6
december

Nova vizija - manifestiraj svoje sanje v 2023!

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 6. decembra ob 18:00 do
20. decembra 2022 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:111 €
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:info@polonaplesec.si

382 ogledov

December je idealen mesec, da naredimo revizijo preteklega leta – da ugotovimo, kaj smo v tem letu dosegli, kako smo se počutili, katere navade in odnosi nas podpirajo ter kaj morda lahko spremenimo.

Kaj je tisto, kar si želiš zase? Si želiš več energije, drugačne odnose, drugačno poslovno pot, več zdravja, več notranjega miru, harmonije, časa zase, kaj materialnega, finančno obilje? Kaj si izbiraš? O čem sanjaš?

Včasih se srečam z ljudmi, ki so pozabili sanjati. Ker ne verjamejo, da je za njih mogoče vse. Jaz vem, da je zate mogoče vse! Vem pa tudi, da ni dovolj samo sanjati. Pomembni so tudi naši akcijski koraki. Za katere je super, če so usklajeni z našim srcem in dušo. Ker le tako smo deležni resnične sreče, zadovoljstva in LAHKOTNE manifestacije. Če so naše želje in cilji plod našega uma in ega, nam velikokrat ne prinesejo resničnega zadovoljstva. 

Zato bom s tabo v programu Nova vizija – manifestiraj svoje sanje v letu 2023delila vaje, vprašanja in meditacije, ki jih sama izvajam, da imam pogum slediti svoji intuiciji, srcu, telesu in da to sploh slišim. Pomembno je, da imamo jasnost, kam gremo, preden začnemo delati akcijske korake.

Namen tega programa je, da dobiš jasnost zase in da dobiš vizijo tega, kar je zate življenje vredno življenja. To vključuje tudi poslovno področje. Ljudje smo večdimenzionalna bitja – pomemben nam je občutek tega, da živimo svoje poslanstvo, da imamo lepe odnose in da smo materialno preskrbljeni. Najbolje se počutimo, če je naše telo zdravo in energično. In potem je tu še naš spiritualni aspekt. Nekateri zanemarjajo spiritualno, drugi materialno, moje mnenje in izkušnja pa je, da smo oboje, tako zemeljsko kot spiritualno bitje in da smo resnično zadovoljni lahko le, v kolikor upoštevamo vse aspekte sebe.

Zato bomo v programu najprej pogledali katere aspekte sebe si morda zanemaril-a in čemu / komu želiš posvetiti pozornost v letu 2023. Kakšna semena si želiš posaditi?

V programu se bomo srečali 3 zaporedne torke, ki bodo vsakič vključevali predavanje in meditacijo, ki bo služila kot pomemben člen, da prideš v stik s svojimi srčnimi željami, dušo in intuicijo. Na zadnjem srečanju, ko boš že imel-a jasnost, kaj si želiš in kam greš, pa bomo naredili energijsko vajo, da to lahkotno pride do tebe.

Sama že leta izvajam in učim čarobno meditacijo Yoga Nidra, ki nam pomaga priti v theta možgansko valovanje. V njej se znanstveno dokazano zgodi sinhronost med levo in desno možgansko polovico, kar pomeni, da uravnovesimo in povežemo tako svoj logični kot čustveni in intuitivni del. Prav to meditacijo bomo delali v programu.

KAKO BO PROGRAM POTEKAL?

Srečanja bodo potekala v živo preko spleta, preko Zoom-a. V torek, 6., 13. in 20.12. od 18ih do 20ih. V kolikor ti datum / ura ne ustreza, ni težav, saj po vsakem srečanju dobiš posnetke in lahko vse enako učinkovito delaš v posnetkih.

Ko poznaš vizijo svojega srca in duše, ni potrebna zunanja motivacija, ker je vizija tista, ki te ves čas notranje motivira in ti kaže pot. Vsi potrebni viri, okoliščine in ljudje se prikažejo na tej poti ob pravem času. Greš na to popotovanje in mi dovoliš, da ti na začetku malo pomagam?

Če čutiš lahkotnost in ekspanzijo, pridi. Veselim se tvoje nove vizije in manifestacije tvojih sanj!

Če želiš začutiti mojo energijo, pa lahko poslušaš tudi video predstavitev programa spodaj:

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...


Nalagam...