22
november

NIA vikend v Termah Tuhelj

Organizira: Dance Of Truth
Kdaj: 22. novembra ob 15:00 do
24. novembra 2019 ob 13:00
Kje:
Prispevek:Polna cena NIA vikend paketa je 240,00€/osebo. Posebna ugodnost za NIA plesalce/plesalke, ki redno obiskujejo NIA classe 190,00€/na osebo. (za kodo za popust povprašaj svojo NIA učiteljico)
Organizira:Dance Of Truth
Kontakt:timjan.mateja@gmail.com ali 041 468 951

148 ogledov

Društvo NIA vas vabi na VIKEND plesa, kreativnosti in razvajanja, ki se bo odvijal v čudovitem okolju Term Tuhelj, v času od 22. – 24. novembra 2019.

Program NIA vikenda:
- 2 x 2-urne NIA plesne delavnice z Matejo Štefančič
- 1 x 1-urni NIA class z Majdo Piciga
- delavnica osnove Bachate z Mojco Žlak
- delavnica skupinskega plesa z Rosano Arko Veber (Plesni Coctail)
- izkustveno predavanje eterični olj z Evo Jelnikar Mrak
- predavanje Namibija - Sončni žarek skozi quiver z Nives Kačič
- delavnica coachinga s Tanjo Bogataj
- delavnica čuječnosti z Marizo Bulič
- delavnica Center moči z Mileno de Viktory

Ker bo naš vikend v predprazničnem času, bomo imeli tudi prodajni bazar izdelkov naših pridnih NIA plesalk, na kateremu boste lahko kupili kakšno darilce zase ali svoje najdražje.

(organizator Društvo Nia si pridružuje pravico do spremembe programa)

Prijava: https://nia-slovenija.si/nia-vikend-terme/


NIA VIKEND PAKET:
Nameščeni bomo v Hotel Well Classic 4★, kjer bo tudi dvorana za izvajanje našega programa.
Polna cena NIA vikend paketa je 240,00€/osebo

Posebna ugodnost za NIA plesalce/plesalke, ki redno obiskujejo NIA classe 190,00€/na osebo. (za kodo za popust povprašaj svojo NIA učiteljico)

Zakonski/izvenzakonski pari 170,00€ na osebo/vikend paket.
Doplačilo za enoposteljno sobo 30€/vikend paket.
Doplačilo za otroke, skupaj v sobi z dvema odraslima osebama – odvisno od starosti (pri prijavi napišite starost otrok, da v hotelu poizvemo vrednost doplačila)

Vikend paket vsebuje:
- 2x nočitev in polni penzion: zajtrk, kosilo, večerja
- program NIA vikenda, ki ga organizira Društvo Nia
- kopanje v bazenih vodnega planeta v Termah Tuhelj
- vstop v savna svet
- gratis WI-FI

Prijava ter ostale informacije glede plačil dobite na povezavi:
https://nia-slovenija.si/nia-vikend-terme/

NIA:
Plesno gibalna tehnika NIA Technique prebuja veselje in radost v gibanju. Poskrbi za naš um, prebudi paleto raznih občutkov in čustev ter osvobodi duha.
NIA Technique je čudovita plesna tehnika, ki združuje elemente plesa, borilnih veščin in tehnik samo zdravljenja v koreografiji in glasbi. V nas prebuja veselje ter radost v gibanju, poskrbi za naš um, prebudi paleto raznobarvnih občutkov ter čustev in osvobodi duha.
Ples nam omogoča kreativno izražanje sebe skozi glasbo in gibanje, spodbuja nas, da pokažemo svojo pravo naravo – svoj pravi jaz. Borilne veščine nam pomagajo pri dvigu samozavesti, pomagajo nam vzpostaviti harmoničnost v gibanju in v nas samih, pomagajo nam odpraviti stres, jezo,… ter nas pripravijo do tega, da najdemo svoj notranji mir. Tehnike samozdravljenja nam pomagajo, da se obrnemo vase ter da se zavedamo in občutimo vseh procesov, ki se dogajajo v nas samih na vseh štirih področjih (telo-um-čustva-duh), ter sprejmemo sebe in druge kot čudovita, edinstvena in ljubeča bitja.
NIA je nekaj posebnega, je več kot samo PLES… Je filozofija, ki ne postavlja nobenih omejitev; združuje plesalce in neplesalce, mlade in stare, zdrave in bolne. Vsak dela po svojih zmožnostih in sposobnostih. Vse to z namenom prebujanja veselja, radosti ter z namenom, da odvržemo tisto odvečno prtljago, ki jo nosimo s seboj skozi življenje.

Skozi NIA class ali delavnico se odgrinjajo različne življenjske zgodbe. Ene vesele, druge žalostne. Pa čeprav bi si jih želeli skriti globoko v sebi, se s plesom in gibanjem odkrivajo vedno znova in znova. In to je čarovnija glasbe in gibanja, ki na dan privleče vse naše občutke, želje in hrepenenja. Skozi ples se srečamo sami s seboj in če si resnično dovolimo izstopiti iz naše »škatle«, prebiti svoje blokade in zavore, lahko v sebi prebudimo življenje in svobodo.

Odvrzi vse predsodke in omejitve ter se nam pridruži na poti osvobajanja telesa, uma, čustev in duha. NIA vikend je močno orodje na poti do svojega lastnega osvobajanja.

Nia vikend bo povezovala Mateja Štefančič, Nia učiteljica - črni pas.

Obljuba Nie je: "NIA JE ZA VSAKOGAR" .... ne glede na starost in ne glede na spol...
Torej drage dame, pripeljite s seboj tudi vaše partnerje, prijateljice, sosede, mame, hčere...
Predhodno znanje NI potrebno.

Več info:
https://nia-slovenija.si/nia-vikend-terme/
timjan.mateja@gmail.com ali 041 468 951
Prisrčno vabljeni.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

»Dance of Truth« je intuitivno gibanje/ples, ki nam pomaga izraziti in prepoznati pravo resnico o nas samih. Nauči nas izraziti svoje občutke skozi nam lastno govorico telesa.

  |  danceoftruth.net/

Nalagam...