13
oktober

Notranje popotovanje z magičnimi zvoki pojočih kristalnih skled

Organizira: Metika
Kdaj: 13. oktobra ob 19:00 do
13. oktobra 2019 ob 20:30
Kje:
Prispevek:15 € na osebo, upokojenci in redni študentje 12 evrov
Organizira:Metika
Kontakt:Telefon: +386 (0)40 255 848; enaslov: metika@metika.si

28 ogledov

Z meditacijo z zvokom pojočih skled iz gorskega kristala – z zvočno kopeljo, dosežemo ravnovesje in pretočnost celega bitja. Meditacija je namenjena izjemno globoki sprostitvi in poživitvi vitalne energije udeleženca. Z občutenjem zvoka v sinergiji z energijami več kristalov in barv se z vodeno očiščevalno meditacijo za pretočnost, harmonijo, čustveno in mentalno  razbremenitev, razbremenitev od stresa in fizičnih napetosti približamo optimalnemu  bivanju celega bitja na vseh ravneh. Po zvočni kopeli prejmete energijsko sporočilo za vas, ki vam bo morda  kot ideja ali pa v pomoč in podporo v prihodnjih dneh.

Lokacija: Kašeljska cesta 85, Ljubljana (vhod: siva vrata)

Cena na osebo: 15 evrov (za študente, dijake in upokojence je 12 evrov), plačilo z gotovino

Prijave na e-naslov metika@metika.si

METIKA, Marjeta Tavčar, s.p., spletna stran: www.metika.si

Predhodne prijave so obvezne zaradi omejenega števila mest.

S prijavo na elektronski  naslov se vaša elektronska pošta shrani v našo bazo za prejemanje novičk (Metika, Marjeta Tavčar s.p.), ter s tem potrjujete, da  sprejemate  odgovornost, da je udeležba na naših dogodkih na  vašo odgovornost. Takojšnja možnost odjave od naših obvestil metika@metika.si, ali s sms na 040 255 848 z besedico odjava.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Meditacije, z zvokom, s kristalnimi skledami, barvami, kristali vas sprostijo, nudijo pretočnost, mir, harmonijo, vitalnost. Podpremo vas z intuitivnimi svetovanji, izobraževanjem, astro uvidi, access bars, barvnim tretmajem ...

Nalagam...