Nastja Spasojević

Portal 9/9: jasnejši vpogled v naše poslanstvo + ritual

7. september 2018    3397 ogledov

V začetku septembra, natančneje 9. septembra, se vsako leto odprejo vrata portala 9/9, katerega namen je, da pogledamo in se jasno zavemo, zakaj smo se inkarnirali, kaj je naš namen v tem trenutku v tem prostoru.

Portal 9/9 je v svojem bistvu portal, ki nam omogoči, da lažje dostopamo, vidimo in začutimo, kaj je naše življenjsko poslanstvo. Kozmični portal 9/9 ima velik poudarek na gradnji zaupanja v svoje lastno življenjsko poslanstvo. – Tanja Sekirnik v članku Kozmični portal 9/9

Prinašata nam čudovito priložnost, da svoje sanje spremenimo v resničnost

  • Kaj si resnično želiš zase?
  • O čem sanjaš?
  • Kaj kliče tvoje srce?

Zdaj je čas, da se poglobiš v ta vprašanja in dovoliš, da tvoja domišljija prevzame krmilo. Ko ji dovolimo, da podivja, lahko za hipec uzremo resnične želje svojega srca.

Sanjarjenje in domišljija nam lahko razkrijeta želje našega srca in korake do tega, kako sanje spremeniti v resničnost.

Tukaj je ritual, ki te bo nežno vodil skozi proces. Najbolje ga je izvesti med 5. in 20. septembrom.

Ritual portala 9/9: pusti domišljiji prosto pot

1. Vzemi žajbelj ali kadilo in ga pusti prižganega, dokler ne pogori; naj te spremlja skozi celotno meditacijo.

2. Prižgi tudi eno ali več svečk.

3. Izberi nežno glasbo in se nato ulezi v udoben položaj. V bližino položi odejo, če te bo zazeblo med meditacijo. Poskrbi zase, naj ti bo ves čas toplo in udobno! Pod kolena lahko podstaviš tudi blazino, da ti bo udobneje.

4. Ko se uležeš in udobno namestiš, si nastavi uro – naj zvoni čez 20–30 minut. V bližini ure imej tudi pisalo in zvezek ali list papirja ali dnevnik.

5. Položi svoj najljubši kristal na trebuh ali tretje oko ali srce in ga pokrij z rokami, kakor da bi ga želela objeti. Mesto izberi intuitivno, kakor se ti zdi najbolj prav zate v tistem trenutku.

6. Naredi 10 globokih vdihov in izdihov, da se sprostiš. Dihaj globoko v trebuh.

7. Nato se vprašaj: O kakšnem življenju sanjam? Če bi lahko imela karkoli, bila kjerkoli, počela karkoli – kaj bi?

8. Zapri oči in začni fantazirati o svojem življenju. Nazorno si predstavljaj in začuti vse, kar si želiš. Naj te domišljija prevzame, daj si dovoljenje, da te odnese. Da sanjaš brez omejitev, brez pravil. Kakšno življenje želiš, kaj želiš spoznati, kakšna želiš biti?

9. Nič ni nedosegljivo, vse je mogoče. Ni omejitev. Ni pravil. Sanjaj.

10. Ko zazvoni budilka, zapiši vse, kar si sanjala, začutila, izkusila. Kaj je izstopalo?

11. Zdaj razmisli, katere elemente iz sanj bi lahko vnesla v svoje življenje. Kako bi lahko začela ustvarjati to svoje sanjsko življenje v tem realnem svetu, zdaj? Piši, piši, piši.

Naredi seznam 10 začetnih korakov, ki bi te vodili v to smer; lahko so majhni, mičkeni. Samo zapiši jih, poigraj se. Poskusi jih narediti. In ko jih narediš, napiši nove, ki bodo šli še dlje, globlje … Najmanjša stvar šteje, naredi, kar začutiš!

Preberi še: 

Vir: povzeto po http://foreverconscious.com
Deli svoje mnenje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vera repse
  komentiral 1 leto nazaj
Hvaka
Nalagam...