Dejan Jarič
dr.med., holistični zdravnik

4 zahval     5771 ogledov

Dejan se je rodil leta 1983 v Ljubljani. Po maturi na gimnaziji Bežigrad je študij nadaljeval na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Diplomiral je februarja 2011. Že v času študija so ga začele zanimati moderne in napredne znanosti.

Njegova osebna zgodba:

V gimnaziji me je mučila huda depresija, glavoboli in kronični gastritis. Opravil sem številne zdravniške preiskave, da bi našel vzroke svojih zdravstvenih tegob, vendar se je izkazalo, da je z mano vse v najlepšem redu...

Potem sem se odločil, da odgovornost za svoje zdravje 'vzamem v svoje roke'. Redno sem začel vaditi transcendentalno meditacijo in ta mi je zelo pomagala. Pozneje sem obiskoval individualne profesionalne seanse kognitivne, humanistične in transpersonalne psihoterapije in hitro zdravstveno in osebnostno ter duhovno napredoval.

Vedel sem, da se vzroki za moje zdravstveno stanje skrivajo v meni, začel sem iskati po sebi in precej hitro presegel prvo stopnjo osebnostnega razvoja (po Kenu Wilberju, avtorju preglednic človekovega duhovnega razvoja), t. i. mentalni ego (ko sem vse delal le za druge, nisem pa imel stika s seboj). Prešel sem na raven t. i. avtentičnega Jaza in začel na prvo mesto postavljati sebe, prevzemati popolno odgovornost za svoje življenje, misli, občutke, dejanja ter predvsem nehal igrati žrtev in obtoževati druge za svoje težave. Prehod ni bil tako preprost ... Brez učinkovite psihoterapije ni šlo. Potrebno je bilo očistiti travme, se spoprijeti s svojimi kompromisi, zanikanji, neuspehi in si priznati boleče stvari ...

Potem sem se vpisal na Medicinsko fakulteto v Ljubljani in po končanem študiju opravljal polletno pripravništvo v kliničnem centru v Ljubljani, pol leta pa delal kot sobni zdravnik na Onkološkem inštitutu v Ljubljani. Nato sem delal nekaj časa na obali, novembra 2017 pa sem začel opravljati specializacijo iz nefrologije (veja interne medicine) v Univerzitetnem Kliničnem centru v Ljubljani, kjer trenutno tudi delam. Ker me je vedno zanimalo odpravljanje resničnih vzrokov težav sem sam razvil metodo medicinsko-psihološkega svetovanja Theta MED Therapy® (TMT®) , pri tem sem si pomagal z najnovejšimi odkritji epigenetike, kvantne fizike, zahodne medicine, nevrobiologije, nevropsihoimunologije, informacijske tehnologije ter kognitivne, humanistične in transpersonalne psihologije.

V 10 letih sem tudi zaradi obiskovanja teh terapij zelo osebnostno in duhovno napredoval. Pri svojem delu torej vedno izhajam iz lastnih izkušenj, saj se zavedam, da drugim lahko dam le toliko, kolikor sem naredil jaz. Spremenil sem številna negativna prepričanja o sebi in svetu, ki sem jih dolgo nosil v nezavednem. Več let sem predaval slušateljem/icam tudi na Inštitutu transpersonalne psihologije na Akademiji TCT®, ki sem jo tudi sam 3 leta obiskoval in uspešno zaključil. Predvsem je pomembno, da sem po terapijah prenehal igrati vlogo žrtve in prepoznal, da se odgovori za vse moje težave vedno skrivajo v meni.

In verjemite, to je zelo izpolnjujoče in osvobajajoče spoznanje!

Prevzemite tudi vi popolno odgovornost za svoje življenje v svoje roke in se odločite za napredek v vašem vsakodnevnem življenju. Vse je mogoče, v sebi imamo vse potenciale za popolnoma srečno, radostno in izpolnjeno življenje, polno obilja na vseh nivojih. Resnično nam ni potrebno trpeti in se mučiti v življenju. 

"V kolikor ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja omejujoča podzavestna prepričanja o sebi in svetu, lahko spremenite svoje življenje na bolje. To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!" -Dejan Jarič

Vljudno vabljeni, da se mi pridružite na poti življenja iz Srca!

Dejan Jarič, dr.med., transpersonalni psihoterapevt, predavatelj in napredni trener za osebni in duhovni napredek

Novi odnosi na Novi Zemlji: poglabljanje zavedanja in pristnost

Tukaj si lahko ogledate novo oddajo Klepet ob kavi z Dejanom Jaričem: Novi odnosi na Novi Zemlji: poglabljanje zavedanja in pristnost:

Oddaje Prebujeno Srce Slovenije

 

Sedaj je za nami že kar nekaj novih oddaj Prebujeno Srce Slovenije. Zadnje oddaje si lahko ogledate na spodnjih povezavah ali obiščite moj YouTube kanal (naročite se na kanal ter vklopite obvestila s klikom na zvonček in obveščeni boste takoj, ko bo novi video objavljen) ali arhiv na moji spletni strani, kjer bodo objavljene tudi vse bodoče oddaje. V čast nam je, da so določene oddaje že presegle 10.000 ogledov. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  ANANDA DEJAN JARIČ S.P.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...