkušenj, saj se zavedam, da drugim lahko dam le toliko, kolikor sem naredil jaz. Spremenil sem številna negativna prepričanja o sebi in svetu, ki sem jih dolgo nosil v nezavednem. Več let sem predaval slušateljem/icam tudi na Inštitutu transpersonalne psihologije na Akademiji TCT®, ki sem jo tudi sam 3 leta obiskoval in uspešno zaključil. Predvsem je pomembno, da sem po terapijah prenehal igrati vlogo žrtve in prepoznal, da se odgovori za vse moje težave vedno skrivajo v meni.

In verjemite, to je zelo izpolnjujoče in osvobajajoče spoznanje!

Prevzemite tudi vi popolno odgovornost za svoje življenje v svoje roke in se odločite za napredek v vašem vsakodnevnem življenju. Vse je mogoče, v sebi imamo neomejene potenciale za popolnoma srečno, radostno in izpolnjeno življenje, polno obilja na vseh nivojih. 

"V kolikor ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja omejujoča podzavestna prepričanja o sebi in svetu, lahko spremenite svoje življenje na bolje. To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!"

Srčno vabljeni, da se mi pridružite na poti življenja iz Srca! 

Dejan Jarič, dr.med., transpersonalni psihoterapevt, predavatelj in napredni trener za osebni in duhovni razvoj

Novi odnosi na Novi Zemlji: poglabljanje zavedanja in pristnost

Tukaj si lahko ogledate novo oddajo Klepet ob kavi z Dejanom Jaričem: Novi odnosi na Novi Zemlji: poglabljanje zavedanja in pristnost:

Oddaje Prebujeno Srce Slovenije

Sedaj je za nami že kar nekaj novih oddaj Prebujeno Srce Slovenije. Zadnje oddaje si lahko ogledate na spodnjih povezavah ali obiščite moj YouTube kanal (naročite se na kanal ter vklopite obvestila s klikom na zvonček in obveščeni boste takoj, ko bo novi video objavljen) ali arhiv na moji spletni strani, kjer bodo objavljene tudi vse bodoče oddaje. V čast nam je, da so določene oddaje že presegle 10.000 ogledov. 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Dejan se je rodil leta 1983 v Ljubljani. Po maturi na gimnaziji Bežigrad je študij nadaljeval na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Diplomiral je februarja 2011. Že v času...


Nalagam...